Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jednak zmienie model na Mater'a - samochodzik z charakterem i większe pole do popisu - McQueen jest zbyt obły i nijaki - pozdro

mater.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 3,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

heh no wiec i tak zrobiłes jak chciales :D

fajne autko ;)

Powodzenia! :)

Napisano

Witam!!

haaha swietny pomysl

widac ze jak ktosc chce czegos bardzo to to sie spelni :D:D

pozdro i powodzenia

Napisano
  • Autor

Myśle że jakby wygrał Environment to też bym wcisnął gdzieś jakieś auto :)

Dzisiejsze wypociny - narazie ogólny zarys:

M01.jpg

Napisano

wporzo idzie - ale tak sobie patrze - za duze usta ma w stosunu do frontowej czesci maski?? no nie wiem - dobrze jest :)

pdaposda

Napisano

Witam!!

bardzo fajnie

ile trojkatow ma??

bedziesz robil symetrycznego czy jednak pobawisz sie z ustami aby mialy fajna mine ?? :)

i siateczke pokaz

pozdro i powodzenia

Napisano

To autko rzeczywiście będzie ciekawsze :). Jako dentysta szczególnie będę się przyglądał zębom, także proszę przyłóż się do nich :D

Napisano

Nielot nie męcz go ile trójkątów ma, bo to pytanie bezsensu. Nawet jeszcze nie skonczył. Wszystko przyjdzie w swoim czasie. Bro życzę powodzenia. Mam przeczucie, że...zresztą nie będę Ci mówił, bo ponoc przynosi pecha ;)

Napisano
  • Autor
  Kuba_ napisał:
To autko rzeczywiście będzie ciekawsze :). Jako dentysta szczególnie będę się przyglądał zębom, także proszę przyłóż się do nich :D

nielot007 napisał:
Witam!!

bardzo fajnie

ile trojkatow ma??

bedziesz robil symetrycznego czy jednak pobawisz sie z ustami aby mialy fajna mine ?? :)

Co do ilości poligonów to tak jak Jonasz_Real pisze nie ma co teraz mówić bo widaomo że liczy się końcowa wersja

Chciałbym go zrobić jednak niesymetrycznego ale najpierw chce zrobić głowny zaryz

Kuba_ - Uzębienie zostawie na koniec jak uporam sie z ustami

Jonasz_Real - Dzięki - btw wczoraj oglądałem twoją zbroję i naprawde robi wrażenie

--------------------------

M02.jpg

Napisano
  • Autor

Mały update - do jutra mam zamiar skończyć modelowanie i zająć się mapowaniem.

M04.jpg

Napisano
  • Autor

Witam - cieszę się że się podoba

Dziś skończyłem modelowanie i mapowanie - które zabrało mi sporo godzin z życiorysu - policount na chwilę obecną i tak raczej zostanie : 4942

Poraszka: Co do portfolio to ciągle cinsne :)

M05.jpg

M06.jpg

Napisano

Przednie światła mają charakterystyczny kształt, twoja wersja trochę bez wyrazu. Przednia szyba i dach są bardziej obłe. Całość bardzo fajna. :)

Napisano

Heh, wyszło naprawdę super. Gratuluję ukończenia modelu i z niecierpliwością czekam na teksturę :)

Napisano

WitaM!!

swietnie to wyglada :)

mapowanie cool :)

moglbys pokazac jak masz rozlozona unwrapke?? :)

pozdro i powodzenia

Napisano

Świetne...chciałbym zobaczyc kiedys tutka, jak się wypala light mapę. Bo nie mam pojęcia jak sie do tego zabrac. :)

Napisano

hehe - bedzie ostro :)

ladnie wyglada - ale jak RA napisal - rozni sie detalami - niestety ciut na gorsze...

pospaps

Napisano

haha

w tą uvkę nie wcisnoł byś szpilki :) Bardzo porządna, solidna robota, jak zawsze :)

Napisano

IMO uv'ka trochę za gęsto upakowana, w mipmapach kolor będzie się przelewać pomiędzy 'chunkami'.

Poza tym, świetna praca.

Napisano

empeck - ale wiekszosc bedzie pomalowana w podobny 'rdzawy' sposob - i wtedy przelewanie sie nie jest az takim problemem :)

aczkolwiek - co racja to racja :)

psoopa

Napisano

taka mała rada: zdeforuj nieco siatke, bo tak ma zbyt regularne i proste kształty, poza tym podoba mi się :]

Napisano
  • Autor

eeee... jakoś mi nie wychodziła - bede musiał txt zacząc jakoś na nowo - ostatnio robiłem ciagle helikopter :) :) - mam nadzieje że wezmę sie za samochodzik w weekend. Pozdro