Amok Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 po prostu Świat gejzerów pełny rozmiar http://www.biosfera.pl/gejzer5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Wygląda jak fotomontaż :* Spoko ale przydało by się więcej kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Ciekawy pomysl i swietne wykonanie. Poza tym klimat taki ulotny. Ciekawie uchwycone swiatlo. Mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 fajnie tylko troszke pusto jakos inaczej ja bym to widzial, tyak czy siak mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 moim skromnym zdaniem położyłeś kompozycję i spłaszczyłeś nieco drugi plan, można było dodać jeszcze w oddali trochę krajobrazu żeby głębia sceny była większa, nie czuć za bardzo skali no i trochę mało tych gejzerów jak na "świat gejzerów". Ładne kolorystycznie :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Świat trochę jak z Riddicka. tylko pusto tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 no jakas taka pustynia ale ogólnie to spox;] tak mi to pasuje na rozpocxzecie jakiegos filmu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 fajnie, to maxwell? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 bardzo mi sie podoba, trafiles w moj gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Amok temat !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Troche to dziwne ale klimat fajny. Najbardziej mi jednak przeszkadza kolor pary i nieba ktore sa identyczne przez co robi sie troche płasko. Poza tym łokej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 pewnie zbrush i vray, albo vue:) chyba za niska rozdzielczość mapy bumpa/displace'a. i troche oldschoolem zalatuje. "takie sobie gejzery" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 moze byc tylko szkoda ze tak pusto wszedzie:/ pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi