hkropinski Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 Hejo;) Widze ze watek nokii stracił zainteresowanie wiec tutaj daje cos innego;) ale do nokii w wolnym czasie wroce wiec niepytac o nia!:P Mercedes CL - planowany na rok 2007. chyba najciekawszy - obok cls'a - model z niemiec. wersja ktorą [przedstawie bedzie tą "najzwyklejszą" z prostego powodu - nie ma printow do przerobek AMG... wiec tak zbędnymi renderami nie bede was narazie zasmucał, wiec o to sie nie martwcie, wszelkie komentarze mile widziane;) MACIE KRYTYKOWAć - NIE NARZEKAć;) 1
Homa Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 Ale co tu krytykować panie hkropinski skoro puki co jest piknie :)
damusTo Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 Zerkne później, jeszcze mało PS masz u mnie po uszach ;)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 Za malo zeby cos wiecej powiedziec ;P
razor1988 Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 No jak na razie mało ale jak skończysz będzie ładnie :P
skiki Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 no narazie chyba jest ładnie :D ale niech sie samochodziarze wypowiedza :)
patry Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 Fajne nogi na blueprintach... No piknie i już :)
hkropinski Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 no dzieki wszystkim za odpowiedzi;) skiki -> bylem pewien ze to ja jestem bossem samochodziarzy:D a jak jeszcze nie to na pewno nie dlugo bede;) pozdr
skiki Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 heh nie no skromnosc :D hehe nie no raczej nie jestes ale jesli ten merc wyjdzie naprawde fajnie to mozesz do ich grona dolaczyc :)
arch515 Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 Ten Merc MUSI wyjść!!! On jest skazany na sukces!!
Pawelkos Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 Jak na razie ladnie, siatka poukladana w przemyslany sposob, czekamy na wiecej
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 Ale ja pytam... Dlaczego tutaj sie nic nie dzieje...??!! ;P Dawac updejty!! :D
hkropinski Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 dzieki wszystkim za odpowiedzi;) Lukasz - na smcars.net je znalazłem, ale i tak musiałem je powiększać Wiktor - szkoły tyle ze sie nic nie rusza prawie:/ moze jesczze dzis cos wrzuce a jak nie to jutro na pewno pozdarwiam
hkropinski Napisano 4 Październik 2006 Autor Napisano 4 Październik 2006 ta taam! oczywiscie model w wielu miejscach jest bez chamfera, co jest wynikiem tego, że nie chcę zbyt mocno obciązać komputera, jednak do ogólnej bryły jest siatka więc nie powinno być kłopotu;)
damusTo Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 Obiecaj mi tylko że nie wymiękniesz i nie odpuscisz w końcówce
hkropinski Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 jak zwykle - bedę się starał nie wymięknąc;) pozdrawiam
damusTo Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Bedę złosliwy ale jak bedzie to "jak zwykle" to odpuścisz w końcówce :p czekamy na niezwykłe zaciecie
Predator Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Poki co wyglada ok , idziesz w dobra strone ;], zapodaj prtscr modelu w obecnym stanie z defultowym ustawieniem materialu raytrace wtedy cos bedzie mozna powiedziec o geometri siatki.
ReflectVision Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 gładkie powierzchnie, czysta siatka - bedzie dobrze ;)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Nie jest zle jest niezle :) Pracuj dalej :)
hkropinski Napisano 6 Październik 2006 Autor Napisano 6 Październik 2006 noo to zeby nie bylo ze sie lenie:P:P
mentaller Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 bok prdzedniego zderzaka ma za mało poly. pod ms'em będzie krzywo.
hkropinski Napisano 6 Październik 2006 Autor Napisano 6 Październik 2006 hmm, nie wydaje mi się ponieważ nic nie zmienialem od poprzednich updatów na zderzaku, a wtey po ms'ie bylo prosciutko. wiec raczej nic tam nie bede zmieniał odsylam do zdjecia w poscie nr 10
mentaller Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 po MSie kant zostaje minimalnie wypchnięty na zewnątrz ;].
damusTo Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Lenisz sie tylko te pare poligonów przybyło :P nie podoba mi sien ten merol nie twoje wykonanie modelu tylko wiesz sam model hehe jak kolwiek by to przmiało
hkropinski Napisano 6 Październik 2006 Autor Napisano 6 Październik 2006 dzieki za komnty damus -> no co ty gadasz! swietny przeciez jest, zwlaszcza AMG:P:P a jak nie on to jaki merc ci sie podoba?? pozdr
Kr3tz Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Mniej gadania wiecej update'ow, prosze :P Ale najwazniejsze ze prace ida w dobra strone :)
damusTo Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Jest taki sedan udającu cupetę ale dokończ już tego nie kombinuj
urban Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 wreszcie coś wiecej fajnie fajnie noo ładna pracka i to bardo czekam na dalsze updaty
JohnZi Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 no a teraz pokaz z ms, bo juz widze niepotrzebne trojkaty, no i siatka nie jest wszedzie prosciotka;] no ale to sie doklepie, co nie?:D
hkropinski Napisano 7 Październik 2006 Autor Napisano 7 Październik 2006 pewnie chodzi ci o dach? spokojnie, to juz usunalem;) bylo tylko tak dla testu, zby bylo;) napisz tylko prosze gdzie jest krzywo... bo mi sie wydaje prosto;)
Gość marcin_mocny Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 Jest taki sedan udającu cupetę ale dokończ już tego nie kombinuj ano jest taki ładny merol
hkropinski Napisano 7 Październik 2006 Autor Napisano 7 Październik 2006 marcin - to jets cls;) Mercedes CL - planowany na rok 2007. chyba najciekawszy - obok cls'a - model z niemiec. a tu widok dla JohnaZi - bez chamferow oczywiscie
JohnZi Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 mnie wlasnie interesowalo miejsce za tylnym nadkolem, ktore na siatce wydawalo mi sie krzywe;/ niestety zakryles to miejsce:d aha jeszcze krzywe wydaje mi sie miejsce tam gdzies kolo lusterka, na tym zgieciu;]
hkropinski Napisano 7 Październik 2006 Autor Napisano 7 Październik 2006 hmm... nie mam nic do ukrycia wiec dam na serwer izaraz pokaze:P a kolo lusterka to nic sie nie da zrobić, krzywo niejest a juz na pewno nie będzie gdy będe tam robił listwym, po prostu jest tam za duzy kąt nachylenia między poligonami, ale to znika kiedy sie zrobi listwy;) http://img182.imageshack.us/img182/926/mercedescl200701sh5.jpg
hkropinski Napisano 7 Październik 2006 Autor Napisano 7 Październik 2006 powolutku zagłębiam się w tył;) master -> hehe... dzieki:*
Diesel Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 Być moze mi sie wydaje ale drzwi z przodu są troszke chyba krzywe
..:: WIKTOR ::.. Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 A ja jeszcze nic nie mowie... ;P Dla mnie to za malo - choc musze przyznac ze wszystko idzie dobrym torem :D
Rekomendowane odpowiedzi