mkk3a Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 no to na razie nudzą sie 3 osoby, bo Tweetyego jakaś laska zaprosiła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 bo Tweetyego jakaś laska zaprosiła ;) przepraszam :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2006 biacz! >:0 Vorek? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 4 osoby :) też się nudzę :) jestem z wami :) Cytat: bo Tweetyego jakaś laska zaprosiła ;) przepraszam :D :D a liczyłem na jakieś wielkie przemówienie na rynku, pod pręgierzem, do tłumów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 no tak... zamiast wielkiego Meine przemówienia, będą tylko slodkie szepty do damskiego uszka.... ech... nie postarałem się :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 Tylko nudni ludzie się nudzą ;) Używajcie odpowiednich słów, zwrotów, np.: nie dzieje się nic ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 slyszalem, ze we wrocu ma padac w noc sylwestrowa ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 zostanie Was trzech, przeczuwam że będę musiał zostac w domu z dzieckiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 slyszalem, ze we wrocu ma padac w noc sylwestrowa ;o ... ma padac flaszka za flaszka ;) walczmy z alkoholizmem! pijmy wiecej, aby inni mieli mniej! :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 a Vorek nie wie, pewnie jak zwykle dowie się w ostatniej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2006 Vorek, jak masz wolny lokal to mozesz sie wbic na forumawa impreze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 A ja myslalem, że wyląduje na krakowskim rynku ale na szczęście wbijam do kolegi ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 Ej, czy to prawda, że we wtorek do szkoły? :/ Przecież ja wtedy będę zastanawiał się nad sensem tego co robiłem przez ostatnie 48h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 Wrocławski rynek. Już 4 "litery" kupione + szampany itp. (na 10 osób, z których 4 nie pije ;) Wiec jazda bedzie na maxa :) Hmm jeszcze tylko 24 godziny :P Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie tych, co się będą bawić we Wrocku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 Pozdro z imprezy z Katowic :P a tak poza tym to ja ide na Upojną kolacyjkę z Ukochaną :)) będzie suuuper :D Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkiego naj w nowym roku 2007 !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 a tak poza tym to ja ide na Upojną kolacyjkę z Ukochaną :)) będzie suuuper :D Zabez...znaczy przygotowany?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Grudzień 2006 Share Napisano 31 Grudzień 2006 a ja zostaje w domu - ale nie będe sam kolega Heineken przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 31 Grudzień 2006 Share Napisano 31 Grudzień 2006 czyli jak to jest z sylwestrem max3d? nie ma chętnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 31 Grudzień 2006 Share Napisano 31 Grudzień 2006 Siemka.. :) Może zacznę od życzeń: Wszystkiego najlepszego w nowym roku! Aby 3Ds Max się mniej ścinał, Aby nasze modele wyglądały lepiej, żeby vertexy układały się same.. I w ogóle spokoju i jak naj mniej kłótni z "maxem" :) Hmm.. Ja na sylwestra chyba ide na impreze (czyt. modeling) Bo nie ma co robić, bawić mi się nie chce.. itd.. Tak samo jak pikSar kolega Heineken, Harnaś i może Lech wpadnie... Oby nie Kaczyśnki.. :D P.S Może sie upijemy a potem zrobimy speedzika jakiegoś na maxie?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 31 Grudzień 2006 Share Napisano 31 Grudzień 2006 yeah spotkajmy sie na czacie max3d przed polnoca :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Grudzień 2006 Share Napisano 31 Grudzień 2006 lol :D:D dsadasdas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 31 Grudzień 2006 Share Napisano 31 Grudzień 2006 z braku lepszych planów ide na Wrocławski Rynek. z forum wiem ze jeszcze bedzie Valery i pewnie Drakula. jakbys jeszdcze ktos chciał wpaść, to śmiało :) spotykamy sie pod pregierzem o 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Grudzień 2006 Share Napisano 31 Grudzień 2006 kto wymodeluje kieliszki? mogę policzyć caustici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 31 Grudzień 2006 Share Napisano 31 Grudzień 2006 dobraa to zycze Wanm wszystkim tu na ttym forum wesolego sylwestra i pamietajcie nie shclejcie sie za malo bo to niezdroweew jeast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 31 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2006 ej, to tylko nas trzech by bylo na rynku? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 trzech? ja widziałem tylko nas dwóch (tzn ja i mkk3a) :) ale było fajnie :) 40 min stania w kolejce po piwo, a gdy przed nami było tylko dwóch gości w kolejce, skończyło się piwo :( no dobra trudno. idziemy na plac główny tam gdzie scena. ale gdzie tam! przed nami kordon policji i gościu nadający przez megafon że przejścia nie ma:eek: jakoś dostaliśmy się do wewnątrz innym wejściem, i zaraz potem przywitaliśmy nowy rok ( w międzyczasie kupując wymarzone piwo, rozwodnione w stosunku 1/3 gdzie jeden to było piwo) :D WESOŁEGO NOWEGO ROKU :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 modeling, rendering hahaha imprezuje cały rok w sylwestra odpoczywam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Ja już jestem po :) Happy New Year :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Ja tez po... Ale ten monitor ucieeeeeeeeeeka... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 wszystkiego dobrego ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Wszystkiego naj hehe Sylwester 2007 :D lol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi