skiki Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 jak pamietacie (lub nie) kiedys tworzyłem "zniszczone miasto przyszłosci" jednak utrata plików przeszkodziła mi w dokonczeniu pracy. ostatnio zebralem sie i stworzylem zupelnie cos nowego. wrzucam do wipa. narazie mało ale to tylko kilka godzin roboty :) c&c bitte :)
chveti Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 Życzę powodzenia. Tekstura tynku elegancka :) Pozdrawiam.
krzyhhh Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 Bardzo fajnie to wygląda. Narazie sie nie będe niczego czepiać;) powodzenia
skiki Napisano 13 Październik 2006 Autor Napisano 13 Październik 2006 hehe ja bym wolał zebys sie czepiał niz pozniej jak kiedy tam wrzuce doo finished to beda 3 strony lamentów ze zle :P
empierz Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 Podoba mi się, tylko tło do wymiany.
JohnyCa Napisano 14 Październik 2006 Napisano 14 Październik 2006 Na razie nie ma wiele co oceniac. Poczekamy - zobaczymy. Podoba mi sie teksturka na scianach :)
maczuga Napisano 14 Październik 2006 Napisano 14 Październik 2006 fajna teksturka, gi jeszcze lepsze :) to jakis preset czy kombinowales z ustawieniami? oswietliles to zwyklym VRayLight czy tym sunem i sky?
FF Napisano 14 Październik 2006 Napisano 14 Październik 2006 Naprawde niezłe. Poręcz zbyt sterylna, powyginaj troche. I ten balkon ma troche ca cienką podłoge, przynajmniej jak na beton.
skiki Napisano 14 Październik 2006 Autor Napisano 14 Październik 2006 oswietlenie to target directional pomaranczowy. irr + lc + enviroment z lekkim niebieskim na 1.5. postaram sie jeszcze dzisiaj wrzucic updete'a
skiki Napisano 14 Październik 2006 Autor Napisano 14 Październik 2006 update, sorki za dwa posty pod soba...
Yaro16 Napisano 14 Październik 2006 Napisano 14 Październik 2006 Mi sie podoba.W porównaniu do moich prac to jestes król. Ps.troche więcej detali zrób.!!!
Ania Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 ładnie ładnie, tylko zrób coś żeby tekstury nie były wszędzie aż tak podobne do siebie. fajny poranny klimat.
skiki Napisano 15 Październik 2006 Autor Napisano 15 Październik 2006 aha zapomniałem powiedziec ze budynki to narazie totalna prowizorka ktora wkleilem narazie tak dla zajecia miejsca... jutro albo pojutrze wrzuce rendery budynkow :) dzieki Ania... :)
!Ewert Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 hmmm...ciekawy pomysł;] ogólnie to troche przypomina mi HL2 czekam na update;]
skiki Napisano 16 Październik 2006 Autor Napisano 16 Październik 2006 kilka słow wyjasnienia, budynek nie jest zbyt szczegolowy bo bedzie widoczny z daleka i zostanie zasloniety kontrukcjami ;] i mam takie pytanie: to jest takie słabe ze tak malo komentarzy czy co?? ;] dziekuje tym ktorzy cos napisali ;]
Ardeni Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 Fajna pracka się wyłania, połamania jeszcze życze ;) Ładne textury.
Ania Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 czemu tam blacha falowana na balkonie? komentarzy nie ma bo nie ma sie za bardzo czego czepiac, a ludzie lubia sie czepiac.
goran Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 To ja też się przyczepie do tego budynku - na parterze nie ma pomieszczeń, to rozumiem, ale jak wejść do pomieszczenia na górze? Na balkon drabiną i co dalej? Zrobiłbyś jakieś drzwi :-) Czepiam się do tego bo do niczego innego nie mam o co. Praca ma fajny klimacik, ala Fallout, a to lubię bardzo. Piękne tekstury.
ZiBi_PL Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Bardzo przyjemnie sie to prezentuje =] Podobaja mi sie texturki choc faktycznie troche jednolite :)
skiki Napisano 19 Październik 2006 Autor Napisano 19 Październik 2006 mały updejt, most - jeszcze nieoteksturowany ;] budynek pod mostem jest po to aby pokazac proporcje - budynek bedzie zamieniony, prawa czesc mostu bedzie zaslonieta przez wysokie budynki ... pociag ktory bedzie na torach mam juz zrobiony ale nie starczyło czasu aby go wrzuci do tego pliku.
Kr3tz Napisano 19 Październik 2006 Napisano 19 Październik 2006 No no, fajne, nie ma do czego sie przczepic, lubie takie klimaty. Oby tak dalej, bede tu czesto zagladal ^^
goran Napisano 20 Październik 2006 Napisano 20 Październik 2006 NIc dodać nic ująć - idziesz w dobrą stronę, dobrze budujesz klimacik
Rekomendowane odpowiedzi