kubi Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2007 Ja jestem prawo ręczny i modeluje prawą połowę. Znaczy lateralizację mam prawidłową, nie wiem jak u innych z tym. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 hahaha no niezle ... nigdy sie nad tym nie zastanawialem, ale tak ja jestem leworeczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 YES YES YES Dzięki A to moja iRenka :) Nie starczyło czasu na paznokcie niestety. Jestem praworęczny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Ja jestem lewo reczny ale myszke mam w prawej (tak klasycznie). Modelowalem lewa bo taka mialem refke. A jesli chodzi o modeling w ogole to wole zawsze lewa polówke. Tak wiec kompletnie pomieszanie z poplataniem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 noo łanie łanie, nadziergali ludzie speedow :D bedzie co do sondy wsadzic do samochodu to kazdy przysiadzie chetnie, a do dloni juz ciezko:D. Z calym szacunkiem ale no zadna tutaj reka nie jest w 100 poprawna. :):):) i tym bardziej respekt dla tematu. no wieeesz Ukash, nie kazdego kreca furki, ja np mam mdłości na sama mysl ze mialbym samochod wymodelowac hehe... i nie chodzi o stopien skomplikowania tylko o sam temat - przez 5 lat chodzilem do tech samochodowego i chyba przez to mam jakas awersje :D organika rulez :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 To ja jeszcze tak poza konkursem pochwale się, że przysiedziałem jeszcze chwilke i skończyłem. Wiadomo, że wiele rzeczy jeszcze by można poprawić, ale jak na pierwszy raz to jestem całkiem zadowolony. PS1. Jeszcze mam taką propozycje, żeby uczetnicy umieszczali siatki były bez MS. MS zniekształca siatke, a tak (bez) lepiej widać co i jak zostało zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Hak mi sie bardzo podoba, pomysl super, wykonanie gorsze, ale w koncu to byla kapitana haka dlon wiec dla mnie przjdzie, jeszcze poczekamy na autora watku :) :) true. a z tą "regułą prawej dłoni" :DD to też fajny myk :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 jesli chodzi o modelowanie lawa prawa :D to ja cary robie lewa strone, organike prawa strone :D choc lewo reczny jestem ;) super modleiki ps. klicek wiesz ze wszyscy czekaja na twoja dlon :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Nielot nie wiem czy dam rade do 5 lutego tylko patrze w monitor i naciskam f9 :) ale postaram sie wyhaczyc troche czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 lewa bo prawą myszke trzymam :) No i ogólnie zawsze wole lewą strone robić coby to nie było Mój pierwszy w życiu speed, czas: 1,5h, tyle ile fabryka dała, to tyle wykorzystałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczek Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 super pracki:) i moje wypociny.. Czas: 1:42:54s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paper_nr1 Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Witam :) też postanowiłem coś wyskrobać . No i oto efekt 1,5h skrobania. Jest to moja druga packa w życiu. Nie jestem zbytni zadowolony no ale dłoń to chyba przypomina :) Jak na razie moi faworyci to -Ukash- i mirach :) Wcale bym się nie obraził gdyby Klicek znowu coś pokazał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 cta jak dla mnie najciekawsza puki co. pozdrawiam;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 też tak myśle... nie no, żart :) zastanawiam sie tylko czy nie zrobić tej łapy jeszcze raz bo chociażby paluchy takie płaskie mi wyszły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Do kiedy trwa sesja bo sie doczytac nie moge ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Bierz się szybko za robote, to do północy się wyrobisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 to zalezy jak szybko i czy w pierwszych terminach zaliczysz wszystkie egzaminy, niektorym konczy sie dopiero w sierpniu jak sie noga podwinie he he he ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 sobota godzina 24:00 koniec konkursu :) sonda w niedzielę i od poniedziałku od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 do kiedy trwa sesja? to zależy u mnie sesja sie dopiero zaczela :) ale na rożnych uczelniach jest roznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 A u mnie już się prawie skończyła.. :P Paper- fajna rąsia, troche jak zextrudowany plane w kształcie dłoni, a mimo wszystko po smoothie wyglada calkeim calkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Paper- fajna rąsia, troche jak zextrudowany plane w kształcie dłoni, a mimo wszystko po smoothie wyglada calkeim calkiem :) No może z wyjątkiem środka, który wygląda jakby ktoś młotkiem przywalił ;P Serio, wysuń vertexy z środka ku górze, w taki lekko półokrągły kształt (bardziej od strony palca wskazującego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paper_nr1 Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Witam :) -Ukash- dzięki :) streaker dzięki, poprawię ale to już tylko dla własnej satysfakcji :) robiłem to 1,5h więc więcej czasu już nie mam :) może gdyby było jeszcze kilka minut to wyglądało by to lepiej :) pozdrawiam i powodzenia w głosowaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Cześc ziomale wpadam na minutke, nawet nie mam czasu przeczytac co tu piszecie (dziecko) mały zasnął a to efekt około 50 minut walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Czas:1,5h pikSar nie widać Twojej pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 zonk fajna raczka tylko cos dol ci nie poszedl chyba zabardzo ja tam widze prace pikSar a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Mnie się podoba łapa Ukasha i cta. Jestem praworęczny. Nie wiem czemu robiłem lewą dłoń. Tak jakoś "wygodniej". Moja dłubanina 1:40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 nie wiem czy wiesz ale podobno termin prac był do soboty 00:00, a mamy już niedziele :D sory ale nie zauważyłem, że zegarek na forum jest skopany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2007 Teraz KLICEK założy sondę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 fak a myslalem ze dzisiaj (niedziela) cos wieczorkiem zrobie ;( powodzenia :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 hmm no ja tez myslalem ze do soboty wieczorem mozna robic, patrze dzisiaj a sondy nie ma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 zonk bardzo fajne kostki w tej łapie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 termin do dzisiaj do 24, czy dzisiaj mamy poniedzialek bo juz nie wiem ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 a zrobilem sobie, czas ok 1:40 ps jak to umiescic tak zeby cale bylo widoczne ? :D >>> he dzieki :) hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 sympathetic bardzo ładna dłoń :) pokaż więcej, a co do obrazków większość zamieszcza je na imageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 prosze :) ------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 sympathetic a dół zrobiłeś ?: d btw. jak to jest z tym czasem ;o można było 1,5 h czy 1:50h ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 oczywiscie ze zrobiony, ale nad gora wiecej czasu spedzilem wiec jest gora :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 1.5h = 1h 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 hehe streaker, twój podpis wydobywa całą esencje tygodniwego speeda :D:D sympathetic- świetna dłoń! szkoda tylko że nie pokazałeś wszystkiego (podobnie jak niektórzy). Dla mnie oprócz poprawności anatomicznej ważna jest również siateczka, a u ciebie jak nalekarstwo. :P:P Pozdrawiam PS A czy przypadkiem nie skończyła już się bitwa? Kiedy będzie ankieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 dzis o 24 tej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Ok, to teraz ja, póki jeszcze mam czas... odgrażałem się, ze wystartuję, to czas najwyzszy to zrobić... Czas: 1,5h z budzikiem na biurku + ok, 2 minut na połączenie kilku vertexów, zeby zachowac symetrie jednego palca... No i kilka minut na ustawienie ekspozycji sceny. Enjoy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 ok pozmienialem troche ten stary model ktory wrzucilem wczesniej ... mam nadzieje ze tak mozna ;), tam zostawie tylko link zeby nikt sie nie pomylil o do sondy nie dodal dwoch prac :P lacznie jakas 1:15 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Szczerze mówiąc, to poprzednia wersja była imo lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 hahaha czekaj to zmienie :P, nie zartuje lepsza nie lepsza jak juz zrobilem to zostaje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi