Napisano 3 Sierpień 200717 l jaszczur jest bardzo dobry... A co tam-startuj! Tylko wybierz coś e k s t r a! :)
Napisano 11 Sierpień 200717 l Autor kilka wybranych ze zlotu w szczecinie i na woodstock - bedą jeszcze updaty jakby ktoś nie wiedział ta panna to Melanie C dawna Spice Girls
Napisano 11 Sierpień 200717 l Tweety Wojciechowska scignal, Piksar MelC, nie za dobrze wam wroclawiaki?
Napisano 11 Sierpień 200717 l Autor Skoro nie lubicie moich zdjęć to was pomecze (dopóki nie zrobie własnej strony)
Napisano 14 Sierpień 200717 l Autor Witam, pierwsze w życiu wieksze szopowanie zdjecia - piszcie czy widać co zrobione, jestem ciekawy waszych opinii (kolor nie ruszany) potem wstawie sprzed szopa
Napisano 14 Sierpień 200717 l to co już kupiłeś tablecik? troche chaotyczne te maszty z tyłu. zrobiłabym coś żeby bardziej skupić uwagę na planie przednim, np. bledsze kolory z tyłu albo ciemniejsze. nie widać co jest zrobione. a powiesz?
Napisano 14 Sierpień 200717 l Autor tak kupiłem - Volito2 - dla amatora wystarczy i dlatego próbuje coś tam szopować
Napisano 14 Sierpień 200717 l pokaz fote sprzed szopowania bo na razie to bym sie przyczepil jedynie slupa (masztu?) tego zoltego za sterem :)
Napisano 14 Sierpień 200717 l Autor przed szopem, wkurzał mnie ten słupek i trochę się namęczyłem żeby go przegnać
Napisano 19 Sierpień 200717 l Haha! Ja też tam byłam :) Miód piłam... zdjęcia robiłam... i jadłam najochydniejszy i najdroższy obiad w całym swoim krótkim życiu! bleeee... :) A teraz na wakacjach jestem... i jutro znów wyjeżdżam, abym nie zdążyła przypadkiem za bardzo odpocząć w domu :)
Napisano 19 Sierpień 200717 l w przedostatnim mogłeś zostawić ciut więcej miejsca za statkiem po prawej
Napisano 20 Sierpień 200717 l oglądałam sobie twoje portfolio :) szczerze mówiąc, to nie za bardzo znam się na grafice... ale z takich estetycznych wyglądów to zauważyłam meble z ikei, jak rówmnież to, że w kuchni widok z okna się zmienia wraz z porą dnia :D ;) w sumie w tym kruzenshternie rzeczywiście brakuje trochę miejsca po prawej. Oprócz tego medytujący ludzie wyglądają trochę, jakby wychodzili ze zdjęcia... co oczywiście wpływa przyjemnie na odbiór :) szkoda tylko, że ci ludzie z tyłu muszą akurat tam stać... ale myślę, że chyba byłoby niemożliwym czyste tło z tym tłumem w szczecinie. w sumie zastanawialiśmy się z rodzinką, dlaczego dar młodzieży przestał już pływać... przecież pływają dużo starsze od niego żaglowce... może ty wiesz coś na ten temat?
Napisano 2 Wrzesień 200717 l Autor z nocnej sesji z Ampułką (fotograficznej sesji oczywiście) 1. 2. 3. 4. 5.
Napisano 2 Wrzesień 200717 l oo... ale krwiste tło otrzymał ten pan herkules... i te chmury, które nas straszyły deszczem, też super wyszły :) i w sumie dopiero teraz widzę, po twoim zdjęciu, że białe światło jest chyba ładniejsze na moście od żółtego, które stworzyłam... ;)
Napisano 21 Październik 200717 l Tak, bardzo dobre, odczucie jest jakby rzeczywiście czytało się jakąś relacje z jakiegoś GT czy innego magazynu samochodowego, a tam przecie zdjęcia robią fotograficy, którzy specjalizują się od lat w dziedzinie fotografowania samochodów, nie ma różnicy Pksar, naprawdę bomba! naprawdę wyczułeś o co w tym chodzi:)
Napisano 24 Październik 200717 l 11 grejt jeszcze jakyś tam mniejszą GO uzyskał to w ogóle było by gites
Napisano 24 Październik 200717 l piękne auta, uwielbiam takie stare jak masz to pokazuj więcej fotek,
Napisano 24 Październik 200717 l Autor kilka więcej jest na www.foto-news.pl w albumie technika, maszyny nie bedę śmiecił tu bo nie są technicznie perfekcyjne ale przedstawiają ciekawe auta
Napisano 27 Październik 200717 l Autor jeszcze kilka samolotów niełatwe warunki do robienia zdjęć ale chętnie posłucham co nie tak http://piksar.webd.pl/galeria/thumbnails.php?album=14
Napisano 3 Listopad 200717 l Autor Czas porządków nastał, 4 zdjęcia z naszej zlotowej wizyty w Muzeum Powstania Warszawskiego. Może zachęcą kogoś do osobistej wizyty i refleksji - warto
Napisano 17 Listopad 200717 l Ciekawe fotki choc z jednej strony szkoda - bo w paryżu jest masa ciekawszych rzeczy do pokazania niż wieża eifla - min muzeum d'orsey.
Napisano 17 Listopad 200717 l Autor Ciekawe fotki choc z jednej strony szkoda - bo w paryżu jest masa ciekawszych rzeczy do pokazania niż wieża eifla - min muzeum d'orsey. zgadzam się z Tobą w 100 % jednakże mimo że to była pierwsza wizyta we Francji, to pobyt w Paryżu był głownie żeby wjechać na czubek wieży, pokręcić się wkoło wieży, Łuku, przejść się po Polach Elizejskich i tyle na początek, potem miałem jeszcze 300 km do przejechania bo bardziej mnie interesował kanał La Manche, Calais i Dunkierka
Napisano 18 Listopad 200717 l architektura i przyroda świetne :) samolociki i samochodziki mi nie podchodzą, ale się nie zrażaj :P tylko ćwicz ;_)
Napisano 18 Listopad 200717 l Ło matulo! Wieczorna panorama miasta jest cudowna, a poprzednie 2 foty b&w w idealnie pasującym klimacie do miejsca, kojarzy mi się z filmem Angel-A. Dawaj więcej z Paryża!
Napisano 22 Listopad 200717 l piksar - gdzie Ty nie byłeś? pierwsze zdjęcia w tym wątku są dobre, ostatnie - genialne jak tendencja się utrzyma to jestem bardzo ciekawy, co pokażesz dalej
Napisano 9 Grudzień 200717 l Autor napiszcie mi jak z szumem na tych zdjeciach, mam 3 rózne monitory i na każdym inaczej wyglądają - któryś trzeba wysłać do kubła 10. 11. 12. 13. 14. 15.
Napisano 18 Grudzień 200717 l To nie sziok to Piksar, ta to teraz wiem ile jeszcze drogi przede mną . . . heh ... //Pozdr.
Napisano 18 Grudzień 200717 l francja super stary:D zwłaszcza wieża od dołu, btw czy ta łajba nie była w szczecinie?
Napisano 18 Grudzień 200717 l Autor łajba stała w porcie w Dunkierce (koło Calais) u wyjscia do La Manche