czarodziej3D Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 Witam wszystkich miałem go pokazać jak skacze ale postanowiłem uchylić rąbka tego nad czym teraz pracuje. Jestem w miarę zadowolony z tego modelu choć jak widać są rzeczy do których można się przyczepić. Już planuję następny wiec postaram się dziś przyłożyć i skoczyć. [ATTACH]40790[/ATTACH] [ATTACH]40791[/ATTACH] [ATTACH]40792[/ATTACH] [ATTACH]40793[/ATTACH] [ATTACH]40794[/ATTACH]
piksar Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 . Już planuję następny wiec postaram się dziś przyłożyć i skoczyć. nie skacz model fajny
Gen.Baton Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 suty bardziej obwisleeee ;d Racja, a i zaokrąglij te zmarszczki w końciku koło nosa
czarodziej3D Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Napisano 29 Grudzień 2006 No dzięki za komentarze ale żadnych poprawek odnoście piersi i twarzy nie będzie bo jest OK. Co do siatki to pomyśle jak skoczę modelować.
mentaller Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 piersi jak u kobiety, a brzuch taki duży i okrąglutki ;]. jednak w końcu to twoja wizja ;].
czarodziej3D Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Napisano 29 Grudzień 2006 Nie do końca moja bo robie z obrazka i tak tam jest.
tadzio Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 z obrazka? no ok, ale gruczaly mleczne jak u starej babci troche przeszkadzaja w ogolnym odbiorze pracy;-) he he
czarodziej3D Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Napisano 29 Grudzień 2006 ... coś mi się wydaje że nie czepiacie się jakiś totalnych pierdół. Jeżeli tacy z waz spece od modelowania to zróbcie lepszego a jak nie potraficie to - WALCIE SIĘ !!!
nielot007 Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 ... coś mi się wydaje że nie czepiacie się jakiś totalnych pierdół. Jeżeli tacy z waz spece od modelowania to zróbcie lepszego a jak nie potraficie to - WALCIE SIĘ !!! heh :) pokaz "tego obrazka" z ktorego robisz te magiczne modele :D pozdro
czarodziej3D Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Napisano 29 Grudzień 2006 Proszę bardzo no i co który go będzie robił: http://www.war-rvr.net/images/rsgallery/original/giant_cc_02.jpg
tadzio Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 ej no co ty taki nerwowy... nie chodzi o to kto jest spec a kto nie. pakujesz pracke do vipa i prosisz o komenty, a teraz ci nie pasuje... za bardzo bierzesz to do siebie... wyluzuj. ja jak zrobilem kiedys tam krzeselko to mialem DWIE STRONY POSTOW gdzie jechali po moim krzesle rowno;-) ze studio kiepskie, ze model kiepski, ze materialy kiepskie.... i mieli racje...tak to dziala. i nie narzekalem, bo kazdy koment jest przydatny (zwlaszcza te krytyczne). zreszta to tylko komentarze. czym ty sie przejmujesz? zrobiles (robisz) fajny modelik, smiajemy sie tylko ze cycki obwisle a ty wpadasz w jakas goraczke... chillout;-) pozdrawiam
Badyl Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 wyluzuj sie czlowieku, chomikuj go na dysku, jak nie chcesz sie narazac na krzyzowy ogien komentarzy hehe
tadzio Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 masz poczytaj sobie na rozluznienie:-) moze ci przejdzie nerwowka;-) rozdrapuje stare rany, ale niech ci tam bedzie he he he he;-) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=33243
czarodziej3D Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Napisano 29 Grudzień 2006 OK przepraszam wszystkich po prostu dawno nie piłem. W lodówce piwo na orłów się mrozi - jak skonsumuje to wrócę na stanu normalnego.
kubi Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 Ja chciałem napisać ze łokiec i biceps do poprawy, ale wcześniej się bałem, a teraz po 5 piwach odwagi nabrałem :)
czarodziej3D Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Napisano 29 Grudzień 2006 _kuba_ - hehehe spoko ja też już po piwku.
brumugun Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 Trochę odbiega od konceptu, (od frontu linia boczna klaty , brzuchola) ale jest nieźle, pewnie to poprawisz, jakbyś chciał go bardziej ubrać , lub zrobić coś innego niż na koncepcie, to kiedyś znalazłem zdjęcia figurki giganta (niepamiętam adresu tej strony): http://www.luckyloser.ovh.org/refki/giant.zip . Może się przyda.
tadzio Napisano 30 Grudzień 2006 Napisano 30 Grudzień 2006 no widzisz. teraz wszyscy boja sie mowic co mysla;-) ZARTUJE ZARTUJE, zeby nie bylo;-) Pozdrawiam Cie czarodzieju;-) a tak by the way: czarowniK, czarownik! zepsuc mi sie pokretlo od radia!! sorry... musialem to napisac, tak mnie korcilo;-) takze chilloutuj sobie z tym wspomaganiem chmielowym i dzialaj dalej z gigantem (jakkolwiek to nie zabrzmialo;-) bo dobrze Ci idzie.
JmTm00 Napisano 30 Grudzień 2006 Napisano 30 Grudzień 2006 ale on ma naprawde pierśi nastolatki, natury nie oszukasz :D
czarodziej3D Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Napisano 30 Grudzień 2006 tadzio - co do muzyki to uspokaja mnie internetowe rado http://www.radiobawelna.com JmTm00 - co do piersi nastolatek to hmm przemilczę. Nie ukrywam lubię młode dziewczyny (ale bez złych skojarzeń) - może to jakaś pod świadomość choć ja wole jednak jędrne piersi a nie wiszące.
czarodziej3D Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Napisano 3 Styczeń 2007 I to byłby koniec. Kosmicznie nie wyszło ale i tak jestem w miarę zadowolony. [ATTACH]40941[/ATTACH] [ATTACH]40942[/ATTACH] [ATTACH]40943[/ATTACH] [ATTACH]40944[/ATTACH] [ATTACH]40945[/ATTACH]
nielot007 Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 Witam popraw reke bo przedramie masz za dluuuuuuuuuuuuuugie a ramie za krooooootkie :) i to sie rzuca i smiesznie wyglada a na koncepcie jest dobrze widac ze nie trzymales sie referki :) ogolnie fajnie teraz do zbrusha i detaliki :) pozdro i powodzneia
Vorek Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 no mogło być lepiej, generalnie ma się wrażenie że każda część ciała jest z innego modelu, zarówno jeśli chodzi o proporcje jak i concept, ręce wyglądają jak wykręcone do tyłu. Pozdrawiam
tadzio Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 a mnie sie podoba (ale nie ze strachu...o nie nie.. chyba;-)
hkropinski Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 cycki jak u starej babci:D ogolnie niezle, pozdr
kubi Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 Wyszło trochę komicznie, ale ładna rzeźba, powiem tak :)
Georgas Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 bardzo mi się podoba głowa i od tułowia w dół, nad brzuchem i rękami bym jeszcze popracował :)
Rekomendowane odpowiedzi