Bro Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Jednak zmienie model na Mater'a - samochodzik z charakterem i większe pole do popisu - McQueen jest zbyt obły i nijaki - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 heh no wiec i tak zrobiłes jak chciales :D fajne autko ;) Powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Witam!! haaha swietny pomysl widac ze jak ktosc chce czegos bardzo to to sie spelni :D:D pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 ta dokladnie :D i wyszlo na Twoje pan samochodzik hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 Myśle że jakby wygrał Environment to też bym wcisnął gdzieś jakieś auto :) Dzisiejsze wypociny - narazie ogólny zarys: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 wporzo idzie - ale tak sobie patrze - za duze usta ma w stosunu do frontowej czesci maski?? no nie wiem - dobrze jest :) pdaposda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Witam!! bardzo fajnie ile trojkatow ma?? bedziesz robil symetrycznego czy jednak pobawisz sie z ustami aby mialy fajna mine ?? :) i siateczke pokaz pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 To autko rzeczywiście będzie ciekawsze :). Jako dentysta szczególnie będę się przyglądał zębom, także proszę przyłóż się do nich :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 Nielot nie męcz go ile trójkątów ma, bo to pytanie bezsensu. Nawet jeszcze nie skonczył. Wszystko przyjdzie w swoim czasie. Bro życzę powodzenia. Mam przeczucie, że...zresztą nie będę Ci mówił, bo ponoc przynosi pecha ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 25 Listopad 2006 Autor Share Napisano 25 Listopad 2006 To autko rzeczywiście będzie ciekawsze :). Jako dentysta szczególnie będę się przyglądał zębom, także proszę przyłóż się do nich :D Witam!! bardzo fajnie ile trojkatow ma?? bedziesz robil symetrycznego czy jednak pobawisz sie z ustami aby mialy fajna mine ?? :) Co do ilości poligonów to tak jak Jonasz_Real pisze nie ma co teraz mówić bo widaomo że liczy się końcowa wersja Chciałbym go zrobić jednak niesymetrycznego ale najpierw chce zrobić głowny zaryz Kuba_ - Uzębienie zostawie na koniec jak uporam sie z ustami Jonasz_Real - Dzięki - btw wczoraj oglądałem twoją zbroję i naprawde robi wrażenie -------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 Mały update - do jutra mam zamiar skończyć modelowanie i zająć się mapowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 WitaM!! super sprawa :) pozdro i powdozenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 superancko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 fajowo duze detalu :D btw ile poly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Ty chyba sobie na powaznie wziales sprawe portfolio :P Cisniesz dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Ulala. Autko jak z obrazka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 28 Listopad 2006 Autor Share Napisano 28 Listopad 2006 Witam - cieszę się że się podoba Dziś skończyłem modelowanie i mapowanie - które zabrało mi sporo godzin z życiorysu - policount na chwilę obecną i tak raczej zostanie : 4942 Poraszka: Co do portfolio to ciągle cinsne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 Bro klonowanie obiektow i robienie scrina policountu moze wywolac wojne hehehe Super wyglada samochodzik, mapowanie genialne no teraz najwazniejsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 Przednie światła mają charakterystyczny kształt, twoja wersja trochę bez wyrazu. Przednia szyba i dach są bardziej obłe. Całość bardzo fajna. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 Heh, wyszło naprawdę super. Gratuluję ukończenia modelu i z niecierpliwością czekam na teksturę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 WitaM!! swietnie to wyglada :) mapowanie cool :) moglbys pokazac jak masz rozlozona unwrapke?? :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 29 Listopad 2006 Autor Share Napisano 29 Listopad 2006 Pewnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 Świetne...chciałbym zobaczyc kiedys tutka, jak się wypala light mapę. Bo nie mam pojęcia jak sie do tego zabrac. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 hehe - bedzie ostro :) ladnie wyglada - ale jak RA napisal - rozni sie detalami - niestety ciut na gorsze... pospaps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 haha w tą uvkę nie wcisnoł byś szpilki :) Bardzo porządna, solidna robota, jak zawsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 IMO uv'ka trochę za gęsto upakowana, w mipmapach kolor będzie się przelewać pomiędzy 'chunkami'. Poza tym, świetna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 empeck - ale wiekszosc bedzie pomalowana w podobny 'rdzawy' sposob - i wtedy przelewanie sie nie jest az takim problemem :) aczkolwiek - co racja to racja :) psoopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 super uv :) Bro pokaz kawalek texturek plz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 taka mała rada: zdeforuj nieco siatke, bo tak ma zbyt regularne i proste kształty, poza tym podoba mi się :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 przyłączam sie do posta klicka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 8 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2006 eeee... jakoś mi nie wychodziła - bede musiał txt zacząc jakoś na nowo - ostatnio robiłem ciagle helikopter :) :) - mam nadzieje że wezmę sie za samochodzik w weekend. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi