Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Ja jestem prawo ręczny i modeluje prawą połowę. Znaczy lateralizację mam prawidłową, nie wiem jak u innych z tym. :)

• Odpowiedzi 93
  • Wyświetleń 22,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hahaha no niezle ... nigdy sie nad tym nie zastanawialem, ale tak ja jestem leworeczny

Napisano

YES YES YES Dzięki

A to moja iRenka :)

Nie starczyło czasu na paznokcie niestety.

hand2eb.jpg

Jestem praworęczny:)

Napisano

Ja jestem lewo reczny ale myszke mam w prawej (tak klasycznie). Modelowalem lewa bo taka mialem refke. A jesli chodzi o modeling w ogole to wole zawsze lewa polówke. Tak wiec kompletnie pomieszanie z poplataniem :P

Napisano

noo łanie łanie, nadziergali ludzie speedow :D bedzie co do sondy wsadzic

do samochodu to kazdy przysiadzie chetnie, a do dloni juz ciezko:D. Z calym szacunkiem ale no zadna tutaj reka nie jest w 100 poprawna. :):):)

i tym bardziej respekt dla tematu.

no wieeesz Ukash, nie kazdego kreca furki, ja np mam mdłości na sama mysl ze mialbym samochod wymodelowac hehe... i nie chodzi o stopien skomplikowania tylko o sam temat - przez 5 lat chodzilem do tech samochodowego i chyba przez to mam jakas awersje :D

organika rulez :D

Napisano

To ja jeszcze tak poza konkursem pochwale się, że przysiedziałem jeszcze chwilke i skończyłem. Wiadomo, że wiele rzeczy jeszcze by można poprawić, ale jak na pierwszy raz to jestem całkiem zadowolony.

PS1. Jeszcze mam taką propozycje, żeby uczetnicy umieszczali siatki były bez MS. MS zniekształca siatke, a tak (bez) lepiej widać co i jak zostało zrobione.

handfinish9nv.jpg

Napisano

Hak mi sie bardzo podoba, pomysl super, wykonanie gorsze, ale w koncu to byla kapitana haka dlon wiec dla mnie przjdzie, jeszcze poczekamy na autora watku :)

:) true.

a z tą "regułą prawej dłoni" :DD to też fajny myk :D

Napisano

jesli chodzi o modelowanie lawa prawa :D to ja cary robie lewa strone, organike prawa strone :D choc lewo reczny jestem ;)

super modleiki

ps. klicek wiesz ze wszyscy czekaja na twoja dlon :D

pozdro

Napisano

lewa bo prawą myszke trzymam :) No i ogólnie zawsze wole lewą strone robić coby to nie było

Mój pierwszy w życiu speed, czas: 1,5h, tyle ile fabryka dała, to tyle wykorzystałem :)

hand.png

Napisano

Witam :) też postanowiłem coś wyskrobać . No i oto efekt 1,5h skrobania. Jest to moja druga packa w życiu. Nie jestem zbytni zadowolony no ale dłoń to chyba przypomina :) Jak na razie moi faworyci to -Ukash- i mirach :) Wcale bym się nie obraził gdyby Klicek znowu coś pokazał :P

bitwa2os2.jpg

Napisano

też tak myśle...

nie no, żart :)

zastanawiam sie tylko czy nie zrobić tej łapy jeszcze raz bo chociażby paluchy takie płaskie mi wyszły...

Napisano

to zalezy jak szybko i czy w pierwszych terminach zaliczysz wszystkie egzaminy, niektorym konczy sie dopiero w sierpniu jak sie noga podwinie he he he ;-)

Napisano
  • Autor

sobota godzina 24:00 koniec konkursu :) sonda w niedzielę i od poniedziałku od początku.

Napisano
do kiedy trwa sesja?
to zależy u mnie sesja sie dopiero zaczela :) ale na rożnych uczelniach jest roznie ;)
Napisano

A u mnie już się prawie skończyła.. :P

Paper- fajna rąsia, troche jak zextrudowany plane w kształcie dłoni, a mimo wszystko po smoothie wyglada calkeim calkiem :)

Napisano
Paper- fajna rąsia, troche jak zextrudowany plane w kształcie dłoni, a mimo wszystko po smoothie wyglada calkeim calkiem :)

No może z wyjątkiem środka, który wygląda jakby ktoś młotkiem przywalił ;P

Serio, wysuń vertexy z środka ku górze, w taki lekko półokrągły kształt (bardziej od strony palca wskazującego).

Napisano

Witam :)

-Ukash- dzięki :)

streaker dzięki, poprawię ale to już tylko dla własnej satysfakcji :) robiłem to 1,5h więc więcej czasu już nie mam :) może gdyby było jeszcze kilka minut to wyglądało by to lepiej :)

pozdrawiam i powodzenia w głosowaniu :)

Napisano

Cześc ziomale

wpadam na minutke, nawet nie mam czasu przeczytac co tu piszecie (dziecko)

mały zasnął a to efekt około 50 minut walki

3fccf93d43a6f179.jpg

Napisano

zonk fajna raczka tylko cos dol ci nie poszedl chyba zabardzo

ja tam widze prace pikSar a

Napisano

Mnie się podoba łapa Ukasha i cta.

Jestem praworęczny. Nie wiem czemu robiłem lewą dłoń. Tak jakoś "wygodniej".

Moja dłubanina 1:40

dlonxk8.jpg

Napisano

nie wiem czy wiesz ale podobno termin prac był do soboty 00:00, a mamy już niedziele :D

sory ale nie zauważyłem, że zegarek na forum jest skopany...

Napisano

hmm no ja tez myslalem ze do soboty wieczorem mozna robic, patrze dzisiaj a sondy nie ma ...

Napisano

sympathetic bardzo ładna dłoń :) pokaż więcej, a co do obrazków większość zamieszcza je na imageShack.us

Napisano

sympathetic a dół zrobiłeś ?: d

btw. jak to jest z tym czasem ;o można było 1,5 h czy 1:50h ?

Napisano

hehe streaker, twój podpis wydobywa całą esencje tygodniwego speeda :D:D

sympathetic- świetna dłoń! szkoda tylko że nie pokazałeś wszystkiego (podobnie jak niektórzy). Dla mnie oprócz poprawności anatomicznej ważna jest również siateczka, a u ciebie jak nalekarstwo. :P:P

Pozdrawiam

PS A czy przypadkiem nie skończyła już się bitwa? Kiedy będzie ankieta?

Napisano

Ok, to teraz ja, póki jeszcze mam czas... odgrażałem się, ze wystartuję, to czas najwyzszy to zrobić...

Czas: 1,5h z budzikiem na biurku + ok, 2 minut na połączenie kilku vertexów, zeby zachowac symetrie jednego palca...

No i kilka minut na ustawienie ekspozycji sceny.

wierzchd322oniup6.jpg

wierzchd322onitsmn5.jpg

wierzchd322onirenderkl9.jpg

Enjoy. :)

Napisano

ok pozmienialem troche ten stary model ktory wrzucilem wczesniej ... mam nadzieje ze tak mozna ;), tam zostawie tylko link zeby nikt sie nie pomylil o do sondy nie dodal dwoch prac :P

lacznie jakas 1:15 min

skonczoneul7.jpg

Napisano

hahaha czekaj to zmienie :P, nie zartuje lepsza nie lepsza jak juz zrobilem to zostaje :D