ttaaddeekk Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 witam wszystkich :] mały koncepcik, reszte mam na kartkach a nie mam skanera :/
Lis Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 Świetna postać. i świetna gra. w szczególności pierwsza część. Powodzenia.
ledyr Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 nie zebym mówil ze nie zdazysz ale... nie zdążysz :D a pozatym fajny koncept wiec zycze powodzenia!
ttaaddeekk Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Napisano 5 Styczeń 2007 czyżbym miał plecy heheh nie wiem czy zdaze bo jescze mam zlecenie, ale postac i tak zrobie bo mam w glowie krutka animke a pozatym zawsze przedłużają :D:D:D to juz taki niepisany regulamin
Kuba Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 Pewnie masz już jakąś bazę i z niej wyjdziesz, tak więc wierzę, że zdążysz. W razie potrzeby bitwa z ankietą mogą się przeciągnąć do dwudziestego, czasu powinno więc wystarczyć. Powodzenia. Trzymam kciuki.
Por@szek Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 Oooo Tadek, a ty nie od wizkow jestes czasem?? :] Powodzenia.
KLICEK Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 taaaaaaa gra to mistrzostwo swiata ahhh stare gry mialy w sobie wiecej niz niejedna teraz, godziny grania, wczuwaka Tadziu powodzenia !
ttaaddeekk Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Napisano 5 Styczeń 2007 wizki pheee :P no mdk2 to jedna z lepszych gier, dziwnie ze nikt nie robi kurta psa czy doktorka :D
Bro Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Świetny pomysł - juz zapomniałem o tej grze :) powodzenia
Gość Marioza Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 a tu sprawa stanęła w martywm punkcie :( szkoda
Bruneq Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 nie mow Hop...jeszcze taaadek nas zaskoczyc moze gotowym modelem wypieszczonym na maxa!:)
_michal Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 Ee, bez wip'a to się nie liczy :P Też czekam na model ;)
arcade Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 MDK (czy to aby nie od Murder, Death, Kill?) to była jedna z lepszych gier w jakie grałem, fantastyczny klimat, taki surrealistyczny :) Powodzenia i dawaj z modelem :)
Cruzh3r Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Tekstur niepotrzeba zmień tylko szary na lateksowo czarny:D Super model:) BTW: Te rurki to super przesadziłęś z poly. Ale napewno mieści się w takim kosmicznym limicie:) Pozdro BTW: Jeszcze miniaturka z napisem "koniec" - jak w regulaminie.
Kuba Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Hehe, z rurami i "wirnikami" trochę Cię chyba poniosło :D Model bardzo fajny, głowa i napęd ;) pierwsza klasa. Czekam na updaty. Pozdrawiam.
Cerebrate Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 ietam . mi sie niestaty ten kask nie podoba - jest kompletnie od czapy niepodobny do orginału. Zato ciało i pomysł z wirnikami sweet :)
giorgione Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 faktycznie ciekawe koncepcja - ale z tymi rurami to chyba przesadziłeś z detalem. Przydałoby się też zobaczyć szpony jak w zarysie. Co do renderków - świetnie ułożyłeś światło i fajny kadr - bardzo sympatyczne. pozdr giorgione
Bruneq Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Taaadeeeek...jakies takie mikro te miniaturki dales!popraw plz!:) ile to ma poly...mozesz wyjawic rąbek tajemnicy?!:>
Konras Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Zalatuja te wszystkie elementy troche Twoja praca pt"Cyborg" no ale niech bedzie :) Zreszta jestem ciekaw jak sie to bedzie sprawowac jako low poly :>
ttaaddeekk Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Napisano 23 Styczeń 2007 zalatuje zalatuje :/ narazie to hi poly, potem jak mi sie bedzie chcialo to zrobie low i zrzutuje normale albo diffuse mapy wszystko narazie idzie w strone zrobienia dobrego still'a a nad low poly jescze sie zastanowie
ofca Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 ee, tozto w koncu bitwa low poly i dzial gameart? nie mala pomylka ?
Rekomendowane odpowiedzi