suselus Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 troszki nad tym posiedziałem i chyba wygląda wmiare ok jak na pierwszą poważną prace znacznie większa wersja http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...688e9d369.html
..:: WIKTOR ::.. Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 Ma to urok... Troche rysunkowo wyszlo, ale i tak sie mi podoba :)
Kub@ Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 nawet fajne ale czemu takie małe i słaba jakość ?? zarzucaj renderki 1024x768 i nie kompresuj tak bardzo jpga. Naprawdę ciężko powiedzieć coś więcej bo nie widać dobrze szczegółow. Np chętnie dziadziusia na ławce bym zobaczył z bliska :)
troglodyta Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 mi się podoba, ma klimat..trochę posępny..taki spokój przed burzą...
jasiek311 Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 fajne to:) tylko troche za duze ptaki na drugim planie, tzn za wieza siedzace na kablu chyba. to mi sie rzucilo najmocniej w oczy... ale ogolnie fajny ryunkowy feeling, jak kolega juz zauwazyl wczesniej.
Ania Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 kolory mogyby lepiej ze sobą współpracować, ale oprócz tego całkiem ładne postacie fajnie wyszły
pecet Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 nawet ładne ale brakuje jakiegoś kontrastu (ale nie takiego co można w ps ustawic ;)
Master Kiełbaster Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 niewiele większa :P spokoloko kamera za nisko
Cug Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 Mi sie bardzo podoba, lubie takie bajkowe klimaty. Wydaje mi sie ze moglbys jeszcze troche kolory porawic, niebo wydaje mi sie zbyt nasycone szczegolnie ten cyjan nad horyzontem, ale zato fiolet na okiennicach rzadzi :]
kjubas Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 mnie sie podoba. moze tylko trawa w naroznikach dolnych tworzy takie dwie zbyt symetryczne plamy. Ale to juz kwestia kadru.
Dmk Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 Ładnie. Co mi nie pasuje to tylko: - Te okno u góry od frontu, takie wyróżniające się jest, chyba za "czyste" i dlatego - environment taki sobie :P bo wygląda jakby się tam gdzieś paliło coś :D - i światło powinno być chyba troszke bardziej w niebieskie wchodzące, bo jest za pomarańczowo a niebo niebieskie..., ale tlyko lekko Takie klimatowe :) pozdr
Hynol Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 Kościółek, trawa i generalnie to co na ziemi się mnie podoba, chociaż dziadka Ci zdesaturowało ;). Niebo - tragedia jak dla mnie, już lepiej wyglądało by puste niż tak bez sensu popaprane.
avant.garde Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 Praca na prawdę bardzo ciekawa i dobrze wykonana. Kolorystyka pozytywnie bajkowa, ale zgadzam się z Hynolem - z tym niebem troszkę problematycznie, może lepiej prezentowało by się bez tych ciemnych chmur,które dają taki nieprzyjemny kontrast. Ale ogółem bardzo duży pozytyw:)
suselus Napisano 14 Luty 2007 Autor Napisano 14 Luty 2007 dla tych co mówią że mało widać znacznie większa wersja http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c219031688e9d369.html
Rekomendowane odpowiedzi