purple Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 jaszczur jest bardzo dobry... A co tam-startuj! Tylko wybierz coś e k s t r a! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 kilka wybranych ze zlotu w szczecinie i na woodstock - bedą jeszcze updaty jakby ktoś nie wiedział ta panna to Melanie C dawna Spice Girls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 ale sie zniej klucha zrobila :( Masz autograf? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadyy Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 chyba naprawdę Ci sie spodobała tyle zdjęć:P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Tweety Wojciechowska scignal, Piksar MelC, nie za dobrze wam wroclawiaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 ja jeszcze mialem kayah ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Melke, to mogłes juz jakos artystyczniej ująć-tak ładnie pozowała...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 Skoro nie lubicie moich zdjęć to was pomecze (dopóki nie zrobie własnej strony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 strach jechac na ten woodstock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 No. Sama 'sodomia i gomoria'. Roxi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2007 Witam, pierwsze w życiu wieksze szopowanie zdjecia - piszcie czy widać co zrobione, jestem ciekawy waszych opinii (kolor nie ruszany) potem wstawie sprzed szopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 to co już kupiłeś tablecik? troche chaotyczne te maszty z tyłu. zrobiłabym coś żeby bardziej skupić uwagę na planie przednim, np. bledsze kolory z tyłu albo ciemniejsze. nie widać co jest zrobione. a powiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2007 tak kupiłem - Volito2 - dla amatora wystarczy i dlatego próbuje coś tam szopować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 pokaz fote sprzed szopowania bo na razie to bym sie przyczepil jedynie slupa (masztu?) tego zoltego za sterem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2007 przed szopem, wkurzał mnie ten słupek i trochę się namęczyłem żeby go przegnać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 ehhe perspektywa Ci uciekła na kratach pod sterem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Haha! Ja też tam byłam :) Miód piłam... zdjęcia robiłam... i jadłam najochydniejszy i najdroższy obiad w całym swoim krótkim życiu! bleeee... :) A teraz na wakacjach jestem... i jutro znów wyjeżdżam, abym nie zdążyła przypadkiem za bardzo odpocząć w domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 w przedostatnim mogłeś zostawić ciut więcej miejsca za statkiem po prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 oglądałam sobie twoje portfolio :) szczerze mówiąc, to nie za bardzo znam się na grafice... ale z takich estetycznych wyglądów to zauważyłam meble z ikei, jak rówmnież to, że w kuchni widok z okna się zmienia wraz z porą dnia :D ;) w sumie w tym kruzenshternie rzeczywiście brakuje trochę miejsca po prawej. Oprócz tego medytujący ludzie wyglądają trochę, jakby wychodzili ze zdjęcia... co oczywiście wpływa przyjemnie na odbiór :) szkoda tylko, że ci ludzie z tyłu muszą akurat tam stać... ale myślę, że chyba byłoby niemożliwym czyste tło z tym tłumem w szczecinie. w sumie zastanawialiśmy się z rodzinką, dlaczego dar młodzieży przestał już pływać... przecież pływają dużo starsze od niego żaglowce... może ty wiesz coś na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 z nocnej sesji z Ampułką (fotograficznej sesji oczywiście) 1. 2. 3. 4. 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 oo... ale krwiste tło otrzymał ten pan herkules... i te chmury, które nas straszyły deszczem, też super wyszły :) i w sumie dopiero teraz widzę, po twoim zdjęciu, że białe światło jest chyba ładniejsze na moście od żółtego, które stworzyłam... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 no jest lepsze :P zolte to po prostu zolc, ktorej nalezy sie pozbyc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 drugie i trzecie sauuuper :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Ale flary wywaliło :D Fajny kontrast na tych b&w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Październik 2007 Autor Share Napisano 19 Październik 2007 Relacja z Brukseli - Auto World Museum 1 2 3 4 5 6 7 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Październik 2007 Autor Share Napisano 19 Październik 2007 9 10 11 12 13 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Fajne autka, 1 i 14 moim zdaniem najciekawsza. Pozdrawiam Filip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Tak, bardzo dobre, odczucie jest jakby rzeczywiście czytało się jakąś relacje z jakiegoś GT czy innego magazynu samochodowego, a tam przecie zdjęcia robią fotograficy, którzy specjalizują się od lat w dziedzinie fotografowania samochodów, nie ma różnicy Pksar, naprawdę bomba! naprawdę wyczułeś o co w tym chodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 a mi te autka jakos nieszczegolnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 11 grejt jeszcze jakyś tam mniejszą GO uzyskał to w ogóle było by gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 piękne auta, uwielbiam takie stare jak masz to pokazuj więcej fotek, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 kilka więcej jest na www.foto-news.pl w albumie technika, maszyny nie bedę śmiecił tu bo nie są technicznie perfekcyjne ale przedstawiają ciekawe auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 jeszcze kilka samolotów niełatwe warunki do robienia zdjęć ale chętnie posłucham co nie tak http://piksar.webd.pl/galeria/thumbnails.php?album=14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Listopad 2007 Autor Share Napisano 3 Listopad 2007 Czas porządków nastał, 4 zdjęcia z naszej zlotowej wizyty w Muzeum Powstania Warszawskiego. Może zachęcą kogoś do osobistej wizyty i refleksji - warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Listopad 2007 Autor Share Napisano 17 Listopad 2007 Wypad na wycieczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 Ciekawe fotki choc z jednej strony szkoda - bo w paryżu jest masa ciekawszych rzeczy do pokazania niż wieża eifla - min muzeum d'orsey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Listopad 2007 Autor Share Napisano 17 Listopad 2007 Ciekawe fotki choc z jednej strony szkoda - bo w paryżu jest masa ciekawszych rzeczy do pokazania niż wieża eifla - min muzeum d'orsey. zgadzam się z Tobą w 100 % jednakże mimo że to była pierwsza wizyta we Francji, to pobyt w Paryżu był głownie żeby wjechać na czubek wieży, pokręcić się wkoło wieży, Łuku, przejść się po Polach Elizejskich i tyle na początek, potem miałem jeszcze 300 km do przejechania bo bardziej mnie interesował kanał La Manche, Calais i Dunkierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Listopad 2007 Autor Share Napisano 17 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 architektura i przyroda świetne :) samolociki i samochodziki mi nie podchodzą, ale się nie zrażaj :P tylko ćwicz ;_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Ło matulo! Wieczorna panorama miasta jest cudowna, a poprzednie 2 foty b&w w idealnie pasującym klimacie do miejsca, kojarzy mi się z filmem Angel-A. Dawaj więcej z Paryża! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 piksar - gdzie Ty nie byłeś? pierwsze zdjęcia w tym wątku są dobre, ostatnie - genialne jak tendencja się utrzyma to jestem bardzo ciekawy, co pokażesz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2007 napiszcie mi jak z szumem na tych zdjeciach, mam 3 rózne monitory i na każdym inaczej wyglądają - któryś trzeba wysłać do kubła 10. 11. 12. 13. 14. 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2007 16. 17. 18. 19. 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2007 nic sie nie dzieje wyniosę sie na Digart :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 To nie sziok to Piksar, ta to teraz wiem ile jeszcze drogi przede mną . . . heh ... //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 francja super stary:D zwłaszcza wieża od dołu, btw czy ta łajba nie była w szczecinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 łajba stała w porcie w Dunkierce (koło Calais) u wyjscia do La Manche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 ja pytam czy tej łajby nie było na zlocie w szczecinie też:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 odkopalem aparat, albumowo wiem...... przyjaciele... Pan rezyser... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi