Skocz do zawartości

Fotografia : Kącik Piksara - albumowo-weekendowo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kilka wybranych ze zlotu w szczecinie i na woodstock - bedą jeszcze updaty

05fb02cf53355bf5.jpg

d6250f71bfea6dd0.jpg

94572c2925d548bb.jpg

8fa3fbccd00575a0.jpg

9f2bebb1f01db3e8.jpg

7be655c4f15cc6cf.jpg

jakby ktoś nie wiedział ta panna to Melanie C dawna Spice Girls

Napisano

Witam, pierwsze w życiu wieksze szopowanie zdjecia - piszcie czy widać co zrobione, jestem ciekawy waszych opinii (kolor nie ruszany)

potem wstawie sprzed szopa

a4cb068da7ed688b.jpg

Napisano

to co już kupiłeś tablecik?

troche chaotyczne te maszty z tyłu. zrobiłabym coś żeby bardziej skupić uwagę na planie przednim, np. bledsze kolory z tyłu albo ciemniejsze.

nie widać co jest zrobione. a powiesz?

Napisano

Haha! Ja też tam byłam :) Miód piłam... zdjęcia robiłam... i jadłam najochydniejszy i najdroższy obiad w całym swoim krótkim życiu! bleeee... :)

A teraz na wakacjach jestem... i jutro znów wyjeżdżam, abym nie zdążyła przypadkiem za bardzo odpocząć w domu :)

Napisano

oglądałam sobie twoje portfolio :) szczerze mówiąc, to nie za bardzo znam się na grafice... ale z takich estetycznych wyglądów to zauważyłam meble z ikei, jak rówmnież to, że w kuchni widok z okna się zmienia wraz z porą dnia :D ;)

w sumie w tym kruzenshternie rzeczywiście brakuje trochę miejsca po prawej.

Oprócz tego medytujący ludzie wyglądają trochę, jakby wychodzili ze zdjęcia... co oczywiście wpływa przyjemnie na odbiór :) szkoda tylko, że ci ludzie z tyłu muszą akurat tam stać... ale myślę, że chyba byłoby niemożliwym czyste tło z tym tłumem w szczecinie.

w sumie zastanawialiśmy się z rodzinką, dlaczego dar młodzieży przestał już pływać... przecież pływają dużo starsze od niego żaglowce... może ty wiesz coś na ten temat?

Napisano

oo... ale krwiste tło otrzymał ten pan herkules... i te chmury, które nas straszyły deszczem, też super wyszły :)

i w sumie dopiero teraz widzę, po twoim zdjęciu, że białe światło jest chyba ładniejsze na moście od żółtego, które stworzyłam... ;)

Napisano

Tak, bardzo dobre, odczucie jest jakby rzeczywiście czytało się jakąś relacje z jakiegoś GT czy innego magazynu samochodowego, a tam przecie zdjęcia robią fotograficy, którzy specjalizują się od lat w dziedzinie fotografowania samochodów, nie ma różnicy Pksar, naprawdę bomba! naprawdę wyczułeś o co w tym chodzi:)

Napisano

Czas porządków nastał, 4 zdjęcia z naszej zlotowej wizyty w Muzeum Powstania Warszawskiego. Może zachęcą kogoś do osobistej wizyty i refleksji - warto

warsz_muz_01.jpg

warsz_muz_02.jpg

warsz_muz_03.jpg

warsz_muz_04.jpg

Napisano
Ciekawe fotki choc z jednej strony szkoda - bo w paryżu jest masa ciekawszych rzeczy do pokazania niż wieża eifla - min muzeum d'orsey.

zgadzam się z Tobą w 100 % jednakże mimo że to była pierwsza wizyta we Francji, to pobyt w Paryżu był głownie żeby wjechać na czubek wieży, pokręcić się wkoło wieży, Łuku, przejść się po Polach Elizejskich i tyle na początek, potem miałem jeszcze 300 km do przejechania bo bardziej mnie interesował kanał La Manche, Calais i Dunkierka

Napisano

Ło matulo!

Wieczorna panorama miasta jest cudowna, a poprzednie 2 foty b&w w idealnie pasującym klimacie do miejsca, kojarzy mi się z filmem Angel-A. Dawaj więcej z Paryża!

Napisano

piksar - gdzie Ty nie byłeś?

pierwsze zdjęcia w tym wątku są dobre, ostatnie - genialne

jak tendencja się utrzyma to jestem bardzo ciekawy, co pokażesz dalej

Napisano

napiszcie mi jak z szumem na tych zdjeciach, mam 3 rózne monitory i na każdym inaczej wyglądają - któryś trzeba wysłać do kubła

10.

paryz010.jpg

11.

paryz011.jpg

12.

paryz012.jpg

13.

paryz013.jpg

14.

paryz014.jpg

15.

paryz015.jpg