F/X Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 Taka pracka na przypomnienie modelowania po 3 miesiącach z dala od maksa.....mam zamiar jeszcze dokończyć ten model i zmienic ten pancerz na górze
Badyl Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 zaprzepyszne :) jeszcze musisz zrobic pajaka jak je bieDronke :P
mirach Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 Bardzo ladna ilosc detali na dole :) Pancerz rzeczywiscie popraw, bo sprawia wrazenie jakiegos takiego... tloczonego z taniego plasiku, moze tylko moje wrazenie. Ale morduj morduj, ladna biedronka wychodzi :)
Gość George82 Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 zarzucisz siateczka? Bardzo przyzwoicie wymodelowane. Pozdrawiam!
kurt_hectic Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 hey , Andrzej powiedz im ile masz lat to sie zdzwiwia :D ale wiesz, jak juz bedziesz w dream worksie to nie zapominaj o starych znajomych, ej no wiesz..... no no no wiesz, no, ej andrzej, no , ty koles, wiesz,,, ej , no , no wiesz....
krzyhhh Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 no no no.. ładny detal ;) miejscami przydałby się jeszcze jeden chamfer .. (2nd pikczer te duże płytki) pozdrawiam
Godzil Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 no szprytne :) kurde wystarcz pomysł no... wysło ekstra, pozdrawiam.
Chalek Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 model wyglada zachecajaco i az prosi sie o zanimowanie i oczywiscie dobre tekstury, aha i nie pisz ile masz lat, bo zlapie dola...
wizz Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 mmm miodne to to :) czekam na wiecej bo lubie taki klimat :>
Koniu_PL Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 Powodzenia. Jak ukończysz tą pracę, to będziesz dla mnie mistrzem :)
t0m3k Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 super model, masa detali i to sie chwali :) czekam na probke materialow i scenke.
F/X Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Napisano 7 Grudzień 2006 Jonasz_Real- na pewno nie w tym roku :) kurt_hectic - a czy to ważne ile mam lat? krzyhhh - cała góra będzie jeszcze zmieniona Myślę że w weekend będzie następny update ;]
Fargate Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 no naprawde niezle to wyglada, czekam na update :D
Koniu_PL Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 Takie pytanie mam - pracujesz na warstwach czy jak ? Jakiego masz kompa?
F/X Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Napisano 7 Grudzień 2006 Tak, pracuje na warstwach...inaczej bym sobie tego nie wyobrażał ;] Mój komp to: athlon xp 2ghz i 1gb ramu
JohnyCa Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 Przesliczna ta drona. Masa detali tak ze wyglada jakby to moglo zadzialac. Podoba mi sie taki klimat - techniczny. Powodzenia i czekam na updaty.
SzU Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 detale robia wrazenie, jednak poniewaz lubie koncepty rysowac (szczegolnie scifi) mam pare propozycji jesli chodzi o pancerz: miekki kant gornego pancerza psuje efekt imo. sprobuj zrobic ostry. dalej - co jest pod nim? zeby? i wreszcie - 3 zalacznik w pierwszym poscie - te blaszki wygladalyby ciekawiej gdyby nie byly prostokatami, moze moznaby zawezic je na dole albo cos... propozycja:
anJek Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 bardzo fajnie Ci to wychodzi, lubie jak ktos dba o detale w swojej pracy, pracuj dalej i powodzenia!
CzAk1 Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 Wspaniała praca. Bez tekstur a już jest mistrz. Świetny detal...Dobrze przemyślane Kojarzy mi się z maszynami z Matrixa;) Pozdro.
F/X Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Napisano 9 Grudzień 2006 Mały update. Te płytki koło pancerza będą poprawione bo jakoś ani klimatem ani wyglądem tam nie pasują....ale to w następnym updacie Wielkie dzięki SzU za pomysły
Godzil Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 No to niebieskie musi zniknąć, ale wgłębienia na pancerzyku są spoko git, ale jak dla mnie moze ciut za glębokie. A powiedz mi, odbicia w "oczach" to jest hdri czy jak to? (jeszcze sie nie znam to pytam)
CzAk1 Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 To niebieskie Fuj...musi zniknąć. Troche dziwnie pancerz prezentuje sie od spodu...ale może to "cień" tworzy takie wrazenie albo mi się wydaje.
satanicus1991 Napisano 10 Grudzień 2006 Napisano 10 Grudzień 2006 Ech, szaleńcy... Ta droidika rządzi, współczuje ci z teksturowaniem ;)
Rekomendowane odpowiedzi