Marek G Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Kolejny z projektów przedstawia kuchnie nowoczesną . Wykonana jest z: fronty mdf lakierowany, blat laminat 7cm, barek wsparty na nodze ze stali nierdzewnej, szklo mleczne w ramach aluminiowych, a reszta to plyta wiórowa 18.Pozatym nic nowego :-) render vray.Przy modelu maczał łapy Mario :-) Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Mnie sie podoba choc kolory troche monotonne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 wykonanie pierwsza klasa choć miejscami szafki wydają się płaskie + jabłka troche wyblakłe. Dobry plastik na hokerach pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 bardzo realistyczne ale ja bym dał coś zamiast tego szarego koloru na ścianie pewnie jasny brąz, no ale to już kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Brzydka lampa i biel za oknem :) AA się sypie gdzie ?wycinałeś? widok za oknem. Super. :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 troche mdle to wszystko i bez klimatu ale ogolnie daje rade, zgadzam sie z tym co chveti napisal, chcialem wrzucic moja wersje ale sie powstrzymam, pokaze Ci na gg :) btw, ostatni obrazek wkleiles dwa razy czy tylko u mnie tak widac :)? pozdrawiam pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Witam!! mi sie bardzo podoba :) ale nie cierpie wizek z modelami u ktorych krawedzie sa tak ostre w rzeczwystosci takich nie ma(??) mnie tylko to sie nie podoba :) dalbym malutkiego chamferka :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 BDB robota. Ale ta biel za oknem... Może chociaż leciutki glow... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 dzieki wszystkim za komentarze nielot007- jezeli robisz blat z plyty wiorowej i pogrubisz go a potem naklejasz na niego laminat HPL z kazdej strony to krawedzie nie maja zadnego chamfera - sa ostre.Krawedzie maja chamfera np. przy plycie wiorowej oklejonej PCV. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 U Ciebie jak zwykle na wysokim poziomie. Respect jak zwykle. Bardzo czysto to mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek311 Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 kuchnia ladna, ale chyba malo funkcjonalna :/ lodowka po drugiej stronie blatu jadalnianego, to samo z piekarnikiem - cos mi tu nie gra, ale wrazenie render robi pozytywne, wiec jest chyba ok, jesli idzie o grafe. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoNd Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Rendery bardzo fajne, design ciekawy, choc kolorki faktycznie troche monotonne, ciag roboczy zachowany poza lodowka oczywista. Suamrycznie bardzo ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Bardzo ładne wykonanie, niektóre modele naprawdę pierwsza klasa... Tekstury tak samo, kolory nie gryzą się ze sobą, nie tworzą takiego ponurego klimatu... Bardzo ładne oświetlenie... PS: Ta żółtawa kostka koło pomidora to ser czy masło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 Warsztatu nie trzeba już oceniać zrobili to inni. Ale jeśli chodzi o wizję lub jak kto woli koncept to koszmar!!! Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 fajnie taki czysty render zleceniodawca na pewno bedzie zadowolony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 Wykonanie bardzo ładne. Funkcjonalność leży na łopatkach co zresztą było juz wypomniane. Kuchnia jako projekt robi wrażenie ale jak zwykle u mnie bywa sam nie chciałbym takiej. Za wyjątkiem jej powierzchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 30 Listopad 2006 Autor Share Napisano 30 Listopad 2006 wiecie kwestia gustu czy komus sie podoba czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Oczywiście de gustibus non est disputandum ale... chyba zgodzisz sie, że naprawdę uciążliwe musi byc chodzenie 5 metrów do lodówki omijając stół tylko po to żeby wyciągnąć żółty ser i pomidora a nie daj Boże zapomniec o czymś. Kuchnia jest według mnie naprawdę ładna. Pomysł z nogą od stołu w kształcie prostokątu jest przedni. Mnie jednak przeraża czychająca zewsząd ostrość kantów. Najgorsze byłoby bliskie spotkanie mojej delikatnej stopki z nóżką od mebli. Auuuuu auuuu au au! Najbardziej wkurza mnie jednak, że mnie na taką kuchnię nie stać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 pierwsze ujecie najlepsze, zresztą cała kuchnia jest super zrobiona, render oswietlenie ! Tylko te jabłka w kształcie pomaranczy troszke smiesznie wyszły ;) ładniusii shader szafek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajacowo Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Hmmm pokazujcie jakies widoki za oknem to dodaje realizmu scenie. tylko tez bym nie przesadzał z tym widokiem. Proponuje jakies przepalone widoczki za pomoca diffuse glowa w psp, Spoko projekt i światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Mi się kuchnia bardzo podoba. Mimo że nie jestem bardzo za nowoczesnością w kuchni to ta mi się bardzo podoba :) Szkoda że AA miejscami poległo... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi