Przybysz Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Pewnie jak zwykle skończy się na modelu..ale kto wie. Cuda sie zdażają. Zwłaszcza w trakcie sesji. ;) Ot taka postać z anime. Nie miałem pomysłu na włosy. :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 pozwol ze wtrące: każdy model mamy następujące limity : [/b][/color] siatka: 400 trisów (~200 poly) ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 To editable mesh z widocznymi wszystkimi krawedziami. Jesli ten polycounter w maxie dobrze liczy to jest ok. Ale jeszcze sie temu przyjże... EDIT: Wszystko ok, ale dzieki za troske. Poskromilem polycounter: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 eheh Ichigo wymiata - Bleach - fajne anime :D Troszka za niski jak na Ichigo - ciężko w tym limicie postaci robić, co? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Hehe... postać przednia. Bleach - fajne anime E tam, anime nie jest takie fajne. Manga jest super :P I fakt - powinien być troche wyższy. Mieć dłuższe nogi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 ciężko w tym limicie postaci robić, co? :D Ano, nie jest łatwo. Korci by zrobić nie tylko szczegóły ale chociażby usta. Tylko jak to teraz wszystko zmiescić na formacie 128x128...to będzie wyczyn. ;) Może pas mu podciągne, bo jak wydłuże nogi to będzie glizdowaty. Przypominam że spodnie są luźne i krok jest jak u skejta. :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 modelik super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Nie wiem jak max podaje ale z tego co widac to 2 razy za duzo wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 siatka: 400 trisów (~200 poly)Ojej, no 400 trisow to 400 trisow. ~200poly znaczy w domysle 200 quadów. U mnie nie ma quadów są same trisy, wiec pokazuje 400trisow i 400poly. Nie wiem w czym problem. :/ EDIT: Na twarz przypadną pewnie z 4 pixele i nic nie bedzie widac ale usta ma. Nogi wydłużyłem, poprawilem głowe i rece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 scisnij uv duzo miejsca, a mozesz ja docisnac i wyrwac dodatkowe pixele :) postac bardzo mi sie podoba bardzo przemyslana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 Dzieki Klicek. Po prostu nie wiem czy przy rozmiarach 128x128 te niby duże przerwy nie okażą się 1 pixelem. Poprostu mam zerowe doświadczenie w takich limitach. Jeszcze dużo czasu do końca więc narazie podpatrzę jak inni robią i się czegoś naucze. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 dobry model, ciekaw jestem tekstury powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 7 Luty 2007 Autor Share Napisano 7 Luty 2007 Dzięki Ledyr, pewnie Cie zawiodę bo texturer ze mnie marny. Najgorsza była ta Tunika. :/ Może jeszcze coś dorobię więc narazie nie daje miniatury końcowej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Jak dla mnie bomba - troche te bucki takie jakies "damskie" - moze mniej szpiczaste warto byłoby zrobić ? ale reszta rewlka - Poza też fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Super, bardzo mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 co ty opowiadasz, bardzo świetnie wygląda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Super :) Texturowac to JA nie umiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Ekstra. Bardo mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 7 Luty 2007 Autor Share Napisano 7 Luty 2007 Wow Dzięki. Super się rigowało tak mało vertexow więc co sobie będę żałował. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 wypas kozik :) bron dwureczna lapie sie jedna reka wyzej, a druga nizej (jedna przy jelcu a druga rpzy glowicy) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 rewelka !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 wypas kozik :) bron dwureczna lapie sie jedna reka wyzej, a druga nizej (jedna przy jelcu a druga rpzy glowicy) :) oglądałeś animkę - jeśli nie to nie zrozumiesz dlaczego tak trzyma swój mieczyk :P Pracka super - teksturka giciorowata ale szkoda zę nie zrobiłeś go bardziej na anime style :/ Ale i tak jest pięknie :) pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 12 Luty 2007 Autor Share Napisano 12 Luty 2007 No niestety sesja poprawkowa w drodze więc do minibitwy wystawiam tylko Ichigo. Dzięki za komentarze. ;) W przygotowaniu była jeszcze Ona: http://img485.imageshack.us/img485/5544/leviyo0.jpg Ale i tak nie mogłem zjechać poniżej 440 trisów. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 12 Luty 2007 Share Napisano 12 Luty 2007 co do uchwytu jak mówi Vektorsie zgadzam.. z tym że to nie głowica a głownia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 Super model, super że zrobiłeś animke. Wielki plus za to że postać jest wyraźna. + tekstury na 5:) Wiedziałem że manga wygra minibitwe:) Plz, zmień stopy:) vv3k70r ma racje, chwyt troche bejsbolowy zbytnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi