KLICEK Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 pikSar zwycięzcą czwartej edycji speedu3d tygodnia ! : Gratulacje i proszę o założenie nowego wątku z tematem kolejnego speeda "Tygodniowy Speed3d- sesja 5" Dzieki i pozdrawiam link do wątku z sondą : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34284
piksar Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Piksar -> Może jakieś roślinki tym razem :D napisz coś więcej, jak byś to widział, nielot też by chciał roślinki ja miałem zaproponować postać z polskiej kreskówki ale możemy negocjować, nie jestem zdecydowany na 100 %: Czekam na sugestie !!!! PS. do około 16 będę w pracy - czyli mam Internet i do tego czasu muszę coś wybrać
DraB Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Roślinki błee, postaci błee ;) Temat może być jakikolwiek, byle czas modellingu nie przekraczał 2 h, bo potem juz zaczyna mi się nie chcieć ;)
FF Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Gratulacje piksar Co do następnego tematy to: organice mówimy nie! :D
CzAk1 Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Jakbym miał startowac w speedzie to tez bym wybrał tą maszynkę...fajna jest...ale i tak pewnie nie wyszło by mi tak fajnie:D
Bruneq Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 I tak mialo byc bo aj tak Glosowalem! PikSar Rox i tyle!:P
Badyl Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 gratki gratki :) takie pytanko do Klicka: dalo by sie ankiete zrobic taka, zeby wyniki znane bylo dopiero po zakonczeniu czasu trwania ankiety? w sensie ze zaglosuje nie majac mozliwosci zobaczenia dotychczasowych wynikow, a i po glosowaniu nie mogac tego sprawdzic. taka niepewnosc do ostatniej chwili :) no i oczywiscie uniemozliwi to sugerowanie sie ;]
KLICEK Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Napisano 7 Styczeń 2007 yyyyyyyyyy chyba mozna glowy nie daje uciac na 99 % mozna, mozna rowniez dac taka ankiete gdzie mozna zaznaczyc kilka opcji np.3 , spoko zaraz sprawdze na jakims watku i dam updejta tego postu. edit : ok Badyl nie ma problemu mozna to zrobic , wystarczy kliknac w ilosc glosow i widac kto glosowal na co
Badyl Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 yyyyyyyyyy chyba mozna glowy nie daje uciac na 99 % mozna, mozna rowniez dac taka ankiete gdzie mozna zaznaczyc kilka opcji np.3 , spoko zaraz sprawdze na jakims watku i dam updejta tego postu. edit : ok Badyl nie ma problemu mozna to zrobic , wystarczy kliknac w ilosc glosow i widac kto glosowal na co dzieki :D 123456
anJek Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 bardzo pomyslowe i fajne wykonanie, extra polaczenie siatki z tekstura na pierwszym obrazku!
misiold Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 GRATULACJE!! fantastyczny speed. bardzo mi sie podba tez logo pikSar'a
peterr Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 gratki piksar:) no zresztą muj głos też poszedł na Ciebie;]
oczek Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 Gratulacje, zdecydowanie najfajniejszy modelik:)
Sanderalek Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Gratulacje pikSar ;) a tak poza konkursem ma ktoś może jeszcze link tej strony na której były fotki tych wszystkich robotów.... ?
Pavulon 13 Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34097 tu masz caly watek, ktory siedzi sobie w archiwum, tam wszytsko znajdziesz...pozdro
Rekomendowane odpowiedzi