Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Świetna postać. i świetna gra. w szczególności pierwsza część.

Powodzenia.

Napisano

nie zebym mówil ze nie zdazysz ale... nie zdążysz :D

a pozatym fajny koncept wiec zycze powodzenia!

Napisano
  • Autor

czyżbym miał plecy heheh

nie wiem czy zdaze bo jescze mam zlecenie, ale postac i tak zrobie bo mam w glowie krutka animke

a pozatym zawsze przedłużają :D:D:D to juz taki niepisany regulamin

Napisano

Pewnie masz już jakąś bazę i z niej wyjdziesz, tak więc wierzę, że zdążysz. W razie potrzeby bitwa z ankietą mogą się przeciągnąć do dwudziestego, czasu powinno więc wystarczyć. Powodzenia. Trzymam kciuki.

Napisano
  • Autor

wizki pheee :P

no mdk2 to jedna z lepszych gier, dziwnie ze nikt nie robi kurta psa czy doktorka :D

Napisano

Świetny pomysł - juz zapomniałem o tej grze :) powodzenia

Napisano

a tu sprawa stanęła w martywm punkcie :( szkoda

Napisano

nie mow Hop...jeszcze taaadek nas zaskoczyc moze gotowym modelem wypieszczonym na maxa!:)

Napisano

MDK (czy to aby nie od Murder, Death, Kill?) to była jedna z lepszych gier w jakie grałem, fantastyczny klimat, taki surrealistyczny :)

Powodzenia i dawaj z modelem :)

Napisano

Tekstur niepotrzeba zmień tylko szary na lateksowo czarny:D

Super model:)

BTW: Te rurki to super przesadziłęś z poly. Ale napewno mieści się w takim kosmicznym limicie:)

Pozdro

BTW: Jeszcze miniaturka z napisem "koniec" - jak w regulaminie.

Napisano

Hehe, z rurami i "wirnikami" trochę Cię chyba poniosło :D Model bardzo fajny, głowa i napęd ;) pierwsza klasa. Czekam na updaty.

Pozdrawiam.

Napisano

ietam . mi sie niestaty ten kask nie podoba - jest kompletnie od czapy niepodobny do orginału. Zato ciało i pomysł z wirnikami sweet :)

Napisano

faktycznie ciekawe koncepcja - ale z tymi rurami to chyba przesadziłeś z detalem.

Przydałoby się też zobaczyć szpony jak w zarysie.

Co do renderków - świetnie ułożyłeś światło i fajny kadr - bardzo sympatyczne.

pozdr

giorgione

Napisano

Taaadeeeek...jakies takie mikro te miniaturki dales!popraw plz!:) ile to ma poly...mozesz wyjawic rąbek tajemnicy?!:>

Napisano

Zalatuja te wszystkie elementy troche Twoja praca pt"Cyborg" no ale niech bedzie :) Zreszta jestem ciekaw jak sie to bedzie sprawowac jako low poly :>

Napisano
  • Autor

zalatuje zalatuje :/

narazie to hi poly, potem jak mi sie bedzie chcialo to zrobie low i zrzutuje normale albo diffuse mapy

wszystko narazie idzie w strone zrobienia dobrego still'a a nad low poly jescze sie zastanowie

Napisano

ee, tozto w koncu bitwa low poly i dzial gameart? nie mala pomylka ?