adek Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Firma Platige Image zamieściła na swojej stronie nowy showreel. Zobacz - Platige Image Showreel 2006. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 NO COMENT!! TO WSZYSTO ICH??!! KOZACKO!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 serwus :) bardzo bardzo fajne :). To jakaś znana firma ? :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 takie sobie nie zachwyca reklamy sie juz przejadly w sumie srednio wykonane......... ;) modele ryb zrobione przez redo(uklony) wgniataja w podloge swietne siatki i wogole :) wszystko super widzilem pare making of'ow i podziwiam tych ludzi , az sie chce uczyc zeby kiedys(jakies 10lat) tam pracowac :) ehh te marzenia :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 znaczy się super tak trzymać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 piękna sprawa , mnie osobiście rozwalają żubry, łosie i te wszystkie zwierzątka - to jest normalnie wyczes na maxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Leszczyki :P P.S. Ciekawe czy ktoś z PI udziela się na naszym forum, czy raczej e tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 imo troche za szybki ten mix reklamowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 P.S. Ciekawe czy ktoś z PI udziela się na naszym forum, czy raczej e tam... tutaj raczej rzadko ale na f3d sie udzielaja :) ale przyszli (co najmnije dwoch) pracownicy sie udzielaja i to nagminnie :D:D:D(ciekawe czy wiedza ze onich mowie ) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 MaGuu - z tego co wiem to się troszkę udzielają ale pod innymi ksywkami ;) choć nie tylko - np. biglebowsky :) - haha zdemaskowałem Cię bigu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Wstydzą sie pewnie odzywać jak tak cienki deomoreel pokazują :P A tak na poważnie: Szkoda ze (bez obrazy ;) ) brakuje takich zawodowców tutaj na forum. Chodzi mi o stałą piecze nad forum (Paru mamy, ale to tylko wierzchołek góry lodowej ;) Koniec OT Ładna pokazówka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 hmm... jak na firmę z prowincji to nawet nieźle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 jak dla mnie reel jest mega wypas , nie wiedzialem ze chlopaki maja az tak duzy wklad, szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 łeeee myślałem ze coś konkretnego będzie a tu taki zlepek :D widziałem tam nawet opcje wysłania DVD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Za bardzo to miga :* I pojawiają się kawałki z przed 2006 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 No demoreel naprawde fajny :) tylko ta muzyczka cos mi nie lezy :\ Całe demo jak dla mnie sprawia wrazenie jakby na sile upchnieto tam jak najwieksza ilosc prac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Platige??? nie slyszalem... :p muzyka z reela to Amon Tobin - Chronic Tronic, jakby ktos.... edit cholera nie zauwazylem ze na koncy jest podana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 rozpoznaje śnieżne plenery bigleba ;) które prezentował tutaj jakiś czas temu... niezła robota panowie !!!!!!!!!! ide się powiesić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 ujdzie w tłoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Widzę, że PI ma monopol na Polskim rynku reklam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Amon świetnie wkomponowany w to wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginn Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 niszczą dla mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi