Napisano 21 Październik 200321 l @ drug gumy turbo pamietam sama zbieralam :) moze dlatego aut nielubie dziecieca trauma hehe
Napisano 21 Październik 200321 l Autor dziewczyny rules !!!!!!!!!! tylko czemu ja jestem taki nieśmiały :| chociaż po paru [piwo] jestem już bardziej śmiały :D
Napisano 21 Październik 200321 l Meg gumy turbo tez zbieralem :D ile ja tego mialem:o po domu sie walalo i oknami wychodzilo[lol2][lol2]:D
Napisano 21 Październik 200321 l Nie no gumy turbo to chyba wszyscy w zbierali, wogóle kiedyś były fajne zajawki pamieta ktos hopisy? Cała 1 klasa podstawówki się wokół tego kręciła...
Napisano 22 Październik 200321 l Mylisz się Loozack. Tło na tym obrazku z apachem jest malowane. Co do helikoptera pewności nie mam, ale po co ktoś miałby malować tło i wklejać na nie jakieś zdjęcia.
Napisano 22 Październik 200321 l ile to sie w zyciu gupot zbieralo ... kiedys figurki konikow zbieralam jedna sie rozbila wywalilam wszyskie ehh duzo bezsensownych rzeczy zbieralam potem przechodzilo mi i wywalilam heh playboya kiedys zbieralam ale mi ktos ukradl zbiorek i potem mi sie nie chcialo ... tera juz nic nie zbieram bo bez sensu nie chce mi sie it yle a co kreci no chlopcy oczywiscie :P
Napisano 22 Październik 200321 l Autor no rzeczywiście ten Apache to jednak nie zdjęcie :| jakoś tak nie zwróciłem uwagi na tło :P my mistake :D [piwo] MeG, ja też zbierałem Playboya :D trzymam je do dzisiaj, ale nowych już raczej nie kupuję - out of cash :(
Napisano 22 Październik 200321 l Autor a propo Playboya... Laetitia Casta, moja muza... co o niej myślicie ?? [cfaniak]
Napisano 22 Październik 200321 l eeee fajna kobita ktora mi sie podoba to helena bohnam carter heh ja tam blondynek nie lubie jak juz to blondynow :P
Napisano 22 Październik 200321 l Autor hmmm, no to proszę bardzo... brunetka :) Catherine Bell [cfaniak]
Napisano 24 Październik 200321 l ciekawy temat :D a mnie kreci najbardziej zycie i ludzie... hehe nic co ludzkie nie jest mi obce hehe jak ktos ma pokrecona wyobraznie to moze to powiazac ze zdjeciami kobiet :) ..ja mam :D
Napisano 31 Październik 200321 l jak bylo przy samochodach to chrysler cruiser, no fotografowanie to pasja maxymalna, taki jeden pan mnie poki co kreci... o! i noze mnie kreca niemozebnie:)
Napisano 31 Październik 200321 l Autor Angelina Jolie...hmm, no brzydka nie jest :D fajna, ma coś w sobie... ale to jednak nie do końca mój typ, chociaż gdyby mnie taka zagadała na ulicy to pewnie bym tak zmalał, że mógłbym jej buty na stojąco czyścić :D P.S. Kora, mówisz, że noże cię kręcą ?? :]
Napisano 1 Listopad 200321 l hehe... ona ma fantastyczny ryj moim zdaniem:) loozack ja bym pewnie tez tak zareagowala na ulicy;) pzdr
Napisano 1 Listopad 200321 l \"Ryj\" może ma i ładny, ale ogólnie raczej średnio mi się podoba :P. Jeśli chodzi o znane osobistości to wolę np. Sharon Stone (pomimo iż nie jest najmłodsza) albo np. wyżej wspomnianą Helenę Bonham (bardzo dobrze zagrała w jednym z moich ulubionych filmów : Fight Club)
Napisano 2 Listopad 200321 l Autor to ona grała w Fight Club ?? muszę przyznać, że tam wyglądała trochę lepiej niż na zdjęciach, które zamieściła MeG ;) z aktorek bardzo mi się podoba wspomniana wyżej Catherine Bell... oraz Nicole Kidman :) P.S. jak możecie to zamieszczajcie więcej zdjęć !! będzie bardziej... obrazkowo :D [piwo]
Napisano 2 Listopad 200321 l Autor mi się też ta pani bardzo podoba... chociaż niewiem jak się nazywa :P:)
Napisano 2 Listopad 200321 l mmmmmmmm...fajne:) a co mnie kreci? Z kobitek najbardziej kreci mnie Winona Ryder - moja muza:D A z nie kobitek to star warsy, wszelkie pojazdy, muzyka, bardzo motywuje mnie to do pracy w 3D
Napisano 2 Listopad 200321 l Autor no właśnie... z tego wszystkiego zapomniałem o tym, co jest dla mnie prawie tak samo ważne jak tlen :) MUZYKA !! bez niej żyć nie mogę, od rana do wieczora gra u mnie Winamp :D a to czego ostatnio słucham to Paul Oakenfold, RMB, Paul van Dyk, Prodigy i to, co akurat mi się spodoba [cfaniak] P.S. naprawdę kolorowo się robi na tym topicu :D
Napisano 2 Listopad 200321 l jak bedziecie tak laseczki dalej wklejac to ten topic bedzie najwiekszy na tym forum :) a wiec do dziela !!
Napisano 2 Listopad 200321 l Autor [rotfl] ale oczywiście ten topic dotyczy wszystkiego co nas kręci, czyli można pisać też o tym 1% innych naszych (męskich :]) zainteresowań [cfaniak];)
Napisano 3 Listopad 200321 l wszyscy gadamy o paniach panienkach ev. panienach ... trzeba o czyms dal pan napisac wiec kto i co mnie kreci ... oczywiscie calo towarzystwo wyzej lubie za tworczosc muzyke teksty itd co mnie tam dalej kreci ... obrazy magritte´a broma delvaux camacho i pare innych nie bede wymieniac wszyskich hmm rosyjska literatura dostojewski i pan bluhakow i paru innych autorow wiersze ch. baudelaire czytam namietnie niestety nie w oryginale ostatnio sie troche od chlopaka elektroniki ucze ... calkiem wesole i ciekawe kiedys krecilo mnie new age i anarchia z tego zostalo przywiazanie do kart tarota i stawiania horoskopu ( czasu w sumie na to nie mam) no i oczywiscie kreci mnie moj chlopak jak mi na nerwy idzie pla pla itd
Napisano 3 Listopad 200321 l Hehehehehe... nie ma sprawy:D Ale ja z zupełnie innej beczki:D Na początek azjatyckie miecze:D i anime, a w szególności panienka poniżej:D(o muzyce z tego serialu nie wspomnę - jest boska:D)!!!!!!!!!! Pozdr Giorgione
Napisano 3 Listopad 200321 l Autor oj tak, Manga to też moja pasja :) kiedyś nawet chciałem iść do szkoły rysunku w Krakowie (a mieszkam koło Łodzi) więc miałbym kawałek :D a GITS chyba sobie jeszcze raz obejżę, pamiętam że bardzo podobała mi się końcowa scena walki z tym wielkim robotem, tynk leciał ze ścian jak w Matrixie, a do tego były świetne odgłosy strzałów :D zamówiłem sobie też z Niemiec mangę Gunsmith Cats i mogę śmiało powiedzieć, że chyba żaden rysownik nie rysuje tak dokładnie jak Kenichi Sonoda :) Shelby Cobra GT500, którą jeździły główne bohaterki była perfekcyjnie odwzorowana, tak samo wszelkie bronie :) szkoda tylko, że manga w Polsce nie jest tak łatwo dostępna, a przede wszystkim jest dosyć droga :( pozdrawiam [piwo]
Napisano 3 Listopad 200321 l Zgadza sie :( - niestety trzeba przeżywać katusze - bo z tymi cenami to mogą się ******* :D A masz jesze jakieś tytuły - daj znać na gg:D Pozdr Giorgione
Napisano 3 Listopad 200321 l Meg: Czyżbyś słuchała DepecheMode? Świetny zespół. Bardzo podobają mi się ich starsze kawałki, szczególnie World In My Eyes, In your room i Rusch. Giorgione: Jestem fanatykiem tego filmu. Gdybym miał tylko kasę to od razu kupiłbym sobie wersję na DVD. Jest to po prostu arcydzieło a końcowe sceny pojedynku z robotem są dla mnie po prostu mistrzostwem. I jeszcze ta muzyka. Po prostu brak mi słów. Niestety nigdzie nie mogę dostać dobrej jakościowo wersji. Aktualnie mam ich z pięć i w każdej coś jest nie tak. W jednej mam kiepski dźwięk w drugiej tnie mi się obraz itp.
