Owen Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Witam Postanowilem zrobic krasnoluda w klimacie warcrafta, nie wiem jeszcze dokladnie co i jak bedzie wygladalo, bo i tak nigdy nie koncze;). Narazie biore sie za glowe, zmarszczki i detale dorobie w zbrushu, wiec piszcie co ewentualnie poprawic zanim wyexportuje, pozdro.
maczuga Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 zapowiada się ciekawie, powodzenia życzę :) nos mógłby być mniejszy :)
odnetniN Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 maczuga ma racje moglby byc mniejszy i troche mnie za okraglany na gorze ;] ale jesli chodzi calosc to wypasik ;]
Gen.Baton Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Zamiast krasnoluda zrob z niego jaskiniowca:P
..:: WIKTOR ::.. Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 Podobny do jednego z "najlepszych" polskich bokserow ;P
Owen Napisano 9 Listopad 2006 Autor Napisano 9 Listopad 2006 KLICEK - dzieki staram sie :) _kuba_ - tez mam taka nadzieje :P maczuga, odnetniN - dzieki, krasnoludy takie wielkie maja :D Gen.Baton - nie, nie bede juz zmienieal, ale krasnoludy tez sa jaskiniowcami, mieszkaja w gorach ;) Wiktor - hehe moze troche :] wrzucam siatke
masater Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 widziałem dziś gościa na przystanku, wyglądał niemalże identycznie :P
Matys Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 swietna glowa, siateczka genialna :-) z uwaga to moim zdaniem powinnien miec troszke lagodniejsze kolsci policzkowe i zadziorne spojrzenie ale pewnie bedziesz jeszcze nad tym pracowal ;-) powodzenia
Zbychowaty Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 Bal bym sie takiego krasnoluda....nawet przy 30 cm wzroscie;)
Owen Napisano 10 Listopad 2006 Autor Napisano 10 Listopad 2006 Matys - dzieki, tez wlasnie zastanawialem sie nad rysami twarzy, nie wiem czy do tych bedzie pasowala dluga broda, najwyzej zrobie lekki zarost, a wyraz twarzy jeszcze dopracuje po mapowaniu, Z-Brush - 30cm? byl by za niski, moj bedzie mial ok 150cm, a 30cm to on moze miec gdzie indziej :], jesli biorac pod uwage mit "im wiekszy nos tym wiecej w gaciach" :P hehe
Gen.Baton Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 Taki krasnal nadaje sie dobrze na kibola wisly krakow;) ale by na robil:P
Badyl Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 moj bedzie mial ok 150cm no to prawie jak nasi milosciwie panujacy krasnale dwa :D
Zbychowaty Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 heeh Owen, dobre:) Ale na powaznie, to wydaje mi sie, ze krasnolud ma zbytnio huligancze rysy. Taki gorszy Shrek. Krasnoludy kojarza mi sie bardziej ze smerfami, filmem Willow czy tymi plastikowymi pajacami w wielu polskich ogrodkach przydomowych;)Nawet ten karaczan z Władny Pierścieni nie był takim zakapiorem jak ten Twoj....abstrachujac od wykaniania ktore samo w sobie jest ładne:)
floo Napisano 10 Listopad 2006 Napisano 10 Listopad 2006 Niby jest przypakowany.. taki hyba ma byc, a jednak ma dołki w policzkach... Ciekawy pomysł...
Badyl Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 nie zgadzam się z z-bruszem! krasnoludy pod brodą powinny mieć podbródki, którymi w miare potrzeby można by zastąpić kilof albo rozbijać na nich orzechy. jak dojdą wąchole, brodzisko i krzaczaste brwi to zniknie to wrażenie. pozdro! :)
Arxis Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 coś on tam ma pod nosem nie tak. jakby dołki małe. ciekaw jestem wyglądu z brodą.
Gen.Baton Napisano 11 Listopad 2006 Napisano 11 Listopad 2006 Co wy tak z tymy dolkami jakby swoich byscie nie mieli:P
Owen Napisano 12 Listopad 2006 Autor Napisano 12 Listopad 2006 Gen.Baton - no i nie tylko wisly krakow;) Badyl - gdyby tak wygladal prezydent to moze bym go nawet polubil hehe:P Z-Brush - on wlasnie ma groznie wygalac, bo ja nie robie krasnoluda z wladcy, ani ze shreka, tylko z warcrafta, a tam sa takie brutale;) Arxis - wiem tez to zauwazylem, ale z textura nie bedzie tego widac :P, a brody sam jestem ciekaw;) dzieki wszystkim za komentarze, potrzebuje Waszej pomocy pod linkiem opisalem problem http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=32570
Rekomendowane odpowiedzi