Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 7,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Piksar -> Może jakieś roślinki tym razem :D

napisz coś więcej, jak byś to widział, nielot też by chciał roślinki

ja miałem zaproponować postać z polskiej kreskówki ale możemy negocjować, nie jestem zdecydowany na 100 %:

Czekam na sugestie !!!!

PS. do około 16 będę w pracy - czyli mam Internet i do tego czasu muszę coś wybrać

Napisano

Roślinki błee, postaci błee ;)

Temat może być jakikolwiek, byle czas modellingu nie przekraczał 2 h, bo potem juz zaczyna mi się nie chcieć ;)

Napisano

Gratulacje piksar

Co do następnego tematy to: organice mówimy nie! :D

Napisano

Jakbym miał startowac w speedzie to tez bym wybrał tą maszynkę...fajna jest...ale i tak pewnie nie wyszło by mi tak fajnie:D

Napisano

gratki gratki :)

takie pytanko do Klicka: dalo by sie ankiete zrobic taka, zeby wyniki znane bylo dopiero po zakonczeniu czasu trwania ankiety? w sensie ze zaglosuje nie majac mozliwosci zobaczenia dotychczasowych wynikow, a i po glosowaniu nie mogac tego sprawdzic. taka niepewnosc do ostatniej chwili :) no i oczywiscie uniemozliwi to sugerowanie sie ;]

Napisano
  • Autor

yyyyyyyyyy chyba mozna glowy nie daje uciac na 99 % mozna, mozna rowniez dac taka ankiete gdzie mozna zaznaczyc kilka opcji np.3 , spoko zaraz sprawdze na jakims watku i dam updejta tego postu.

edit :

ok Badyl nie ma problemu mozna to zrobic , wystarczy kliknac w ilosc glosow i widac kto glosowal na co

Napisano
yyyyyyyyyy chyba mozna glowy nie daje uciac na 99 % mozna, mozna rowniez dac taka ankiete gdzie mozna zaznaczyc kilka opcji np.3 , spoko zaraz sprawdze na jakims watku i dam updejta tego postu.

edit :

ok Badyl nie ma problemu mozna to zrobic , wystarczy kliknac w ilosc glosow i widac kto glosowal na co

dzieki :D

123456

Napisano

bardzo pomyslowe i fajne wykonanie, extra polaczenie siatki z tekstura na pierwszym obrazku!

Napisano

Gratulacje pikSar ;) a tak poza konkursem ma ktoś może jeszcze link tej strony na której były fotki tych wszystkich robotów.... ?