3d_new_B Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 Sporo zdjęć z papierosem alkoholem, zarostem. Czemu ? EDIT: OK. Jestem ironiczny. Chciałbym być jak Pol Dot. Tęsknię trochę za tym.,..
Knysha Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 Sporo zdjęć z papierosem alkoholem, zarostem. Czemu ? EDIT: OK. Jestem ironiczny. Chciałbym być jak Pol Dot. Tęsknię trochę za tym.,.. Tylko nie probuj moralizowac i gadac o tym ze pochodzisz z blokowisk, jak to kiedys taki jeden robil ;] edit: Wszystko jest dla ludzi, wiec niech uzywaja :]
3d_new_B Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 No dobra. Racja. Też dawałem z kolegami w palnik w liceum aż iskry szły. Złośliwiec jestem.
Ardeni Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 Tylko nie probuj moralizowac i gadac o tym ze pochodzisz z blokowisk, jak to kiedys taki jeden robil ;] edit: Wszystko jest dla ludzi, wiec niech uzywaja :] Kurt?:rolleyes:
RA Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 Przecież on nawet kawy nie pije, co dopiero alkohole. Nigdy nie widziałem go pijanego. :)
purple Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 O kurka,najlepszy wątek jaki widziałam (lepszy niż "rzeczy interesujące/zabawne"):D nie mogę się podnieść z podłogi ze śmiechu:D Przecież on nawet kawy nie pije, co dopiero alkohole. Nigdy nie widziałem go pijanego. :) A ja piję i po nocach z wami siedzę i dlatego tak wyglądam: :D:D
Knysha Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 purple - przegladnij sobie edycje z poprzednich lat. Tam dopiero mieso czasami latalo ;]
purple Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 hehe :D Nie omieszkam luknąć ;) A to cała purple:
illy Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 Tylko nie probuj moralizowac i gadac o tym ze pochodzisz z blokowisk, jak to kiedys taki jeden robil ;] ja jestem osiedlowcem, wychowala mnie ulica
Valery Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 jeśli ten obrazek świadczy o rodzaju preferowanej muzyki to bardzo się cieszę że w erze techno i hiphopolo ktoś jeszcze słucha ZZ Top :)
purple Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 a także : Deep Purple;) . Led Zeppelin, Allman Brothers Band, Gov't Mule, Nick Cave, Joe Satrriani, SBB, Miles Davis. Rolling Stones, BB King, Frank Zappa, Emerson Lake and Palmer, Rainbow, Ten Yers After, Pink Floyd, AC DC, Alice Cooper, Talking Heads, Genesis, Queen, Yes, Gary Moore, Republika, Oddział Zamknięty, Skubikowski, Jacek Klajf...ło jezu, dajcie mi złapać oddech i zatrzymajcie jakoś, bo mogę tak długo!:D
Knysha Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 Ja lubie Aqua - "Barbie Girl" oraz Mr. President - "Coco Jambo". Nie pogardze Loft - "Mallorca" ;)
purple Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 eee, to moja lista wymięka przy Twoich tytanach muzyki :D Coco Jambo rules:D:D
Valery Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 a także : Deep Purple;) . Led Zeppelin, Allman Brothers Band, Gov't Mule, Nick Cave, Joe Satrriani, SBB, Miles Davis. Rolling Stones, BB King, Frank Zappa, Emerson Lake and Palmer, Rainbow, Ten Yers After, Pink Floyd, AC DC, Alice Cooper, Talking Heads, Genesis, Queen, Yes, Gary Moore, Republika, Oddział Zamknięty, Skubikowski, Jacek Klajf...ło jezu, dajcie mi złapać oddech i zatrzymajcie jakoś, bo mogę tak długo!:D wyjdziesz za mnie? :rolleyes:
purple Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 :eek: :D Ja tam cieszę się, że nie jestem mężczyzną, gdyż wtedy musiałabym poślubić kobietę.:D:D
pecet Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 pierwsze oświadczyny na forum i od razu odrzucone :(
purple Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 Haha:D nie no po prostu myślę,że moje "tak"-choćby i na forum to byłby niezły szczyt sadyzmu z mojej strony:D
purple Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 nie wiedziałam, że to forum odwiedzaj nawet sławy hollywoodu;D: Shot with :D:D
ttaaddeekk Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 tez mi sie od razu skojazylo z matem damonem
Gość Raffaello Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 tomuś a ja myślałem że wyglądasz jak zły niedzwiadek
!Ewert Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 nigdy wiecej nie dam foty na forum jak macie mnie porównywać ma matem..nie cierpie tego
Master Kiełbaster Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 porównanie do mata jest wcale dobre... przynajmniej lepsze od tego :P
purple Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 nigdy wiecej nie dam foty na forum jak macie mnie porównywać ma matem..nie cierpie tego A z kim trzeba porównywać żebyś dał fotę?:D ps:Just joking...to był ostatni raz-obiecuję,po prostu nie mogłam się powstrzymać,ale teraz już będę grzeczna :o;)
Valery Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 Tomuś i tak masz lepiej :P mnie tu kiedyś do braci mroczków przyrównali. bleeeeeee
!Ewert Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 A z kim trzeba porównywać żebyś dał fotę?:D Nie wiem, ale nie z Matem;) błagam:D następnym razem dam fote jak mam grzywkę do góry to powiedzie że jestem Zakościelny;) a właśnie purple daj swoją fote;p
ttaaddeekk Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 no purple nie kaz sie prosic :D fota z przed 6 lat o0
!Ewert Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 samo zło!!! purple- poka jeszcze raz;) ttaaddeekk- kot rozpętał 2 wojne światową?
tadzio Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 mmm... sliczna jestes... pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi