Hindus Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 AG te dwie są dość fajne - szósta od lewej (blondyna) i drug od prawej (zielona bluza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Hindusie mi sie najbardziej podoba ta pierwsza od lewej 2gi rzad ;) ta z czerwona opaska :D wyglada tak sexownie w niej, jak aliice ;d i tak fajnie jej patrzy z oczu oj wydaje mi sie ze za niedlugo uslyszlymy o niej w tv :D ze wymordowala cala klase :) Ag nie przejmuj sie przyjade na Twoj pogrzeb LOL (jest na serio fajna :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 aha - ta po prawej koło mojej blondyneczki to już wogóle jest gicior ;) i tak najgorętsza to pani profesor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 zgadywanka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 spoko nad panią morderczynią już pracuje może uda się jakas zabójcza noc xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Hindusie mi sie najbardziej podoba ta pierwsza od lewej 2gi rzad ;) ta z czerwona opaska :D wyglada tak sexownie w niej, jak aliice ;d i tak fajnie jej patrzy z oczu oj wydaje mi sie ze za niedlugo uslyszlymy o niej w tv :D ze wymordowala cala klase :) Ag nie przejmuj sie przyjade na Twoj pogrzeb LOL (jest na serio fajna :P) Dżises, pamiętajcie,że one mają po jakieś no nie wiem...15lat? To jeszcze (sorki AG, nie o Tobie;)) dzieci...ona jeszcze pewnie nie wie co to pochodna , co znaczył rok 89iąty, Dżises ona się urodziła po pierwszym Prince of Persia, jak doom wychodził miała 5latek, czy cuś a gdy Britney Spears debiutowała, to ta dziewuszka miała lat 8 :D To chyba szokuje co? pozdrawiam, ta britney to tylko dla tego, że to tak niedawno było... ps: nie no muszę się przyznać, jestem jej fanką, a w szafie mam różowe adibosy i podpis Wiśniewskiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Nie no chłopaki jak chcecie mam jeszcze koleżnanke z byłej klasy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Dżises, pamiętajcie,że one mają po jakieś no nie wiem...15lat? To jeszcze (sorki AG, nie o Tobie;)) dzieci...ona jeszcze pewnie nie wie co to pochodna , co znaczył rok 89iąty, Dżises ona się urodziła po pierwszym Prince of Persia, jak doom wychodził miała 5latek, czy cuś a gdy Britney Spears debiutowała, to ta dziewuszka miała lat 8 :D To chyba szokuje co? buaahahaha :] dziewczyno, rozwaliłaś mi lejce :] oj babo babo :] żeby nie było oftopa to jeszcze ja na zjeździe ze 3 lata temu ;-) musiałem całą niedziele na mrozie dymać w koszuli :] a propos Pani wychowawczyni to nie wyglda źle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 buehehehehe ale maraton :D niechce nikogo obrazac ale ta ziomala z napisem girl przypomina tego kolesia z kiepskich co zastepowal waldusia, ten jak on tam mial zimowid czy jakos tak no jak w morde strzelil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 3grosze to Twoja krew?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 nie nie :] kumpla, ale utoczył sobie sam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 purple bez sensu ten twoj komentarz - i co z tego że ma 15 lat ? nie moge napisać że ładna dziewczyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 tak, teraz te laski z gimnazjum to takie rozpustne latawice ze szkoda gadac. Narkotyzuja sie tylko i pija! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Możesz Monkey, bo i tak wszyscy wiemy, że jesteś pedofilem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 f*** off. nigdy nie staję w ostatnim rzędzie :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 purple bez sensu ten twoj komentarz - i co z tego że ma 15 lat ? nie moge napisać że ładna dziewczyna ? Hindus, purple ma chyba "kompleks wieku":) a dziewoja ma 17 lat (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 AG jestem starszy od Ciebie :D a naprawde nie wyglądam :pp klasa maturalna! co do dziewczyny tez uwazam ze moze być ladna 15'latka -> co do kompleksu wieku; ja nie cofał bym sie w czasie te 2,5roku do tego wieku :p wszystko jest teraz wiele bardziej.... kolorowe? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 ale ona mają juz 16:P sptare panny prawie jak ja xD mam nadzieje żę nikt z mojej klasy tu nie zagląda xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 ale ona mają juz 16:P sptare panny prawie jak ja xD no to relax, prokurator na nich nie siedzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 czyli ja jestem stary grzyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 no to relax, prokurator na nich nie siedzi :P to ja prosze te 3 od 6 od lewej blondi w dól najlepiej na wynos :) fajna ci sie klasa zapowiada pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Możesz Monkey, bo i tak wszyscy wiemy, że jesteś pedofilem. :D dobrze że nie zoofilem :D to ja prosze te 3 od 6 od lewej blondi w dól najlepiej na wynos :) fajna ci sie klasa zapowiada pozdrawiam nie od 'szostej blondi' tylko od mojej blondi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 tak, teraz te laski z gimnazjum to takie rozpustne latawice ze szkoda gadac. Narkotyzuja sie tylko i pija! a skad wiesz ? f*** off. nigdy nie staję w ostatnim rzędzie :F tylko tam pasowales, to nie zaprzeczaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 a skad wiesz ? z radia zapewne :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 żeby nie było oftopa to jeszcze ja na zjeździe ze 3 lata temu ;-) musiałem całą niedziele na mrozie dymać w koszuli :] (...) Na mrozie? A wydawało mi się, że jak jest zimno, to macie z tym problemy:D Juz naprawdę nie miałeś jakiejś miejscówki? Na mrozie? nie rozmiem-to masochizm :D purple bez sensu ten twoj komentarz - i co z tego że ma 15 lat ? nie moge napisać że ładna dziewczyna ? hehe;D nie tam, ładna może być, nie o to biega, ale żeby odrazu sexy, czy jakies takie, to już mi się jakoś nie widzi....tak dla porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 purple: ile masz lat? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Mam lat 16+vat ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Ale jaka stawka Vatu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 chyba ta największa...:o (chlip chlip) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 no to milf :] no offence :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 ... czyli 16+22=38 lat akurat wygladowo tez tyle mozna powiedziec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 no to milf :] no offence :] buahahaha rotfl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 ja bym to raczej policzyl tak 16*22%= 19,52 :D i juz jest ladny wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 no to milf :] no offence :] hahahahhahah BANA MU ZA TO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Predator--> hehe no twoj wynik lepszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 no to milf :] no offence :] milf? M I L F ? Mega Intelektualista Lubiący forum? Masochistycznie Infantylny Layk Forumowy? Metabolizm Irracjonalny Lewej Fujary? Mętna Interpretacja Lirycznej Fantastyki? Mnie Irytuje Liczny Feminizm? :eek: ? ? ? :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 z radia zapewne :> z jedynego słusznego radia wiem! [edit] 'Mother I'd Like to F**k' zdaje sie :p to tez wiem z radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 mother id like to f*ck :DDDDDDDDDDD offtop mode off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 milf? Fuu! Z własna mamą? :D ttaaddeekk : Wyczówam jakąś górolszczyznę...mylę się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 milf? M I L F ? Mega Intelektualista Lubiący forum? Masochistycznie Infantylny Layk Forumowy? Metabolizm Irracjonalny Lewej Fujary? Mętna Interpretacja Lirycznej Fantastyki? Mnie Irytuje Liczny Feminizm? :eek: ? ? ? :D:D:D Mom I'd like to F*** :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 ... czyli 16+22=38 lat akurat wygladowo tez tyle mozna powiedziec ;) Chłopie, a gdzie na świecie masz vat ponad 100%? :D największy jest zdaje sie 40, lub 44% z tego co kojarzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Co ciekawe ...trzy osoby wytłumaczyły milf chociaż wystraczyła jedna, skąd wy znacie takie skróty :rolleyes: To forum robi się coraz dziwniejsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Co ciekawe ...trzy osoby wytłumaczyły milf chociaż wystraczyła jedna, skąd wy znacie takie skróty :rolleyes: To forum robi się coraz dziwniejsze :D chveti z bangbrosa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 chveti z bangbrosa :D :] :] :] hentaje same :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 jescze troche a będą dowody sprawdzać przy wejściu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 milf? Fuu! Z własna mamą? :D ttaaddeekk : Wyczówam jakąś górolszczyznę...mylę się? nie z wlasna ;) skąd Ci to wogole przyszlo na mysl heh !;) nie mylisz, jestem jeszcze w górolczystej suchej beskidzkiej do jutra ;)a potem wracam do tego zapizdzialego krakowa,ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 ttaaddeekk Kraków nie jest "zapizdziały" tylko cudowny i marzę żeby wreszcie się tam wybrać znowu:) Ale Ty nie górol, Krucafix ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 kraków sux wrocław rlz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 powiedział AG z Gliwic ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 milf? Fuu! Z własna mamą? :D no, chyba nie taka znowu stara, skoro urodzona PO debiucie pewnej kapeli zwanej The Doors ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi