Napisano 11 Listopad 200618 l wow mam wipa :D tematem jest bmx caiman cośtam: póki co kończę ramę: modeling głównie w rhino ale część elementów będzie zrobiona w poly. sory za kiepski eksport mesha. wszystko staram się wymiarować z dokładnością do 1mm. nie wiem jak często będą upy gdyż nie mam wcale czasu ale muszę się w końcu spełnić jako grafik :D materiały tymczasowe. test spawów: pozdrawiam
Napisano 11 Listopad 200618 l Ładnie! Pokaż siateczkę. Spawy jak dla mnie sa w porządku, jeśli nie przewidujesz żadnych mega close-upów :)
Napisano 11 Listopad 200618 l Podzielisz się jakim sposobem robiłeś te spawy ? Bo mi zawsze wychodzi coś w rodzaju rozlanego budyniu, a te twoje takie ładne i poukładane :) Gratuluje posiadania WIPa tak w ogóle :) pozdrawiam Mirach
Napisano 11 Listopad 200618 l Autor dzięki :) siatkę później, na razie nie ma tam nic ciekawego. spawy to displacement wrzucony na fillety między elementami ramy. Badyl - tak. do pracy ;)
Napisano 11 Listopad 200618 l klasa, spawy bardziej rownomierne i powinno byc jeszczelepiej, te są zbyt przypadkowe
Napisano 11 Listopad 200618 l Super spawy :* anouk czekam na wiecej :D fajne gripy masz w xie :) Super ze sobie go kupiłes bedzie z kim jezdzić :D ! ...BmX RiDe Or Die...
Napisano 11 Listopad 200618 l spawy to displacement wrzucony na fillety między elementami ramy Buuu – a ja się od 2 minut zastanawiałem jak zrobiłeś spawy w rhino :] Jak na razie jest ładnie – mam nadzieję, że ten projekt uda Ci się skończyć… :)
Napisano 11 Listopad 200618 l Jak wyzej: Spawy sa sliczne, naprawde. Moim zdaniem rama powinna byc troche grubsza (te dwie dlugie glowne rury:)). Naprawde fajny temacik z tym rowerkiem. Gratuluje WIPa. POzdrawiam i zycze powodzenia
Napisano 11 Listopad 200618 l Te dwie rury są dobre bo nie muszą byc grubsze bo ramka jest cro-mo :) ps. A pivoty to gdzie zgubiłes ? xD
Napisano 11 Listopad 200618 l nie wierze, kome w wipie robi rower:D....Bardzo ładnie, zgadzam sie z Chvetim pro :)