Napisano 6 Grudzień 200618 l Taka pracka na przypomnienie modelowania po 3 miesiącach z dala od maksa.....mam zamiar jeszcze dokończyć ten model i zmienic ten pancerz na górze
Napisano 6 Grudzień 200618 l Bardzo ladna ilosc detali na dole :) Pancerz rzeczywiscie popraw, bo sprawia wrazenie jakiegos takiego... tloczonego z taniego plasiku, moze tylko moje wrazenie. Ale morduj morduj, ladna biedronka wychodzi :)
Napisano 6 Grudzień 200618 l hey , Andrzej powiedz im ile masz lat to sie zdzwiwia :D ale wiesz, jak juz bedziesz w dream worksie to nie zapominaj o starych znajomych, ej no wiesz..... no no no wiesz, no, ej andrzej, no , ty koles, wiesz,,, ej , no , no wiesz....
Napisano 6 Grudzień 200618 l no no no.. ładny detal ;) miejscami przydałby się jeszcze jeden chamfer .. (2nd pikczer te duże płytki) pozdrawiam
Napisano 6 Grudzień 200618 l model wyglada zachecajaco i az prosi sie o zanimowanie i oczywiscie dobre tekstury, aha i nie pisz ile masz lat, bo zlapie dola...
Napisano 7 Grudzień 200618 l super model, masa detali i to sie chwali :) czekam na probke materialow i scenke.
Napisano 7 Grudzień 200618 l Autor Jonasz_Real- na pewno nie w tym roku :) kurt_hectic - a czy to ważne ile mam lat? krzyhhh - cała góra będzie jeszcze zmieniona Myślę że w weekend będzie następny update ;]
Napisano 7 Grudzień 200618 l Takie pytanie mam - pracujesz na warstwach czy jak ? Jakiego masz kompa?
Napisano 7 Grudzień 200618 l Autor Tak, pracuje na warstwach...inaczej bym sobie tego nie wyobrażał ;] Mój komp to: athlon xp 2ghz i 1gb ramu
Napisano 7 Grudzień 200618 l Przesliczna ta drona. Masa detali tak ze wyglada jakby to moglo zadzialac. Podoba mi sie taki klimat - techniczny. Powodzenia i czekam na updaty.
Napisano 8 Grudzień 200618 l detale robia wrazenie, jednak poniewaz lubie koncepty rysowac (szczegolnie scifi) mam pare propozycji jesli chodzi o pancerz: miekki kant gornego pancerza psuje efekt imo. sprobuj zrobic ostry. dalej - co jest pod nim? zeby? i wreszcie - 3 zalacznik w pierwszym poscie - te blaszki wygladalyby ciekawiej gdyby nie byly prostokatami, moze moznaby zawezic je na dole albo cos... propozycja:
Napisano 9 Grudzień 200618 l bardzo fajnie Ci to wychodzi, lubie jak ktos dba o detale w swojej pracy, pracuj dalej i powodzenia!
Napisano 9 Grudzień 200618 l Wspaniała praca. Bez tekstur a już jest mistrz. Świetny detal...Dobrze przemyślane Kojarzy mi się z maszynami z Matrixa;) Pozdro.
Napisano 9 Grudzień 200618 l Autor Mały update. Te płytki koło pancerza będą poprawione bo jakoś ani klimatem ani wyglądem tam nie pasują....ale to w następnym updacie Wielkie dzięki SzU za pomysły
Napisano 9 Grudzień 200618 l No to niebieskie musi zniknąć, ale wgłębienia na pancerzyku są spoko git, ale jak dla mnie moze ciut za glębokie. A powiedz mi, odbicia w "oczach" to jest hdri czy jak to? (jeszcze sie nie znam to pytam)
Napisano 10 Grudzień 200618 l To niebieskie Fuj...musi zniknąć. Troche dziwnie pancerz prezentuje sie od spodu...ale może to "cień" tworzy takie wrazenie albo mi się wydaje.