Napisano 29 Grudzień 200618 l Witam wszystkich miałem go pokazać jak skacze ale postanowiłem uchylić rąbka tego nad czym teraz pracuje. Jestem w miarę zadowolony z tego modelu choć jak widać są rzeczy do których można się przyczepić. Już planuję następny wiec postaram się dziś przyłożyć i skoczyć. [ATTACH]40790[/ATTACH] [ATTACH]40791[/ATTACH] [ATTACH]40792[/ATTACH] [ATTACH]40793[/ATTACH] [ATTACH]40794[/ATTACH]
Napisano 29 Grudzień 200618 l czarodziej3D napisał: . Już planuję następny wiec postaram się dziś przyłożyć i skoczyć. nie skacz model fajny
Napisano 29 Grudzień 200618 l Badyl napisał: suty bardziej obwisleeee ;d Racja, a i zaokrąglij te zmarszczki w końciku koło nosa
Napisano 29 Grudzień 200618 l Autor No dzięki za komentarze ale żadnych poprawek odnoście piersi i twarzy nie będzie bo jest OK. Co do siatki to pomyśle jak skoczę modelować.
Napisano 29 Grudzień 200618 l piersi jak u kobiety, a brzuch taki duży i okrąglutki ;]. jednak w końcu to twoja wizja ;].
Napisano 29 Grudzień 200618 l z obrazka? no ok, ale gruczaly mleczne jak u starej babci troche przeszkadzaja w ogolnym odbiorze pracy;-) he he
Napisano 29 Grudzień 200618 l Autor ... coś mi się wydaje że nie czepiacie się jakiś totalnych pierdół. Jeżeli tacy z waz spece od modelowania to zróbcie lepszego a jak nie potraficie to - WALCIE SIĘ !!!
Napisano 29 Grudzień 200618 l czarodziej3D napisał: ... coś mi się wydaje że nie czepiacie się jakiś totalnych pierdół. Jeżeli tacy z waz spece od modelowania to zróbcie lepszego a jak nie potraficie to - WALCIE SIĘ !!! heh :) pokaz "tego obrazka" z ktorego robisz te magiczne modele :D pozdro
Napisano 29 Grudzień 200618 l Autor Proszę bardzo no i co który go będzie robił: http://www.war-rvr.net/images/rsgallery/original/giant_cc_02.jpg
Napisano 29 Grudzień 200618 l ej no co ty taki nerwowy... nie chodzi o to kto jest spec a kto nie. pakujesz pracke do vipa i prosisz o komenty, a teraz ci nie pasuje... za bardzo bierzesz to do siebie... wyluzuj. ja jak zrobilem kiedys tam krzeselko to mialem DWIE STRONY POSTOW gdzie jechali po moim krzesle rowno;-) ze studio kiepskie, ze model kiepski, ze materialy kiepskie.... i mieli racje...tak to dziala. i nie narzekalem, bo kazdy koment jest przydatny (zwlaszcza te krytyczne). zreszta to tylko komentarze. czym ty sie przejmujesz? zrobiles (robisz) fajny modelik, smiajemy sie tylko ze cycki obwisle a ty wpadasz w jakas goraczke... chillout;-) pozdrawiam
Napisano 29 Grudzień 200618 l wyluzuj sie czlowieku, chomikuj go na dysku, jak nie chcesz sie narazac na krzyzowy ogien komentarzy hehe
Napisano 29 Grudzień 200618 l masz poczytaj sobie na rozluznienie:-) moze ci przejdzie nerwowka;-) rozdrapuje stare rany, ale niech ci tam bedzie he he he he;-) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=33243
Napisano 29 Grudzień 200618 l Autor OK przepraszam wszystkich po prostu dawno nie piłem. W lodówce piwo na orłów się mrozi - jak skonsumuje to wrócę na stanu normalnego.
Napisano 29 Grudzień 200618 l Ja chciałem napisać ze łokiec i biceps do poprawy, ale wcześniej się bałem, a teraz po 5 piwach odwagi nabrałem :)
Napisano 29 Grudzień 200618 l Trochę odbiega od konceptu, (od frontu linia boczna klaty , brzuchola) ale jest nieźle, pewnie to poprawisz, jakbyś chciał go bardziej ubrać , lub zrobić coś innego niż na koncepcie, to kiedyś znalazłem zdjęcia figurki giganta (niepamiętam adresu tej strony): http://www.luckyloser.ovh.org/refki/giant.zip . Może się przyda.
Napisano 30 Grudzień 200618 l no widzisz. teraz wszyscy boja sie mowic co mysla;-) ZARTUJE ZARTUJE, zeby nie bylo;-) Pozdrawiam Cie czarodzieju;-) a tak by the way: czarowniK, czarownik! zepsuc mi sie pokretlo od radia!! sorry... musialem to napisac, tak mnie korcilo;-) takze chilloutuj sobie z tym wspomaganiem chmielowym i dzialaj dalej z gigantem (jakkolwiek to nie zabrzmialo;-) bo dobrze Ci idzie.
Napisano 30 Grudzień 200618 l Autor tadzio - co do muzyki to uspokaja mnie internetowe rado http://www.radiobawelna.com JmTm00 - co do piersi nastolatek to hmm przemilczę. Nie ukrywam lubię młode dziewczyny (ale bez złych skojarzeń) - może to jakaś pod świadomość choć ja wole jednak jędrne piersi a nie wiszące.
Napisano 3 Styczeń 200718 l Autor I to byłby koniec. Kosmicznie nie wyszło ale i tak jestem w miarę zadowolony. [ATTACH]40941[/ATTACH] [ATTACH]40942[/ATTACH] [ATTACH]40943[/ATTACH] [ATTACH]40944[/ATTACH] [ATTACH]40945[/ATTACH]
Napisano 3 Styczeń 200718 l Witam popraw reke bo przedramie masz za dluuuuuuuuuuuuuugie a ramie za krooooootkie :) i to sie rzuca i smiesznie wyglada a na koncepcie jest dobrze widac ze nie trzymales sie referki :) ogolnie fajnie teraz do zbrusha i detaliki :) pozdro i powodzneia
Napisano 3 Styczeń 200718 l no mogło być lepiej, generalnie ma się wrażenie że każda część ciała jest z innego modelu, zarówno jeśli chodzi o proporcje jak i concept, ręce wyglądają jak wykręcone do tyłu. Pozdrawiam
Napisano 3 Styczeń 200718 l bardzo mi się podoba głowa i od tułowia w dół, nad brzuchem i rękami bym jeszcze popracował :)