Napisano 3 Listopad 200321 l Autor to z jednej wersji wytnij dźwięk a z drugiej obraz i będziesz miał ultra super git wersję :D
Napisano 3 Listopad 200321 l A propos GITSa. Na stronie WWW.filmweb.pl pojawił się trailer drugiej części.
Napisano 3 Listopad 200321 l Będzie w 2004 roku. Jak na mój gust trochę za dużo w tym filmie (odczucie po obejrzeniu trajlera) grafiki komputerowej a w szczególności grafiki 3d. Nie podobało mi się to już w \"Stand alone complex\" a tu widzę tego znacznie więcej. Mimo to trailer ma przedni klimat i na 99% obejrzę sobie gitsa2. Przy okazji rozmowy o filmach chciałbym się spytać (mam nadzieję loozack, że nie obrazisz się za zaśmiecanie twojego tematu) czy ktoś oglądał Avalon. A jeśli tak, to czy jest to film wart obejrzenia.
Napisano 3 Listopad 200321 l Autor Batou, nie obrażę się bo przecież tematem jest \"co nas kręci\", a skoro tobie podoba się manga (z resztą nie tylko tobie :)) to jest to jak najodpowiedniejszy topic :D zdrówko [piwo]
Napisano 8 Listopad 200321 l wg mnie ceny nei sa az tak strasznie drogie. Np \"Naruto\" kosztuje jedyne 13 zl i jest wydawane co 2 miesiace wiec chyba nikt od razu na tym nie zbankrutuje :D. A co do Gitsa to wiecie moze czy sie da pobrac wersje z polskimi napisami z neta?
Napisano 8 Listopad 200321 l ja czaem lubie poogladac rysunki mangowe ale raczej nie czytam komiksow mangowych ani nie ogladam mangi (raczej, nie znaczy ze nigdy :) ) ale kazdy lubi to co chce- o gustach sie nie dyskutuje :):) :D;)
Napisano 8 Listopad 200321 l Autor Cytat Originally posted by Brolias A co do Gitsa to wiecie moze czy sie da pobrac wersje z polskimi napisami z neta? no a jaki problem ?? kupujesz ;) w necie wersję czystą (bez napisów) a potem ściągasz sobie napisy w wersji polskiej (wpisz sobie w jakielkolwiek wyszukiwarce DIVX NAPISY)
Napisano 9 Listopad 200321 l Co mnie kreci ?? Szukacie zdięć ładnych dziewczyn( i chłopców jak ktoś woli...;) ), anime/manga...zapaszam na: http://www.atpictures.com/ Lubicie ogladac swietne prace 2D i 3D...: http://www.gfxartist.com/community/elite_gallery No i oczywiscie muza (Trance, Techno itp.)...: http://www.cyberstacja.com/ Pozdr
Napisano 10 Listopad 200321 l dzieki loozack ale raczej nie skorzystam :D. Wole se poszukac na kaazie moze kaurat sie znajdzie i wtedy napisy sciognoc osono :D
Napisano 13 Listopad 200321 l ja bym chciał spróbować takiego lotu takim \"samolotem\" http://www.fordrallyesport.com/upload/imagelibrary/1280/200308141110_MarkkoJumpFinland.jpg
Napisano 13 Listopad 200321 l wszyscy macie jakies zapedy co do samochodow - na forum- najazd modelowania samochodow- co nas kreci -samochody- z czym bym sie przespal- z samochodem - jak bedzie mialo na imie moje dziecko- mercedes :)[lol2][lol2]:D joke :)[lol2]:D
Napisano 13 Listopad 200321 l Autor a jest taka aktorka por... khem, tugalska ;P Erica Bella Mercedes :D swoją drugą ma duży... talent aktorski :]