Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hejo;)

Widze ze watek nokii stracił zainteresowanie wiec tutaj daje cos innego;) ale do nokii w wolnym czasie wroce wiec niepytac o nia!:P

Mercedes CL - planowany na rok 2007. chyba najciekawszy - obok cls'a - model z niemiec. wersja ktorą [przedstawie bedzie tą "najzwyklejszą" z prostego powodu - nie ma printow do przerobek AMG...

wiec tak

zbędnymi renderami nie bede was narazie zasmucał, wiec o to sie nie martwcie, wszelkie komentarze mile widziane;)

MACIE KRYTYKOWAć - NIE NARZEKAć;)

mercedescl2007003ow1.jpg

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 15,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ale co tu krytykować panie hkropinski skoro puki co jest piknie :)

Napisano

no narazie chyba jest ładnie :D ale niech sie samochodziarze wypowiedza :)

Napisano
  • Autor

no dzieki wszystkim za odpowiedzi;)

skiki -> bylem pewien ze to ja jestem bossem samochodziarzy:D a jak jeszcze nie to na pewno nie dlugo bede;)

pozdr

Napisano

heh nie no skromnosc :D hehe nie no raczej nie jestes ale jesli ten merc wyjdzie naprawde fajnie to mozesz do ich grona dolaczyc :)

Napisano
  • Autor

dzieki wszystkim za odpowiedzi;)

Lukasz - na smcars.net je znalazłem, ale i tak musiałem je powiększać

Wiktor - szkoły tyle ze sie nic nie rusza prawie:/ moze jesczze dzis cos wrzuce a jak nie to jutro na pewno

pozdarwiam

Napisano
  • Autor

ta taam!

oczywiscie model w wielu miejscach jest bez chamfera, co jest wynikiem tego, że nie chcę zbyt mocno obciązać komputera, jednak do ogólnej bryły jest siatka więc nie powinno być kłopotu;)

mercedescl2007005tp8.jpg

mercedescl2007005siatkaya4.jpg

Napisano

Bedę złosliwy ale jak bedzie to "jak zwykle" to odpuścisz w końcówce :p czekamy na niezwykłe zaciecie

Napisano

Poki co wyglada ok , idziesz w dobra strone ;], zapodaj prtscr modelu w obecnym stanie z defultowym ustawieniem materialu raytrace wtedy cos bedzie mozna powiedziec o geometri siatki.

Napisano
  • Autor

hmm, nie wydaje mi się ponieważ nic nie zmienialem od poprzednich updatów na zderzaku, a wtey po ms'ie bylo prosciutko. wiec raczej nic tam nie bede zmieniał

odsylam do zdjecia w poscie nr 10

Napisano

Lenisz sie tylko te pare poligonów przybyło :P nie podoba mi sien ten merol nie twoje wykonanie modelu tylko wiesz sam model hehe jak kolwiek by to przmiało

Napisano
  • Autor

dzieki za komnty

damus -> no co ty gadasz! swietny przeciez jest, zwlaszcza AMG:P:P a jak nie on to jaki merc ci sie podoba??

pozdr

Napisano

Mniej gadania wiecej update'ow, prosze :P Ale najwazniejsze ze prace ida w dobra strone :)

Napisano

wreszcie coś wiecej fajnie fajnie noo ładna pracka i to bardo czekam na dalsze updaty

Napisano

no a teraz pokaz z ms, bo juz widze niepotrzebne trojkaty, no i siatka nie jest wszedzie prosciotka;] no ale to sie doklepie, co nie?:D

Napisano
  • Autor

pewnie chodzi ci o dach? spokojnie, to juz usunalem;) bylo tylko tak dla testu, zby bylo;) napisz tylko prosze gdzie jest krzywo... bo mi sie wydaje prosto;)

Napisano
Jest taki sedan udającu cupetę ale dokończ już tego nie kombinuj

ano jest taki ładny merol

gal_osob_coup_01_big.jpggal_osob_coup_07_big.jpg

Napisano
  • Autor

marcin - to jets cls;)

Mercedes CL - planowany na rok 2007. chyba najciekawszy - obok cls'a - model z niemiec.

a tu widok dla JohnaZi - bez chamferow oczywiscie

mercedescl2007011tn3.jpg

Napisano

mnie wlasnie interesowalo miejsce za tylnym nadkolem, ktore na siatce wydawalo mi sie krzywe;/ niestety zakryles to miejsce:d aha jeszcze krzywe wydaje mi sie miejsce tam gdzies kolo lusterka, na tym zgieciu;]

Napisano

Być moze mi sie wydaje ale drzwi z przodu są troszke chyba krzywe