Napisano 2 Luty 200718 l ehhee to wystartował jak Filip z konpii :d Tylko się cieszyć. Powodzenia w mini-bitwie :D
Napisano 2 Luty 200718 l Bruneq -> nie bredź. No klicek. wiedzę że do maxa limity wykorzystane. Ale na mój gust powinny być jeszcze większlimity bo to w końcu komóra. 200poly max. next time
Napisano 2 Luty 200718 l Autor wiesz ile sie meczylem zeby uciac jednego trisa ? rotfl za cholere nie moglem znalezc miejsca gdzie go wywalic :) A limit teraz jest 400 trisow, myslelismy z Giorgionem nad 200ale doszlimy do wniosku ze nie wiadomo jakie obiekty beda robic inni :)
Napisano 2 Luty 200718 l klicek co ty masz z tymi bohaterami :D wyglada super ale te "uszy" czy co to jest to chyba za dluuugie ;)
Napisano 2 Luty 200718 l hehe a mówiłem i czekałem na batmana :) szkoda że ma tak mało trisów no ale limit, rozumiem czekam na texture :)
Napisano 2 Luty 200718 l Autor Nielot wzorowalem sie na batmanie Alessandro Baldasserioniego genialnie zrobił rimejka ;) Dzieki za komentsy :*
Napisano 2 Luty 200718 l Super. Z niecierpliwością czekam na teksturki :) A tak poza tym to niezłego sobie polycounta wybraliście ;)
Napisano 2 Luty 200718 l Autor zrobilem, texturke narazie probna ;) ichyba zmienie ostro uvałke i jeszcze raz poteksturuje superowa zabawa :)
Napisano 2 Luty 200718 l hehe oldsq-lowy ten nietoperek, ale mi sie zaczyna podobac :D a gdzie wielkie logo nietoprzerza na piersiach? ;p pozdrawiam!
Napisano 2 Luty 200718 l ma bardzo nisko barki, szyja przez to wydaje się za długa i dziwnie zbudowana :)
Napisano 3 Luty 200718 l piknie piknie - ale logo tez bym dał na piersiach - przecież to jedna z głównych cech rozpoznawczych nietoperka :D poza tym fajnie wygląda
Napisano 3 Luty 200718 l Autor dzieki chlopaki :) Ledyr - przesunela mi sie uvlka na brzuszku juz poprawilem :)
Napisano 3 Luty 200718 l Fajową texture nadziabałeś. Na modelu wygląda na znacznie większą niż w rzeczywistości. Dorób mu jeszcze batmobil albo catwoman do towarzystwa. :) Pozdro
Napisano 3 Luty 200718 l dobra dobra, my tu se gadu gadu a siatki nie pokazałes :D pokaz jesli mozesz to podpatrze troszke :D
Napisano 3 Luty 200718 l Autor dorobilem logo, chcialem inne ale niestety nie wygladalo za dobrze, ehh pixeloza ;P no i zaczynam nastepna postac :)
Napisano 3 Luty 200718 l swietne!! klicek powiedz jak rysujesz miesnie? moglbys powiedziec czego uzywasz ? :) bo tez chcialbym zrobic postac z miesniami :) pozdro
Napisano 3 Luty 200718 l KLICEK zawsze mnie zadziwiałeś ale tym pobiłeś wszystko co do tej pory robiłeś: 2-01-2004 - 14:35 Hej postaram sie wystrugać batmana :) 2-01-2004 - 16:22 i moj gacus :) qrcze cieszko sie struga w takim limiecie naprawde 2-01-2004 - 17:41 zmapowany juz :) 2-01-2004 - 23:47 zrobilem, texturke narazie probna ;) kilka godzin i postać zrobiona :D ostro jedziesz :D Pozdrawiam
Napisano 3 Luty 200718 l Autor Tweety i nawet byłem wmiedzy czasie w kosciele :D Nielot - tak Kuba_ ma racje, robię to najstarsza metoda jaka chyba wymyslili do robienia textur, jako ze z malowania jestem minusowy musze sobie jakos radzic ;) wiec na poczatku ustawiam texturkę na jakis "wysrodkowany" kolor z szarosci zazwyczaj 128,128,128 najlepiej sie do tego nadaje, nastepnie kazdy kolor powyzej sluzy mi do zrobienia wypuklosci ponizej do robienia dziurek,cieni czegos co powinno byc w tle. wybieram calkowicie czarny kolorek i szybko szicuje co gdzie bedzie zrobione czyli liniami na szybkiego cycki,oczy, nos, itp itp, i teraz dodaje wypuklosci kolorem powyzej 128,128,128, cieniuje tymi ponizej, na koniec dodajesz specular (jezeli mozna to tak nazwac) i dodajesz blyski, jezeli mam twarda krawedz to robie tak zeby jasny był cienki i mocny, i stał zaraz koło czarnego :) dzieki i to tyle jak chcesz moge wrzucic Ci stepsy jakie zapisalem z kolorami szarosci ;)
Napisano 3 Luty 200718 l Autor Mam zawiazane rece, bo regulamin dotyczy wszystkich i niestety mozna wystawic jednen art. ;) wiec wrzuce tutaj :) Nie jestem super zadowolony, ale chce jeszcze kogos wyskrobac wiec moze bedzie lepiej :D
Napisano 3 Luty 200718 l Klicek jak zwykle jestes niczym Texas Chainsaw ostro i precyzyjnie ! Piekna robota :).
Napisano 3 Luty 200718 l dzieki i to tyle jak chcesz moge wrzucic Ci stepsy jakie zapisalem z kolorami szarosci ;) dzieki za informacje :) moglbys wrzucic ;) druga postac super !! ile ci zajmuje zrobienie takiej z wszystkim tex model itp ? pozdro
Napisano 3 Luty 200718 l Autor Nielot - mało ta 2ga postac zrobiłem w ~2-3 godziny jakos tak :) ale wazne jest to ze super sie przy tym mozna bawic(wkurzac) hehe zalezy kto jak do czego podchodzi ;) jeszcze konputer podrzucam :)) no i stepy textury :
Napisano 4 Luty 200718 l Kurde KLICEK. za dużo wolnego czasu masz :) Powinno być ograniczenie do 1 modelu :D