Nada-Lex Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 A Wrzucam prace wykonaną 3 miesiące temu : http://img186.imageshack.us/img186/1002/scorzn4wm7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Aż szkoda takiego modelu, naprawdę. Nie myślałeś żeby zrobić jakieś solidne teksturki i otoczenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 model śliczny ale przedstawienie okropne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 super :) postaraj sie o lepszy render prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 eh co moge powiedzieć zabieraj sie za tekstury, render i jakiś studio:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 dokładnie jak przedmówcy -świetny model ale scenka się marnuje , chociaż jakiegoś dirta dodaj jak nie chcesz bawić się w texturowanie + niebko i piasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Widze, że ciągle siedzisz w tych klimatach... Model zacny (pochwal się ile nad nim pracowałeś), co do reszty to już przedmówcy ci wszytko powiedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 masakra... marnotrawstwo pracy, weź zrób coś z tym, bo aż żal dupe ściska taki świetny model a tak słabo zaprezentowany :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 Piękny model, brakuje czegos. A czego, już była o tym mowa. Chciałbym zobaczyc siatkę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 masońska pielgrzymka w głąb czarnego lądu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 Model bardzo fajnie wykonany tylko mi czegoś mi brakuje hmm chyba teksturek i jakiegoś otoczenia. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 Model wymiata i aż się prosi o wspaniałe tekstury i dobry render. Taki model bezcześcić to grzech. Boże widzisz i nie grzmisz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomesh Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 spoko model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 teeeeeekssssstuuuuuryyyyyy pliiisssss sceeeenaaaa pliiiisss renddddeeeer pliiissss:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 zrobiłem Ci na szybko swoją wizję - sorry ale nie mogłem się powstrzymać bo ta scena aż się o to prosi - jakby co to usunę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nada-Lex Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 No Jaras ładnie to wygląda! Gratuluje mentalności :) konstruktywna krytyka i możliwość dla mnie zobaczenia tego jak to powinno wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 nooo...i teraz to zaczyna żyć :) nie zaprzestawaj tego projektu...i dołączam sie do prośby o wire :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Ja chce siatke:P bo model masakra;] ile to ma poly?;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 pewnie 4000-5000k Piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi