Napisano 24 Listopad 200618 l Fajnie, scifi :P Mam wrazenie ze na tylnej czesci mogles kilka segmentow wywalic, tj tam gdzie jest ten jet pack czy cus. Szczegolnie biorac pod uwage stosunkowo niski polycount. No wlasnie, kiedy zrobisz cos bardziej nextgenowego??;]
Napisano 24 Listopad 200618 l fajny jest - tak jak porasz moowi i jeszcze: nie podobaja mi sie te napiersniki :) - jak jakies doczepione migdaly wygldajaja i jescze nakolanach te gadzety - jakies takie niepasujace fajna glowa :) moze by jeszcze jednego lupa na szyi/karku?? popsoap
Napisano 24 Listopad 200618 l Autor Dzięki wielkie. Co do konceptu- taki jest, jak zmienię napierśnik to nie będzie to już model z Infinity. Inna rzecz że może to ja niezdarnie to zrobiłem, nie wiem. Co do nextgenu itd- cholera, no nauczyć się muszę. Za dużo roboty zlecałem i wypadłem z obiegu- przestałem się uczyć nowych technik. Właśnie próbuję to nadrobić.
Napisano 24 Listopad 200618 l Witam!! modelik pro :) choc zapewne moznaby pare trojkatow odjac :) ale ja sie na lowpoly zabardzo nie znam wiec czekam na texturki :) pozdro i powodzenia
Napisano 24 Listopad 200618 l Co do konceptu- taki jest, jak zmienię napierśnik to nie będzie to już model z Infinity pokaz koncept to my juz ci powiemy czy niezdarnie to zrobiles :) a na serio - nie mam pojecia co to to infinity wiec w sumie ciezko tak do konca krytykowac - wiec pisze co widze :) a widze migdaly :) hehe popopda
Napisano 5 Grudzień 200618 l Autor Luz, no bad feelings ;). Infinity jest tu: http://www.infinitythegame.com/eng/default.asp Niektóre designy naprawdę są niezłe. Progres z teksturą
Napisano 17 Grudzień 200618 l można sie spytać, czy miałeś do tego jakieś koncepty/referki/inspiracje czy też modelowałeś z głowy? Ale ogółem bardzo dobra robota, szczególnie "kask" mi się podoba z tymi odstającymi "antenami" :P
Napisano 17 Grudzień 200618 l bardzo fajne ma butki, natomiast najslabsze sa ochraniacze na ramiona i "rogi".