Napisano 5 Styczeń 200718 l witam wszystkich :] mały koncepcik, reszte mam na kartkach a nie mam skanera :/
Napisano 5 Styczeń 200718 l Świetna postać. i świetna gra. w szczególności pierwsza część. Powodzenia.
Napisano 5 Styczeń 200718 l nie zebym mówil ze nie zdazysz ale... nie zdążysz :D a pozatym fajny koncept wiec zycze powodzenia!
Napisano 5 Styczeń 200718 l Autor czyżbym miał plecy heheh nie wiem czy zdaze bo jescze mam zlecenie, ale postac i tak zrobie bo mam w glowie krutka animke a pozatym zawsze przedłużają :D:D:D to juz taki niepisany regulamin
Napisano 5 Styczeń 200718 l Pewnie masz już jakąś bazę i z niej wyjdziesz, tak więc wierzę, że zdążysz. W razie potrzeby bitwa z ankietą mogą się przeciągnąć do dwudziestego, czasu powinno więc wystarczyć. Powodzenia. Trzymam kciuki.
Napisano 5 Styczeń 200718 l taaaaaaa gra to mistrzostwo swiata ahhh stare gry mialy w sobie wiecej niz niejedna teraz, godziny grania, wczuwaka Tadziu powodzenia !
Napisano 5 Styczeń 200718 l Autor wizki pheee :P no mdk2 to jedna z lepszych gier, dziwnie ze nikt nie robi kurta psa czy doktorka :D
Napisano 10 Styczeń 200718 l nie mow Hop...jeszcze taaadek nas zaskoczyc moze gotowym modelem wypieszczonym na maxa!:)
Napisano 10 Styczeń 200718 l MDK (czy to aby nie od Murder, Death, Kill?) to była jedna z lepszych gier w jakie grałem, fantastyczny klimat, taki surrealistyczny :) Powodzenia i dawaj z modelem :)
Napisano 21 Styczeń 200718 l Tekstur niepotrzeba zmień tylko szary na lateksowo czarny:D Super model:) BTW: Te rurki to super przesadziłęś z poly. Ale napewno mieści się w takim kosmicznym limicie:) Pozdro BTW: Jeszcze miniaturka z napisem "koniec" - jak w regulaminie.
Napisano 21 Styczeń 200718 l Hehe, z rurami i "wirnikami" trochę Cię chyba poniosło :D Model bardzo fajny, głowa i napęd ;) pierwsza klasa. Czekam na updaty. Pozdrawiam.
Napisano 22 Styczeń 200718 l ietam . mi sie niestaty ten kask nie podoba - jest kompletnie od czapy niepodobny do orginału. Zato ciało i pomysł z wirnikami sweet :)
Napisano 22 Styczeń 200718 l faktycznie ciekawe koncepcja - ale z tymi rurami to chyba przesadziłeś z detalem. Przydałoby się też zobaczyć szpony jak w zarysie. Co do renderków - świetnie ułożyłeś światło i fajny kadr - bardzo sympatyczne. pozdr giorgione
Napisano 23 Styczeń 200718 l Taaadeeeek...jakies takie mikro te miniaturki dales!popraw plz!:) ile to ma poly...mozesz wyjawic rąbek tajemnicy?!:>
Napisano 23 Styczeń 200718 l Zalatuja te wszystkie elementy troche Twoja praca pt"Cyborg" no ale niech bedzie :) Zreszta jestem ciekaw jak sie to bedzie sprawowac jako low poly :>
Napisano 23 Styczeń 200718 l Autor zalatuje zalatuje :/ narazie to hi poly, potem jak mi sie bedzie chcialo to zrobie low i zrzutuje normale albo diffuse mapy wszystko narazie idzie w strone zrobienia dobrego still'a a nad low poly jescze sie zastanowie