Bro Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Jednak zmienie model na Mater'a - samochodzik z charakterem i większe pole do popisu - McQueen jest zbyt obły i nijaki - pozdro
ledyr Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 heh no wiec i tak zrobiłes jak chciales :D fajne autko ;) Powodzenia! :)
nielot007 Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Witam!! haaha swietny pomysl widac ze jak ktosc chce czegos bardzo to to sie spelni :D:D pozdro i powodzenia
KLICEK Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 ta dokladnie :D i wyszlo na Twoje pan samochodzik hehe
Bro Napisano 24 Listopad 2006 Autor Napisano 24 Listopad 2006 Myśle że jakby wygrał Environment to też bym wcisnął gdzieś jakieś auto :) Dzisiejsze wypociny - narazie ogólny zarys:
ftorek Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 wporzo idzie - ale tak sobie patrze - za duze usta ma w stosunu do frontowej czesci maski?? no nie wiem - dobrze jest :) pdaposda
nielot007 Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 Witam!! bardzo fajnie ile trojkatow ma?? bedziesz robil symetrycznego czy jednak pobawisz sie z ustami aby mialy fajna mine ?? :) i siateczke pokaz pozdro i powodzenia
Kuba Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 To autko rzeczywiście będzie ciekawsze :). Jako dentysta szczególnie będę się przyglądał zębom, także proszę przyłóż się do nich :D
Jonasz_Real Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 Nielot nie męcz go ile trójkątów ma, bo to pytanie bezsensu. Nawet jeszcze nie skonczył. Wszystko przyjdzie w swoim czasie. Bro życzę powodzenia. Mam przeczucie, że...zresztą nie będę Ci mówił, bo ponoc przynosi pecha ;)
Bro Napisano 25 Listopad 2006 Autor Napisano 25 Listopad 2006 To autko rzeczywiście będzie ciekawsze :). Jako dentysta szczególnie będę się przyglądał zębom, także proszę przyłóż się do nich :D Witam!! bardzo fajnie ile trojkatow ma?? bedziesz robil symetrycznego czy jednak pobawisz sie z ustami aby mialy fajna mine ?? :) Co do ilości poligonów to tak jak Jonasz_Real pisze nie ma co teraz mówić bo widaomo że liczy się końcowa wersja Chciałbym go zrobić jednak niesymetrycznego ale najpierw chce zrobić głowny zaryz Kuba_ - Uzębienie zostawie na koniec jak uporam sie z ustami Jonasz_Real - Dzięki - btw wczoraj oglądałem twoją zbroję i naprawde robi wrażenie --------------------------
Bro Napisano 27 Listopad 2006 Autor Napisano 27 Listopad 2006 Mały update - do jutra mam zamiar skończyć modelowanie i zająć się mapowaniem.
nielot007 Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 WitaM!! super sprawa :) pozdro i powdozenia
Por@szek Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 Ty chyba sobie na powaznie wziales sprawe portfolio :P Cisniesz dalej ;)
Bro Napisano 28 Listopad 2006 Autor Napisano 28 Listopad 2006 Witam - cieszę się że się podoba Dziś skończyłem modelowanie i mapowanie - które zabrało mi sporo godzin z życiorysu - policount na chwilę obecną i tak raczej zostanie : 4942 Poraszka: Co do portfolio to ciągle cinsne :)
KLICEK Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 Bro klonowanie obiektow i robienie scrina policountu moze wywolac wojne hehehe Super wyglada samochodzik, mapowanie genialne no teraz najwazniejsze :)
RA Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 Przednie światła mają charakterystyczny kształt, twoja wersja trochę bez wyrazu. Przednia szyba i dach są bardziej obłe. Całość bardzo fajna. :)
Kuba Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 Heh, wyszło naprawdę super. Gratuluję ukończenia modelu i z niecierpliwością czekam na teksturę :)
nielot007 Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 WitaM!! swietnie to wyglada :) mapowanie cool :) moglbys pokazac jak masz rozlozona unwrapke?? :) pozdro i powodzenia
Jonasz_Real Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 Świetne...chciałbym zobaczyc kiedys tutka, jak się wypala light mapę. Bo nie mam pojęcia jak sie do tego zabrac. :)
ftorek Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 hehe - bedzie ostro :) ladnie wyglada - ale jak RA napisal - rozni sie detalami - niestety ciut na gorsze... pospaps
arcade Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 haha w tą uvkę nie wcisnoł byś szpilki :) Bardzo porządna, solidna robota, jak zawsze :)
_michal Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 IMO uv'ka trochę za gęsto upakowana, w mipmapach kolor będzie się przelewać pomiędzy 'chunkami'. Poza tym, świetna praca.
ftorek Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 empeck - ale wiekszosc bedzie pomalowana w podobny 'rdzawy' sposob - i wtedy przelewanie sie nie jest az takim problemem :) aczkolwiek - co racja to racja :) psoopa
KLICEK Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 super uv :) Bro pokaz kawalek texturek plz :D
Gość Bad Moon Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 taka mała rada: zdeforuj nieco siatke, bo tak ma zbyt regularne i proste kształty, poza tym podoba mi się :]
Bro Napisano 8 Grudzień 2006 Autor Napisano 8 Grudzień 2006 eeee... jakoś mi nie wychodziła - bede musiał txt zacząc jakoś na nowo - ostatnio robiłem ciagle helikopter :) :) - mam nadzieje że wezmę sie za samochodzik w weekend. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi