Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

czy ktos wie moze jakis vray bedzie wspoldzialal z 64bitowym maxem 9 oczywiscie w win xp 64..znalazlem jakas dziwna wersje 1.50 R3..a RC2 nie pociagnie?

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
...znalazłem?

No wiesz, leżała na ulicy, tzn. wypadła z ciężarówki, chociaż może właściciel juz nie chciał z tego korzystać, dostał z czerwonego krzyża.

Napisano

Na stronie Chaos Group jest przeciez do ściągnięcia 64-bitowa wersja pod maxa 9.

Napisano

daja rade te 64 bity , napewno mozna wyrenderowac duzo wieksze scenki niz na 32

Napisano

hardware: P4 3GHz HT + 2x512MB RAM + GF 6200 TC

WinXP Pro 64bit + 3dsmax9 64bit + Vray 1.50 RC3 64bit dziala bez problemow i to jak :) Zrobilem przesiadke z max6 i vray 1.48 i mi kopara opadla, predkosc dzialania viewport'ow w max'ie i renderingu w vray'u jest wysmienita.

Napisano
znalazlem jakas dziwna wersje 1.50 R3

he dziwna dlaczego, zawsze mi sie wydawalo ze rc3 jest mniej dziwna od rc2 :]

Napisano

nie no tak zniewazac klientow kupujacych ten render :| bardzo mi sie to nie podoba ze strony chaosow :p jak najszybciej skontaktuj sie z dystrybutorem, sklepem, producentem zeby zgłosic ten bład :) ja bym nie popuscił :D

Napisano

wielkie dzięki! kochani jesteście

a jeśli zgubiłem dongla i mam seriala, to co poradzić? :P troszkę szkoda tych 64bitów... ;-/

Napisano

Zgubiłeś produkt wartości 2500zł Fatalnie, może gdzieś się zapodział pod biurkiem.:) Napisz do chaosów na pewno pomogą fachowo..Pozdrawiam.

Napisano

chaosi sa spoko, na pewno pomoga, np. jak zgubi sie seriala, to zaraz wpuszczaja na p2p krakersa i juz dziala :D