Amok Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 po prostu Świat gejzerów pełny rozmiar http://www.biosfera.pl/gejzer5.jpg
Master Kiełbaster Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Wygląda jak fotomontaż :* Spoko ale przydało by się więcej kolorów.
JohnyCa Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Ciekawy pomysl i swietne wykonanie. Poza tym klimat taki ulotny. Ciekawie uchwycone swiatlo. Mi sie podoba.
Kuciel Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 fajnie tylko troszke pusto jakos inaczej ja bym to widzial, tyak czy siak mi sie podoba :)
Vorek Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 moim skromnym zdaniem położyłeś kompozycję i spłaszczyłeś nieco drugi plan, można było dodać jeszcze w oddali trochę krajobrazu żeby głębia sceny była większa, nie czuć za bardzo skali no i trochę mało tych gejzerów jak na "świat gejzerów". Ładne kolorystycznie :) Pozdrawiam
Lis Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Świat trochę jak z Riddicka. tylko pusto tutaj
!Ewert Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 no jakas taka pustynia ale ogólnie to spox;] tak mi to pasuje na rozpocxzecie jakiegos filmu...
deshu Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 bardzo mi sie podoba, trafiles w moj gust.
Zbychowaty Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Troche to dziwne ale klimat fajny. Najbardziej mi jednak przeszkadza kolor pary i nieba ktore sa identyczne przez co robi sie troche płasko. Poza tym łokej :)
dariusz Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 pewnie zbrush i vray, albo vue:) chyba za niska rozdzielczość mapy bumpa/displace'a. i troche oldschoolem zalatuje. "takie sobie gejzery"
hkropinski Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 moze byc tylko szkoda ze tak pusto wszedzie:/ pozdr
Rekomendowane odpowiedzi