Gotham Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 masz swoj charakter w pracach imo to zdecydowanie nie maniera:) Tak, tak zgadza się :>, szkoda że trzeba było ponarzekać aby dostać prace o innym charakterze ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Babciunia super, taka skupiona, babciowata i świetnie maznieta :) Podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@rko Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 W tej pracy (ostatniej) podoba mi sie to, że do rysunku uzywasz wszystkiego, tj. np gumki i co ważniejsze wiesz jak to robić. W rysunku widzę,że nie obyło sie bez małej walki, ale to świetnie, że obok prac \"lekkich\" i \"czystych\" są i takie w których widać pot:). Bardzo dobry rysunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0ber Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 OMG! Duzy rspct za te prace ;} Styl mnie zmiazdzyl po prostu. ;] To jest to co bobery lubia najbardziej ! :D Am waitin 4 mo ;} PZ (o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 Boze jak ja dawno ołówkami sie nie bawiłem... Nic tylko szopy, a jak na babciunie patrze cora dłuzej to mi sie pomazac i paluchami i gumka po papierze pojezdzic zachciewa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 Wow ladna dziewczyna(sadzac z portretu) i do tego genialnie rysuje po prostu mazenie:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(Ż)Aneta Napisano 15 Październik 2003 Autor Share Napisano 15 Październik 2003 hehhe...pzrykro mi musze rozczarowac kolege ...to nie jest autoportret...:).... ...o rany, ale fanie ze sie komus podoba :D...lece kolejna kartke pobrudzic:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 Babcia wyszła ci po prostu ekstra. Uwielbiam takie rysunki. [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(Ż)Aneta Napisano 15 Październik 2003 Autor Share Napisano 15 Październik 2003 ..ok ..no to tak w ramach kontrastu do tej babci co jest dziadkiem;)...dzieciak jakis* *...w sumie to autoportret ...heh kolega Scatmax mnie tak dzisiaj zainspirowal:D..oczywiscie to ja sprzed jakis 17 lat..(hm jak widac nie kazdy byl slicznym dzieckiem..)...za to teraz juz mam wszystkie zeby:D) ...(wiem,wiem znowu zle obrobilam fotke)..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzy budziki Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 jejjejej jaki śliczny bobaś, te loczki, oczka błyszczące, cudowne tak się rotkliwiłem, że miałem ochotę podrzucić zdjątko córuni. Nie przejmuj się zębami, z czasem na pewno się ich pozbędziesz :D:D:D A tak poważniej jako member twojego FanClubu chciałbym prosić nieśmiało o coś jeszcze kolorowego. Ale i tak czekamy na każdą nową dostawę. Powodzonka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 hmm faktyczne nie najladniejszy z ciebie byl dzidzius ale jaki masz talent, no super poprostu ( z tym dzieciek to zartowalem masz poprostu za duzy usmiech :) :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serinde Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 Niesamowite włosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0ber Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 przerazajace ;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0ber Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 ale ogolnie to mnie zmiazdzylo ;} ponownie rspct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 No to teraz moge powiedziec ze ladna i do tego genialnie rysuje:D;).Super:).Ale mamie sie chyba wtedy nie spodobalas i chyba cie na ziemie szczeka w dol \"niechcacy\" opuscila:D;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gab3d Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 Hehe Za wplata na konto dysponuje aktualnym zdjeciem :) Telefon i adres sa tajne :P:P:P No Neska ty sie wogole nie chwalisz ze cos tu wrzucasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(Ż)Aneta Napisano 2 Listopad 2003 Autor Share Napisano 2 Listopad 2003 hm..no dobra to juz ostatni potrecik bo zaczynam sie robic monotematyczna..:) ....eh..mam juz ten tablet...ale cos ciezko sie nam wspolpracuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 Piękna prac, wspaniała kreska no i taka kobiecosc :)Mozna by nieco nosek poprawic bo prawa dziurka jest wyzej od lewej :) Poza tym gratulacje chyba sie zakochałem w tej pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muhaho Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 Bardzo fajne pracki ale Babcia wygląda jak dziadek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 Rewelacja!! Nie wiem jak ty to robisz, ale wychodzi ci to perfekcyjnie. Czekam na więcej :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzy budziki Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Budziki zadzwoniły z radośći. Spodobał się najnowszy portrecik. Ponawiam prośbę o kolorki. Pozdrowienia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzIK-sTAr Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 super!! Nie no szarlota wymiatasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(Ż)Aneta Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 ...hm no bobra cos za slodko sie zrobilo;)...to zrobie wam frajde i dam powod do ostrej krytyki..:)..(niezla gafe w tej pracy strzelilam ..ciekawa jestem czy od razu zauwazycie:)).... (..a kolorki sie robia:) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 e tam, slodko, ostatnmi portrecik troche wyraznych felerkow ma, podbrudek za niski i troche krzywy i nos jakis za prosty, ale z klimatem jak zawsze no to mow co ty tam sknocilas:> I jeszcze jedna mala prosba, o zmiane nazwy threeda na jakas bardziej konkretna, bo tak wszystkich ganiam ostatnio, to ciebie tez sie uczepie, a co mi tam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 6 Listopad 2003 Share Napisano 6 Listopad 2003 Rekomandowana lektura bigle : http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6269 :) Pracki ładniutkie, mają Twój niepowtarzalny klimacik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(Ż)Aneta Napisano 7 Listopad 2003 Autor Share Napisano 7 Listopad 2003 ...