Napisano 26 Listopad 200618 l Kolejny z projektów przedstawia kuchnie nowoczesną . Wykonana jest z: fronty mdf lakierowany, blat laminat 7cm, barek wsparty na nodze ze stali nierdzewnej, szklo mleczne w ramach aluminiowych, a reszta to plyta wiórowa 18.Pozatym nic nowego :-) render vray.Przy modelu maczał łapy Mario :-) Pozdrawiam Marek
Napisano 26 Listopad 200618 l wykonanie pierwsza klasa choć miejscami szafki wydają się płaskie + jabłka troche wyblakłe. Dobry plastik na hokerach pozdrawiam
Napisano 26 Listopad 200618 l bardzo realistyczne ale ja bym dał coś zamiast tego szarego koloru na ścianie pewnie jasny brąz, no ale to już kwestia gustu
Napisano 26 Listopad 200618 l Brzydka lampa i biel za oknem :) AA się sypie gdzie ?wycinałeś? widok za oknem. Super. :) Pozdrawiam.
Napisano 26 Listopad 200618 l troche mdle to wszystko i bez klimatu ale ogolnie daje rade, zgadzam sie z tym co chveti napisal, chcialem wrzucic moja wersje ale sie powstrzymam, pokaze Ci na gg :) btw, ostatni obrazek wkleiles dwa razy czy tylko u mnie tak widac :)? pozdrawiam pionier.
Napisano 26 Listopad 200618 l Witam!! mi sie bardzo podoba :) ale nie cierpie wizek z modelami u ktorych krawedzie sa tak ostre w rzeczwystosci takich nie ma(??) mnie tylko to sie nie podoba :) dalbym malutkiego chamferka :) pozdro
Napisano 27 Listopad 200618 l Autor dzieki wszystkim za komentarze nielot007- jezeli robisz blat z plyty wiorowej i pogrubisz go a potem naklejasz na niego laminat HPL z kazdej strony to krawedzie nie maja zadnego chamfera - sa ostre.Krawedzie maja chamfera np. przy plycie wiorowej oklejonej PCV. Pozdrawiam
Napisano 27 Listopad 200618 l U Ciebie jak zwykle na wysokim poziomie. Respect jak zwykle. Bardzo czysto to mi się podoba
Napisano 27 Listopad 200618 l kuchnia ladna, ale chyba malo funkcjonalna :/ lodowka po drugiej stronie blatu jadalnianego, to samo z piekarnikiem - cos mi tu nie gra, ale wrazenie render robi pozytywne, wiec jest chyba ok, jesli idzie o grafe. pozdro
Napisano 27 Listopad 200618 l Rendery bardzo fajne, design ciekawy, choc kolorki faktycznie troche monotonne, ciag roboczy zachowany poza lodowka oczywista. Suamrycznie bardzo ok.
Napisano 27 Listopad 200618 l Bardzo ładne wykonanie, niektóre modele naprawdę pierwsza klasa... Tekstury tak samo, kolory nie gryzą się ze sobą, nie tworzą takiego ponurego klimatu... Bardzo ładne oświetlenie... PS: Ta żółtawa kostka koło pomidora to ser czy masło?
Napisano 29 Listopad 200618 l Warsztatu nie trzeba już oceniać zrobili to inni. Ale jeśli chodzi o wizję lub jak kto woli koncept to koszmar!!! Pozdr.
Napisano 30 Listopad 200618 l Wykonanie bardzo ładne. Funkcjonalność leży na łopatkach co zresztą było juz wypomniane. Kuchnia jako projekt robi wrażenie ale jak zwykle u mnie bywa sam nie chciałbym takiej. Za wyjątkiem jej powierzchni.
Napisano 1 Grudzień 200618 l Oczywiście de gustibus non est disputandum ale... chyba zgodzisz sie, że naprawdę uciążliwe musi byc chodzenie 5 metrów do lodówki omijając stół tylko po to żeby wyciągnąć żółty ser i pomidora a nie daj Boże zapomniec o czymś. Kuchnia jest według mnie naprawdę ładna. Pomysł z nogą od stołu w kształcie prostokątu jest przedni. Mnie jednak przeraża czychająca zewsząd ostrość kantów. Najgorsze byłoby bliskie spotkanie mojej delikatnej stopki z nóżką od mebli. Auuuuu auuuu au au! Najbardziej wkurza mnie jednak, że mnie na taką kuchnię nie stać :)
Napisano 1 Grudzień 200618 l pierwsze ujecie najlepsze, zresztą cała kuchnia jest super zrobiona, render oswietlenie ! Tylko te jabłka w kształcie pomaranczy troszke smiesznie wyszły ;) ładniusii shader szafek
Napisano 19 Grudzień 200618 l Hmmm pokazujcie jakies widoki za oknem to dodaje realizmu scenie. tylko tez bym nie przesadzał z tym widokiem. Proponuje jakies przepalone widoczki za pomoca diffuse glowa w psp, Spoko projekt i światło
Napisano 19 Grudzień 200618 l Mi się kuchnia bardzo podoba. Mimo że nie jestem bardzo za nowoczesnością w kuchni to ta mi się bardzo podoba :) Szkoda że AA miejscami poległo... Pozdrawiam