Napisano 30 Październik 200618 l Firma Platige Image zamieściła na swojej stronie nowy showreel. Zobacz - Platige Image Showreel 2006.
Napisano 30 Październik 200618 l serwus :) bardzo bardzo fajne :). To jakaś znana firma ? :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 30 Październik 200618 l takie sobie nie zachwyca reklamy sie juz przejadly w sumie srednio wykonane......... ;) modele ryb zrobione przez redo(uklony) wgniataja w podloge swietne siatki i wogole :) wszystko super widzilem pare making of'ow i podziwiam tych ludzi , az sie chce uczyc zeby kiedys(jakies 10lat) tam pracowac :) ehh te marzenia :) pozdro
Napisano 30 Październik 200618 l piękna sprawa , mnie osobiście rozwalają żubry, łosie i te wszystkie zwierzątka - to jest normalnie wyczes na maxa :)
Napisano 30 Październik 200618 l Leszczyki :P P.S. Ciekawe czy ktoś z PI udziela się na naszym forum, czy raczej e tam...
Napisano 30 Październik 200618 l P.S. Ciekawe czy ktoś z PI udziela się na naszym forum, czy raczej e tam... tutaj raczej rzadko ale na f3d sie udzielaja :) ale przyszli (co najmnije dwoch) pracownicy sie udzielaja i to nagminnie :D:D:D(ciekawe czy wiedza ze onich mowie ) pozdro
Napisano 30 Październik 200618 l MaGuu - z tego co wiem to się troszkę udzielają ale pod innymi ksywkami ;) choć nie tylko - np. biglebowsky :) - haha zdemaskowałem Cię bigu ;)
Napisano 30 Październik 200618 l Wstydzą sie pewnie odzywać jak tak cienki deomoreel pokazują :P A tak na poważnie: Szkoda ze (bez obrazy ;) ) brakuje takich zawodowców tutaj na forum. Chodzi mi o stałą piecze nad forum (Paru mamy, ale to tylko wierzchołek góry lodowej ;) Koniec OT Ładna pokazówka ;)
Napisano 31 Październik 200618 l jak dla mnie reel jest mega wypas , nie wiedzialem ze chlopaki maja az tak duzy wklad, szacunek
Napisano 31 Październik 200618 l łeeee myślałem ze coś konkretnego będzie a tu taki zlepek :D widziałem tam nawet opcje wysłania DVD?
Napisano 31 Październik 200618 l No demoreel naprawde fajny :) tylko ta muzyczka cos mi nie lezy :\ Całe demo jak dla mnie sprawia wrazenie jakby na sile upchnieto tam jak najwieksza ilosc prac ...
Napisano 31 Październik 200618 l Platige??? nie slyszalem... :p muzyka z reela to Amon Tobin - Chronic Tronic, jakby ktos.... edit cholera nie zauwazylem ze na koncy jest podana :D
Napisano 31 Październik 200618 l rozpoznaje śnieżne plenery bigleba ;) które prezentował tutaj jakiś czas temu... niezła robota panowie !!!!!!!!!! ide się powiesić...