( heh usytuowanie tego (niby) kciuka troche jest nie takie jak trzeba:).ale chyba za bardzo sie nie rzuca w oczy)... hm cos wszyscy ucichli heh(pewno juz mnie dosyc macie;))... ..no to moze cóś takiego:)...ale mialam jazde przy rysowaniu tego materiału heh extaza:)...tylko qrcze oczy jakies takie nie teges... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 Mnie sie twoje prace podobaja chociaż niektóre są przepełnione troche nie zrozumiałą dla mnie metaforyką. Powiem tylko że przyglądałem się dość długo pracy w której ponoć strzeliłaś gafę i fakt, że ten niby kciuk jest w innej pozycji niż trzeba jest może zauważalny to chyba nikt nie ośmielił by się uznac to za gafe ale raczej próbował by dostrzec jakiś w tym przekaz. Anyway czekam na każdy update w tym topicu bo jest on bardzo interesujący. Ps Najbardziej podoba mi sie Babcia-Dziadek :D. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 Pracka fajna ale imo pani za duza ma chyba głowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzy budziki Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 Jak to ucichli, że niby mamy dość. Wcale nie mamy dość. Piękna ta ostatnia twarz. I znowu prosimy o kolorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 zdolniutka jestes:> w ostatnim portrecie wydaje mi sie ze albo reka za mala albo glowa za duza:) ale ogolem jest swietnie:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 o jaką gafę Ci chodzi? ja nie widze :D chodzi ci moze o te przebarwienia?? próba zmazania?? nie wiem :) moze ta czarna plama obok :) cos zamalowalas :) i have no idea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sam42 Napisano 14 Listopad 2003 Share Napisano 14 Listopad 2003 Czy ta osoba drapie sie po tylku?? jesli tak to czy reka nie powinna byc bardziej zboku a nie isc w zdluz kregoslupa?? czesto sie drapie to wiem:D::D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(Ż)Aneta Napisano 30 Listopad 2003 Autor Share Napisano 30 Listopad 2003 heh nie nie, to cos sie nie drapie po tylku :)raczej po karku jezeli juz...teoretyczne jako autorka powinnam wiedziec o co w tym wszystkim chodzi ale w sumie to sama sie w tym gubie :D...heh i w prawej rece kciuka zrobilam nie tam gdzie trzeba...taka drobna pomylka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(Ż)Aneta Napisano 4 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2003 hm chyba zmienie nazwe watku n a\"portrety\";)...pomyslalam sobie ze moze troche poexperymentuje ze swatlocieniem...i oswietlilam ja od spodu..jak wyszlo sami ocencie... ..tak sie zastanawiam..czy nie jest przesada to,ze za duzo elementow traktuje tak samo waznie...moze powinnam sobie czesciej odpuszczac zabawe w szczegoly ,swiatlocien..a czaesciej dzialac sama linia np.?albo poprostu nie zabudowywac calej plaszczyzny tylko zostawic gdzies jakis nietkniety kawalek?hm...bo kurcze jakos z a malo szalenstwa w tym wszytskim jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 ekstra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 Hmmm, ja jakoś nie żałuję że doradziłem pozrywać z manierą i rozwinąć skrzydła (otrzymując jakieś śmieszne odszczeki od postronnych). Bardzo dobre prace. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzy budziki Napisano 5 Grudzień 2003 Share Napisano 5 Grudzień 2003 Wyszło świetnie. A może kolorki? Znowu przypominam. 3-m się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 5 Grudzień 2003 Share Napisano 5 Grudzień 2003 serce rosnie... nie zdradzaj sie ze tak rysujesz PO egzaminach wstepnych bo profesorowie beda zazdrosni i beda cie gnoic... (mowie serio - znam takie przypdaki choc łudze sie ze to moja nadinerpretacja ehhh...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gedzior Napisano 8 Grudzień 2003 Share Napisano 8 Grudzień 2003 No normalnie pani (Ż)Aneto, klaniam sie nisko, zamiatajac czapka podloge. Jestem pod duzym wrazeniem. Twoje pracki po prostu w 100% trafily w moje gusta. Ja mam bardzo podobne wizje w glowie, tylko nie bardzo umiem je tak fajnie przerzucic na papier, jak Ty. Ale coz, po to mam prawa reke, zeby ja cwiczyc:) Pozdrawiam serdecznie i zycze owocnej pracy z olowkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(Ż)Aneta Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2003 dzieki:D ..znalazlam dzisiaj za łóżkiem taki szkic...hm..wprawdze jest spzred prawie roku ale teraz zrobilabym to podobnie..moze warto nad draperia popracowac troszke.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(Ż)Aneta Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2003 .. i jeszcze jedno..dzrewko takie tam..tez zza łozka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(Ż)Aneta Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2003 .. i jeszcze jedno..dzrewko takie tam..tez zza łozka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gab3d Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Sciema sciema to nie jest cala praca :P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(Ż)Aneta Napisano 11 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2003 heh no ocenzurowalam ją:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 Czy ta parasolke pogieło?;)Drzewko tez fajne ale mało wyraźne. Fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzy budziki Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 Patrzymy, patrzymy, żeby nie było. Bardziej podobały mi się tak rozumię te nowsze, bardziej przypakowane, mocniejsze. Pozdrawiamy i na nowe czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi