Napisano 27 Grudzień 200618 l Zachęcamy do przeczytania dwóch specjalnie przygotowanych dla naszego serwisu artykułów z serii "making of", opisujących proces powstawania dwóch zwycięskich prac z ostatniej Bitwy 3D "Mity i Legendy". Autorzy prac "Syrenka" (Ania Celarek) oraz "Jimi Hendrix" (Marcin Klicki) pokazują techniki tworzenia swoich prac. 1. Making of: Syrenka (autor: Ania Celarek) 2. Making of: Jimi Hendrix (autor: Marcin Klicki)
Napisano 27 Grudzień 200618 l Genialne, żebym ja tak kiedyś umiał :) Ania - z tym koszem to mnie rozwalilas... :D
Napisano 27 Grudzień 200618 l Klicek świetny tutek, zwłaszcza ta część o compositingu, przyda się bardzo.
Napisano 27 Grudzień 200618 l dzięki bardzo , troche spóźniony prezent na gwiazdkę napewno się przyda :)
Napisano 27 Grudzień 200618 l Aniu rowniez gratuluje ! super robota , bardzo podoba mi sie moment z texturkami :*
Napisano 27 Grudzień 200618 l bardzo mi się podoba oprawa graficzna :D a na serio to bardzo ciekawe te artykuły i wielkie dzięki dla Ani i Klicka za taką formę dzielenia się wiedzą Pozdrawiam
Napisano 28 Grudzień 200618 l Witam!! makingi super :) aniu super artykul o texturach :) klicek szkoda ze tak male zdjecia wszczegolnosci z modelingu :) pozdro i powodzenia
Napisano 29 Grudzień 200618 l gratsy, obie prace przesliczne, chociaz mi bardziej przypadla do gustu praca Ani ;-) Bardzo miło jest sobie poczytac te makingofy, dzieki i pozdrawiam