Maqs Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 A to moj miesniak, narazie tyle. Jeszcze macz tu du, a mam ochote na jescze jeden model:) http://images14.fotosik.pl/101/ca0dac9640bb0c27.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Maqs-fajnie ale rece cos dziwnie wygladaja, ale to widzisz pewnie, skosny zewnetrzny na dole gdzie tworzy wybrzuszenie wyglada troche jak falda tluszczu, ale to juz raczej czepianie na sile;) Lyde to ma ogromna znalem kiedys goscia ktory mial taka:) A to moj miesniak a wykpiles prawa do nazwy "miesniak";)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 dobra tera klata tak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Ha piknie, dajesz ;] a to moja z malymi poprawkami, potem dam screena bo cos net znow szaleje i niechce sie wgrac na serwer oO http://images14.fotosik.pl/103/3f07d44960bcf172.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 _kuba_ wyszedł Ci taki ala Bruce Lee. Fajnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaleN Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 To i ja swojego pudziana zarzucam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Very nice:) A oto co ja juz wysculptowalem, jak zdaze to jeszcze wzuce nowy modelik. http://images11.fotosik.pl/42/73218f7e21023529.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Świetnie wam to idzie :) Ja nic nie wrzucam tylko oglądam lekcję anatomii, proponuję pod koniec bitwy zrobić z tym paczkę - bo jest na czym się uczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Maqs - mimo paskudnego avataru, muszę przyznać, że ładnie się to prezentuje :) A tu mój progress : PS. Czemu nikt "drugiej strony" nie pokazuje ? Hę ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Luty 2007 Autor Share Napisano 7 Luty 2007 PS. Czemu nikt "drugiej strony" nie pokazuje ? Hę ? :P bo teraz robimy tylko klatke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 streaker dzieki:) zobaczymy czy do 12 w nocy zdaze zrobic jeszcze jedno cialko :) i pytanie na przyszlosc moge zrobic rig i ustawic rece base'a w innej pozycji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 według mnie bez sensu robił częściami, bo osoby które już skończyły muszą czekać na innych, nie jest to jakaś czasochłonna robota na parę tygodni więc lepiej by było ustalić termin końcowy i każdy żeby sobie robił we własnym zakresie całe ciałko, co o tym myślicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Luty 2007 Autor Share Napisano 7 Luty 2007 Maqs mozesz ;) Georgas mnie to obojetne, jak chcecie pierw pisaliscie ze wolicice czesciami :) pamietajcie ze o 24:00 koniec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 co będzie następne ?? :) do zrobienia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Luty 2007 Autor Share Napisano 7 Luty 2007 co będzie następne ?? :) do zrobienia ?? reka ? :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Jak byl przod to teraz moze tyl?? Plecki:) Stary czlowiek przed 12 dam upa jeszcze. http://images20.fotosik.pl/11/69bec621839c21c7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Luty 2007 Autor Share Napisano 7 Luty 2007 Maqs swietne :) moga byc plecki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 To fajnie moze wreszcie naucze sie je robic;] Male poprawki i finish, bym jeszcze sobie poprawil, ale boje sie ze przed 12 nie zdaze:) http://images20.fotosik.pl/12/866092c7884f9d6e.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Nieźle Maqs :) może ręka, może plecki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Luty 2007 Autor Share Napisano 8 Luty 2007 Witam!! to jak robimy teraz sonde z klatka ? czy czekamy az zrobimy cala postac i dopiero wtedy sonda ja bylbym za sonda na koncu jak bedzie calosc :) bedzie mniej zawiorowan itp . ;) aby szybciej wszystko szlo teraz bedzie reka i plecy :) SESJA II: RĘKA i PLECY pomocne linki: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=33689 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Dobra to z sondą można się wstrzymać, a robienie tych samych partii ciała równocześnie też jest dobre moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Tak i wyjdzie na to ze na cale cialo mamy 3-4 tygodnie!! przesada drobna bylo trzeba dac od razu tydzien na cala postac i bylo by git, a tak zmieniacie zasady w trakcie bitwy troszku mi to nie pasi, ale nie ja tu zadze:) wiec chyba nie zostaje mi nic innego jak sie podpozadkowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Luty 2007 Autor Share Napisano 8 Luty 2007 Maqs hehe ale wkoncu to minibitwa wiec troche musi potrwac przeciez niekazdy ma czas na zrobienie calego modelu w tydzien (ja np. nie mam ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 to moje początki na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Plecy emeryta beda jeszcze upy bo pupa nie jest jeszcze taka sexy jakbym chcial zeby byla xd http://images13.fotosik.pl/38/d92d5c40c5af94b1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Maqs plecki fajne, ale nie wiem czy ten dolny odcinek kręgosłupa za bardzo nie wystaje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynio Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Witam Zobaczyłem wątek to postanowiłem dorzucić swje 3 grosze ;) ... Aha ... sumie to mój pierwszy model w mudboxie :) ... bądźcie wyrozumiali ;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 Witam Można jeszcze?? Bo cosik pusto się zrobiło, a ja akurat znalazłem chwilkę czasu :) I takie pytanko jeszcze mam, bo niestety nie zdążyłem wymodelować w wyznaczonym czasie klatki, więc czy mogę ją teraz wymodelować?? A jeśli nie, to czy mój model będzie wogóle brany pod uwagę z powodu braku klatki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 patry modeluj, moim zdaniem nie zaszkodzi, ale ostatnie słowo nielot007 ma a to moje dobre poczatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Luty 2007 Autor Share Napisano 13 Luty 2007 patry mozna ;) kuba wow super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 17 Luty 2007 Share Napisano 17 Luty 2007 Ja jak narazie tyle, nie wiem, jeszcze chyba plecki poprawie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 17 Luty 2007 Share Napisano 17 Luty 2007 _kuba_ rewelka!, w jakim sofcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 17 Luty 2007 Share Napisano 17 Luty 2007 Mudbox to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 17 Luty 2007 Share Napisano 17 Luty 2007 _kuba_ - obrazka nie widać, przynajmniej u mnie :/ jeżeli chodzi o scultping, to soft nie ma dużego znaczenia, bo i mudbox i zbrush na tym polu mają bardzo zbliżone możliwości (pomijam tutaj takie programy jak np sharp construcy, bo z niego co się orientuje, to nawet normal mapy nie mozna wypalić... choc moge sie mylić, odpaliłem go raz, pobawiłem się i podziękowałem :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 17 Luty 2007 Share Napisano 17 Luty 2007 (pomijam tutaj takie programy jak np sharp construcy, bo z niego co się orientuje, to nawet normal mapy nie mozna wypalić... choc moge sie mylić, odpaliłem go raz, pobawiłem się i podziękowałem :) ) Może i nie dorównuje możliwościami zbrushowi, ale przynajmniej jest darmowy. A po wyeksportowaniu do .obj można wypalić normala bez najmniejszych problemów w innym programie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 17 Luty 2007 Share Napisano 17 Luty 2007 Już powinno być widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paper_nr1 Napisano 18 Luty 2007 Share Napisano 18 Luty 2007 _kuba_ cudnie :) może tak jakiegoś video tutka? jakaś pokazówka żeby zobaczyć jak, co i z czym? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 dobra ja dalej ciągnę tą postać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 _Kuba_ piekna robota ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 ładnie, ładnie, tylko co mu sie z stopami stało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 spoko, stopy sie jeszcze poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Wiem, że temat umarł razem z rozpoczęciem bitwy3d/2d, ale skoro bitwa zmierza wielkimi krokami ku końcowi, może by w końcu zakończyć (zrobić sonde itd) ? Dziś mając troche czasu wolnego i zastanawiając się co by tu zrobić znalazłem właśnie ten niedokończony model, troche podłubałem i poniżej wersja prawdopodobnie końcowa : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi