Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Postanowilem zrobic krasnoluda w klimacie warcrafta, nie wiem jeszcze dokladnie co i jak bedzie wygladalo, bo i tak nigdy nie koncze;). Narazie biore sie za glowe, zmarszczki i detale dorobie w zbrushu, wiec piszcie co ewentualnie poprawic zanim wyexportuje, pozdro.

1fk5.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

maczuga ma racje moglby byc mniejszy i troche mnie za okraglany na gorze ;] ale jesli chodzi calosc to wypasik ;]

Napisano
  • Autor

KLICEK - dzieki staram sie :)

_kuba_ - tez mam taka nadzieje :P

maczuga, odnetniN - dzieki, krasnoludy takie wielkie maja :D

Gen.Baton - nie, nie bede juz zmienieal, ale krasnoludy tez sa jaskiniowcami, mieszkaja w gorach ;)

Wiktor - hehe moze troche :]

wrzucam siatke

2sv3.jpg

Napisano

swietna glowa, siateczka genialna :-) z uwaga to moim zdaniem powinnien miec troszke lagodniejsze kolsci policzkowe i zadziorne spojrzenie ale pewnie bedziesz jeszcze nad tym pracowal ;-) powodzenia

Napisano
  • Autor

Matys - dzieki, tez wlasnie zastanawialem sie nad rysami twarzy, nie wiem czy do tych bedzie pasowala dluga broda, najwyzej zrobie lekki zarost, a wyraz twarzy jeszcze dopracuje po mapowaniu,

Z-Brush - 30cm? byl by za niski, moj bedzie mial ok 150cm, a 30cm to on moze miec gdzie indziej :], jesli biorac pod uwage mit "im wiekszy nos tym wiecej w gaciach" :P hehe

Napisano
moj bedzie mial ok 150cm

no to prawie jak nasi milosciwie panujacy krasnale dwa :D

Napisano

heeh Owen, dobre:) Ale na powaznie, to wydaje mi sie, ze krasnolud ma zbytnio huligancze rysy. Taki gorszy Shrek. Krasnoludy kojarza mi sie bardziej ze smerfami, filmem Willow czy tymi plastikowymi pajacami w wielu polskich ogrodkach przydomowych;)Nawet ten karaczan z Władny Pierścieni nie był takim zakapiorem jak ten Twoj....abstrachujac od wykaniania ktore samo w sobie jest ładne:)

Napisano

Niby jest przypakowany.. taki hyba ma byc, a jednak ma dołki w policzkach...

Ciekawy pomysł...

Napisano

nie zgadzam się z z-bruszem! krasnoludy pod brodą powinny mieć podbródki, którymi w miare potrzeby można by zastąpić kilof albo rozbijać na nich orzechy. jak dojdą wąchole, brodzisko i krzaczaste brwi to zniknie to wrażenie.

pozdro! :)

Napisano

coś on tam ma pod nosem nie tak. jakby dołki małe. ciekaw jestem wyglądu z brodą.

Napisano
  • Autor

Gen.Baton - no i nie tylko wisly krakow;)

Badyl - gdyby tak wygladal prezydent to moze bym go nawet polubil hehe:P

Z-Brush - on wlasnie ma groznie wygalac, bo ja nie robie krasnoluda z wladcy, ani ze shreka, tylko z warcrafta, a tam sa takie brutale;)

Arxis - wiem tez to zauwazylem, ale z textura nie bedzie tego widac :P, a brody sam jestem ciekaw;)

dzieki wszystkim za komentarze, potrzebuje Waszej pomocy pod linkiem opisalem problem http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=32570