Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hejo;)

Widze ze watek nokii stracił zainteresowanie wiec tutaj daje cos innego;) ale do nokii w wolnym czasie wroce wiec niepytac o nia!:P

Mercedes CL - planowany na rok 2007. chyba najciekawszy - obok cls'a - model z niemiec. wersja ktorą [przedstawie bedzie tą "najzwyklejszą" z prostego powodu - nie ma printow do przerobek AMG...

wiec tak

zbędnymi renderami nie bede was narazie zasmucał, wiec o to sie nie martwcie, wszelkie komentarze mile widziane;)

MACIE KRYTYKOWAć - NIE NARZEKAć;)

mercedescl2007003ow1.jpg

• Like 1
  • Odpowiedzi 113
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dzieki wszystkim za odpowiedzi;)

Lukasz - na smcars.net je znalazłem, ale i tak musiałem je powiększać

Wiktor - szkoły tyle ze sie nic nie rusza prawie:/ moze jesczze dzis cos wrzuce a jak nie to jutro na pewno

pozdarwiam

Napisano

ta taam!

oczywiscie model w wielu miejscach jest bez chamfera, co jest wynikiem tego, że nie chcę zbyt mocno obciązać komputera, jednak do ogólnej bryły jest siatka więc nie powinno być kłopotu;)

mercedescl2007005tp8.jpg

mercedescl2007005siatkaya4.jpg

Napisano

Poki co wyglada ok , idziesz w dobra strone ;], zapodaj prtscr modelu w obecnym stanie z defultowym ustawieniem materialu raytrace wtedy cos bedzie mozna powiedziec o geometri siatki.

Napisano

hmm, nie wydaje mi się ponieważ nic nie zmienialem od poprzednich updatów na zderzaku, a wtey po ms'ie bylo prosciutko. wiec raczej nic tam nie bede zmieniał

odsylam do zdjecia w poscie nr 10

Gość marcin_mocny
Napisano
Jest taki sedan udającu cupetę ale dokończ już tego nie kombinuj

ano jest taki ładny merol

gal_osob_coup_01_big.jpggal_osob_coup_07_big.jpg

Napisano

mnie wlasnie interesowalo miejsce za tylnym nadkolem, ktore na siatce wydawalo mi sie krzywe;/ niestety zakryles to miejsce:d aha jeszcze krzywe wydaje mi sie miejsce tam gdzies kolo lusterka, na tym zgieciu;]