Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hejo;)

Widze ze watek nokii stracił zainteresowanie wiec tutaj daje cos innego;) ale do nokii w wolnym czasie wroce wiec niepytac o nia!:P

Mercedes CL - planowany na rok 2007. chyba najciekawszy - obok cls'a - model z niemiec. wersja ktorą [przedstawie bedzie tą "najzwyklejszą" z prostego powodu - nie ma printow do przerobek AMG...

wiec tak

zbędnymi renderami nie bede was narazie zasmucał, wiec o to sie nie martwcie, wszelkie komentarze mile widziane;)

MACIE KRYTYKOWAć - NIE NARZEKAć;)

mercedescl2007003ow1.jpg

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 14,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ale co tu krytykować panie hkropinski skoro puki co jest piknie :)

Napisano

no narazie chyba jest ładnie :D ale niech sie samochodziarze wypowiedza :)

Napisano
  • Autor

no dzieki wszystkim za odpowiedzi;)

skiki -> bylem pewien ze to ja jestem bossem samochodziarzy:D a jak jeszcze nie to na pewno nie dlugo bede;)

pozdr

Napisano

heh nie no skromnosc :D hehe nie no raczej nie jestes ale jesli ten merc wyjdzie naprawde fajnie to mozesz do ich grona dolaczyc :)

Napisano
  • Autor

dzieki wszystkim za odpowiedzi;)

Lukasz - na smcars.net je znalazłem, ale i tak musiałem je powiększać

Wiktor - szkoły tyle ze sie nic nie rusza prawie:/ moze jesczze dzis cos wrzuce a jak nie to jutro na pewno

pozdarwiam

Napisano
  • Autor

ta taam!

oczywiscie model w wielu miejscach jest bez chamfera, co jest wynikiem tego, że nie chcę zbyt mocno obciązać komputera, jednak do ogólnej bryły jest siatka więc nie powinno być kłopotu;)

mercedescl2007005tp8.jpg

mercedescl2007005siatkaya4.jpg

Napisano

Bedę złosliwy ale jak bedzie to "jak zwykle" to odpuścisz w końcówce :p czekamy na niezwykłe zaciecie

Napisano

Poki co wyglada ok , idziesz w dobra strone ;], zapodaj prtscr modelu w obecnym stanie z defultowym ustawieniem materialu raytrace wtedy cos bedzie mozna powiedziec o geometri siatki.

Napisano
  • Autor

hmm, nie wydaje mi się ponieważ nic nie zmienialem od poprzednich updatów na zderzaku, a wtey po ms'ie bylo prosciutko. wiec raczej nic tam nie bede zmieniał

odsylam do zdjecia w poscie nr 10

Napisano

Lenisz sie tylko te pare poligonów przybyło :P nie podoba mi sien ten merol nie twoje wykonanie modelu tylko wiesz sam model hehe jak kolwiek by to przmiało

Napisano
  • Autor

dzieki za komnty

damus -> no co ty gadasz! swietny przeciez jest, zwlaszcza AMG:P:P a jak nie on to jaki merc ci sie podoba??

pozdr

Napisano

Mniej gadania wiecej update'ow, prosze :P Ale najwazniejsze ze prace ida w dobra strone :)

Napisano

wreszcie coś wiecej fajnie fajnie noo ładna pracka i to bardo czekam na dalsze updaty

Napisano

no a teraz pokaz z ms, bo juz widze niepotrzebne trojkaty, no i siatka nie jest wszedzie prosciotka;] no ale to sie doklepie, co nie?:D

Napisano
  • Autor

pewnie chodzi ci o dach? spokojnie, to juz usunalem;) bylo tylko tak dla testu, zby bylo;) napisz tylko prosze gdzie jest krzywo... bo mi sie wydaje prosto;)

Napisano
Jest taki sedan udającu cupetę ale dokończ już tego nie kombinuj

ano jest taki ładny merol

gal_osob_coup_01_big.jpggal_osob_coup_07_big.jpg

Napisano
  • Autor

marcin - to jets cls;)

Mercedes CL - planowany na rok 2007. chyba najciekawszy - obok cls'a - model z niemiec.

a tu widok dla JohnaZi - bez chamferow oczywiscie

mercedescl2007011tn3.jpg

Napisano

mnie wlasnie interesowalo miejsce za tylnym nadkolem, ktore na siatce wydawalo mi sie krzywe;/ niestety zakryles to miejsce:d aha jeszcze krzywe wydaje mi sie miejsce tam gdzies kolo lusterka, na tym zgieciu;]

Napisano

Być moze mi sie wydaje ale drzwi z przodu są troszke chyba krzywe