chveti Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 zrób sobie sąsiadująco :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_new_B Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 Sporo zdjęć z papierosem alkoholem, zarostem. Czemu ? EDIT: OK. Jestem ironiczny. Chciałbym być jak Pol Dot. Tęsknię trochę za tym.,.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 Sporo zdjęć z papierosem alkoholem, zarostem. Czemu ? EDIT: OK. Jestem ironiczny. Chciałbym być jak Pol Dot. Tęsknię trochę za tym.,.. Tylko nie probuj moralizowac i gadac o tym ze pochodzisz z blokowisk, jak to kiedys taki jeden robil ;] edit: Wszystko jest dla ludzi, wiec niech uzywaja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_new_B Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 No dobra. Racja. Też dawałem z kolegami w palnik w liceum aż iskry szły. Złośliwiec jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 Tylko nie probuj moralizowac i gadac o tym ze pochodzisz z blokowisk, jak to kiedys taki jeden robil ;] edit: Wszystko jest dla ludzi, wiec niech uzywaja :] Kurt?:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 zaraz sie okaże że zrobia z kome pijaka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 Przecież on nawet kawy nie pije, co dopiero alkohole. Nigdy nie widziałem go pijanego. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 O kurka,najlepszy wątek jaki widziałam (lepszy niż "rzeczy interesujące/zabawne"):D nie mogę się podnieść z podłogi ze śmiechu:D Przecież on nawet kawy nie pije, co dopiero alkohole. Nigdy nie widziałem go pijanego. :) A ja piję i po nocach z wami siedzę i dlatego tak wyglądam: :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 purple - przegladnij sobie edycje z poprzednich lat. Tam dopiero mieso czasami latalo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 hehe :D Nie omieszkam luknąć ;) A to cała purple: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 która ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 ta za tą laską:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 Tylko nie probuj moralizowac i gadac o tym ze pochodzisz z blokowisk, jak to kiedys taki jeden robil ;] ja jestem osiedlowcem, wychowala mnie ulica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 jeśli ten obrazek świadczy o rodzaju preferowanej muzyki to bardzo się cieszę że w erze techno i hiphopolo ktoś jeszcze słucha ZZ Top :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 która ? :D ehehehe wszytkie ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 a także : Deep Purple;) . Led Zeppelin, Allman Brothers Band, Gov't Mule, Nick Cave, Joe Satrriani, SBB, Miles Davis. Rolling Stones, BB King, Frank Zappa, Emerson Lake and Palmer, Rainbow, Ten Yers After, Pink Floyd, AC DC, Alice Cooper, Talking Heads, Genesis, Queen, Yes, Gary Moore, Republika, Oddział Zamknięty, Skubikowski, Jacek Klajf...ło jezu, dajcie mi złapać oddech i zatrzymajcie jakoś, bo mogę tak długo!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 Ja lubie Aqua - "Barbie Girl" oraz Mr. President - "Coco Jambo". Nie pogardze Loft - "Mallorca" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 eee, to moja lista wymięka przy Twoich tytanach muzyki :D Coco Jambo rules:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 a także : Deep Purple;) . Led Zeppelin, Allman Brothers Band, Gov't Mule, Nick Cave, Joe Satrriani, SBB, Miles Davis. Rolling Stones, BB King, Frank Zappa, Emerson Lake and Palmer, Rainbow, Ten Yers After, Pink Floyd, AC DC, Alice Cooper, Talking Heads, Genesis, Queen, Yes, Gary Moore, Republika, Oddział Zamknięty, Skubikowski, Jacek Klajf...ło jezu, dajcie mi złapać oddech i zatrzymajcie jakoś, bo mogę tak długo!:D wyjdziesz za mnie? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 :eek: :D Ja tam cieszę się, że nie jestem mężczyzną, gdyż wtedy musiałabym poślubić kobietę.:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 pierwsze oświadczyny na forum i od razu odrzucone :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Haha:D nie no po prostu myślę,że moje "tak"-choćby i na forum to byłby niezły szczyt sadyzmu z mojej strony:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 a Tu ja na Woodstocku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 nie wiedziałam, że to forum odwiedzaj nawet sławy hollywoodu;D: Shot with :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 kto to ten na dole? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 tez mi sie od razu skojazylo z matem damonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 tomuś a ja myślałem że wyglądasz jak zły niedzwiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 nigdy wiecej nie dam foty na forum jak macie mnie porównywać ma matem..nie cierpie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Faktycznie, straszna obelga ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 porównanie do mata jest wcale dobre... przynajmniej lepsze od tego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 hahaha...nie mam pytań xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 nigdy wiecej nie dam foty na forum jak macie mnie porównywać ma matem..nie cierpie tego A z kim trzeba porównywać żebyś dał fotę?:D ps:Just joking...to był ostatni raz-obiecuję,po prostu nie mogłam się powstrzymać,ale teraz już będę grzeczna :o;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Tomuś i tak masz lepiej :P mnie tu kiedyś do braci mroczków przyrównali. bleeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 A mnie do brata Kaczynskiego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 A z kim trzeba porównywać żebyś dał fotę?:D Nie wiem, ale nie z Matem;) błagam:D następnym razem dam fote jak mam grzywkę do góry to powiedzie że jestem Zakościelny;) a właśnie purple daj swoją fote;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Szatan Cie wzywa! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 no purple nie kaz sie prosic :D fota z przed 6 lat o0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 moja fota już była;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Knysha ale zło!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 samo zło!!! purple- poka jeszcze raz;) ttaaddeekk- kot rozpętał 2 wojne światową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 jaki kot ? kiełbasa ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Kto miało być:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 no..łapcie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 mmm... sliczna jestes... pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 i zaraz bedzie kolejne poruszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 wy też jesteście śliczni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 no i jesteś;) a daj swoją fote bez PS:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 nie mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 to zrób;):D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 łolaboga...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi