RK Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 No i dłubię kolejną postać. Póki co jest to co na screenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Fajnie, scifi :P Mam wrazenie ze na tylnej czesci mogles kilka segmentow wywalic, tj tam gdzie jest ten jet pack czy cus. Szczegolnie biorac pod uwage stosunkowo niski polycount. No wlasnie, kiedy zrobisz cos bardziej nextgenowego??;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 fajny jest - tak jak porasz moowi i jeszcze: nie podobaja mi sie te napiersniki :) - jak jakies doczepione migdaly wygldajaja i jescze nakolanach te gadzety - jakies takie niepasujace fajna glowa :) moze by jeszcze jednego lupa na szyi/karku?? popsoap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 kozacki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Jak na razie bardzo solidnie :) powodzenia dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 Dzięki wielkie. Co do konceptu- taki jest, jak zmienię napierśnik to nie będzie to już model z Infinity. Inna rzecz że może to ja niezdarnie to zrobiłem, nie wiem. Co do nextgenu itd- cholera, no nauczyć się muszę. Za dużo roboty zlecałem i wypadłem z obiegu- przestałem się uczyć nowych technik. Właśnie próbuję to nadrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Witam!! modelik pro :) choc zapewne moznaby pare trojkatow odjac :) ale ja sie na lowpoly zabardzo nie znam wiec czekam na texturki :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Co do konceptu- taki jest, jak zmienię napierśnik to nie będzie to już model z Infinity pokaz koncept to my juz ci powiemy czy niezdarnie to zrobiles :) a na serio - nie mam pojecia co to to infinity wiec w sumie ciezko tak do konca krytykowac - wiec pisze co widze :) a widze migdaly :) hehe popopda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 Luz, no bad feelings ;). Infinity jest tu: http://www.infinitythegame.com/eng/default.asp Niektóre designy naprawdę są niezłe. Progres z teksturą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 ... i wypiekanie normal mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 serwus :) wypasik :) pozdrawiam i życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piro Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 można sie spytać, czy miałeś do tego jakieś koncepty/referki/inspiracje czy też modelowałeś z głowy? Ale ogółem bardzo dobra robota, szczególnie "kask" mi się podoba z tymi odstającymi "antenami" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 piro - czytaj uwazniej - trzy posty wyzej rk napisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 bardzo fajne ma butki, natomiast najslabsze sa ochraniacze na ramiona i "rogi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi