KLICEK Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Hej postaram sie wystrugać batmana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 ehhee to wystartował jak Filip z konpii :d Tylko się cieszyć. Powodzenia w mini-bitwie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 i moj gacus :) qrcze cieszko sie struga w takim limiecie naprawde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 cholera...rezygnuje!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Bruneq -> nie bredź. No klicek. wiedzę że do maxa limity wykorzystane. Ale na mój gust powinny być jeszcze większlimity bo to w końcu komóra. 200poly max. next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 wiesz ile sie meczylem zeby uciac jednego trisa ? rotfl za cholere nie moglem znalezc miejsca gdzie go wywalic :) A limit teraz jest 400 trisow, myslelismy z Giorgionem nad 200ale doszlimy do wniosku ze nie wiadomo jakie obiekty beda robic inni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 ładnie klicuś, czekamy na teksturki :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 Dzieki chlopaki zmapowany juz :) eidt : o widze kilka poprawek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 klicek co ty masz z tymi bohaterami :D wyglada super ale te "uszy" czy co to jest to chyba za dluuugie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 hehe a mówiłem i czekałem na batmana :) szkoda że ma tak mało trisów no ale limit, rozumiem czekam na texture :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Cool :) Stop making people feel owned :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 Nielot wzorowalem sie na batmanie Alessandro Baldasserioniego genialnie zrobił rimejka ;) Dzieki za komentsy :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Super. Z niecierpliwością czekam na teksturki :) A tak poza tym to niezłego sobie polycounta wybraliście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 zrobilem, texturke narazie probna ;) ichyba zmienie ostro uvałke i jeszcze raz poteksturuje superowa zabawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 hehe oldsq-lowy ten nietoperek, ale mi sie zaczyna podobac :D a gdzie wielkie logo nietoprzerza na piersiach? ;p pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 ma bardzo nisko barki, szyja przez to wydaje się za długa i dziwnie zbudowana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 ladny, Klickowaty taki :) nie badz leniem, zanimuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 i tak to wlasnie robi mistrz w swojej klasie!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 piknie piknie - ale logo tez bym dał na piersiach - przecież to jedna z głównych cech rozpoznawczych nietoperka :D poza tym fajnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 niezle, tylko krzywo cos zmapowałes :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 dzieki chlopaki :) Ledyr - przesunela mi sie uvlka na brzuszku juz poprawilem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Słiiiit!... Bo co tu niby krytykować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Fajową texture nadziabałeś. Na modelu wygląda na znacznie większą niż w rzeczywistości. Dorób mu jeszcze batmobil albo catwoman do towarzystwa. :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 Przybysz dzieki dzieki wielkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 dobra dobra, my tu se gadu gadu a siatki nie pokazałes :D pokaz jesli mozesz to podpatrze troszke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 no łap :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 dorobilem logo, chcialem inne ale niestety nie wygladalo za dobrze, ehh pixeloza ;P no i zaczynam nastepna postac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 swietne!! klicek powiedz jak rysujesz miesnie? moglbys powiedziec czego uzywasz ? :) bo tez chcialbym zrobic postac z miesniami :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Heh, pewnie malowane czarnym i białym. Netoperek super, ma charakter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 KLICEK zawsze mnie zadziwiałeś ale tym pobiłeś wszystko co do tej pory robiłeś: 2-01-2004 - 14:35 Hej postaram sie wystrugać batmana :) 2-01-2004 - 16:22 i moj gacus :) qrcze cieszko sie struga w takim limiecie naprawde 2-01-2004 - 17:41 zmapowany juz :) 2-01-2004 - 23:47 zrobilem, texturke narazie probna ;) kilka godzin i postać zrobiona :D ostro jedziesz :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 Tweety i nawet byłem wmiedzy czasie w kosciele :D Nielot - tak Kuba_ ma racje, robię to najstarsza metoda jaka chyba wymyslili do robienia textur, jako ze z malowania jestem minusowy musze sobie jakos radzic ;) wiec na poczatku ustawiam texturkę na jakis "wysrodkowany" kolor z szarosci zazwyczaj 128,128,128 najlepiej sie do tego nadaje, nastepnie kazdy kolor powyzej sluzy mi do zrobienia wypuklosci ponizej do robienia dziurek,cieni czegos co powinno byc w tle. wybieram calkowicie czarny kolorek i szybko szicuje co gdzie bedzie zrobione czyli liniami na szybkiego cycki,oczy, nos, itp itp, i teraz dodaje wypuklosci kolorem powyzej 128,128,128, cieniuje tymi ponizej, na koniec dodajesz specular (jezeli mozna to tak nazwac) i dodajesz blyski, jezeli mam twarda krawedz to robie tak zeby jasny był cienki i mocny, i stał zaraz koło czarnego :) dzieki i to tyle jak chcesz moge wrzucic Ci stepsy jakie zapisalem z kolorami szarosci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 Mam zawiazane rece, bo regulamin dotyczy wszystkich i niestety mozna wystawic jednen art. ;) wiec wrzuce tutaj :) Nie jestem super zadowolony, ale chce jeszcze kogos wyskrobac wiec moze bedzie lepiej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Świetny jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Klicek jak zwykle jestes niczym Texas Chainsaw ostro i precyzyjnie ! Piekna robota :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 dzieki i to tyle jak chcesz moge wrzucic Ci stepsy jakie zapisalem z kolorami szarosci ;) dzieki za informacje :) moglbys wrzucic ;) druga postac super !! ile ci zajmuje zrobienie takiej z wszystkim tex model itp ? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 Nielot - mało ta 2ga postac zrobiłem w ~2-3 godziny jakos tak :) ale wazne jest to ze super sie przy tym mozna bawic(wkurzac) hehe zalezy kto jak do czego podchodzi ;) jeszcze konputer podrzucam :)) no i stepy textury : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Kurde KLICEK. za dużo wolnego czasu masz :) Powinno być ograniczenie do 1 modelu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi