Skocz do zawartości

Jaki termin na zlot odpowiada Tobie najbardziej?

1. 1. Jaki termin na zlot odpowiada Tobie najbardziej?

• 31 Marzec & 1 Kwiecień
      0
    • 28 & 29 Kwiecień
      0
    • 5 & 6 Maj
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

kurde, szkoda, bo illy'ego strasznie chcialem zobaczyc :P

dobrze chociaz, ze Ania jedzie :)

• Odpowiedzi 593
  • Wyświetleń 55,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
Z zalem na sercu i wielkim smutkiem w duszy zawiadamiam ze nie przyjade :(

Wynikly niemale problemy osobiste, i niestety nie moge. Przepraszam organizatorow za zajecie miejsca. Mam nadzieje ze szybko bedzie kolejna okazja zeby was poznac.

:(

szkoda illy , chciałem Cię poznać :(

dołączam się do PikSar'a !

Napisano

illy: w lipcu szykuj sie na paintballa we wrocku :] tego ci już nie odpuszcze :]

Napisano

illy szkooda : /no ale skoro serio nie możesz to rozumiem/y

tweety : w lipcu ;)? już szykuję fundusze:) . mam nadzieję, że coś z warsztatami będzie wreszcie

Napisano

sorry chlopaki i dziewczeta

illy: w lipcu szykuj sie na paintballa we wrocku :] tego ci już nie odpuszcze :]

kiedy dokladnie? bo 7.07.07 bede we wro ;]

Napisano

illy no zawiodles mnie na calej linii! to ja tarabanie sie z Houston a Ty nie mozesz z gdyni?

zostawiasz mnie samego pomorzanina na cale poludnie? przeciez sam nie dam rady im wszystkim i polegne na polach gliwickich, ale bede sie bronil do ostatniej kropelki farbki sporzywczej i bronil honoru polnocnego usera!!! ale oddam salwe honorowa na twoja czesc i wypije pifko za zdrowie urodzinowe ;-)))

pozdro

Napisano
Z zalem na sercu i wielkim smutkiem w duszy zawiadamiam ze nie przyjade :(

Wynikly niemale problemy osobiste, i niestety nie moge. Przepraszam organizatorow za zajecie miejsca. Mam nadzieje ze szybko bedzie kolejna okazja zeby was poznac.

:(

BANA MU! :x

Napisano

czyli w Gliwicach bijesz się w grupie która jest PRO (czyli w naszej) :] welcome on board herr major :D

Napisano

To jakie są dokładnie ekipy? Nie wiem komu kibicować i machać chustą (na odległość). ;)

Napisano
  • Autor

Ja jestem za mentalem : >

tweety - RA będzie ale nie gra bo rodzice się nie zgodzili hihi ]:->

Deus nie jedzie?

Napisano
nam! nam! RA a co z tobą?
Aj, religia mi nie pozwala na okazywanie przemocy.

A tak na serio, to jakoś nie mam ochoty, czyt. kasy na to. ;)

AG, gdybyś nie wymienił tego maxwella, to może i bym był za wami, ale tak to wiesz, hehe.

chveti, ta opryskliwa młodzież. ;)

Napisano

Deus sie obrazil ze ja nie jade i tez nie jedzie. Hehhee

Napisano
kurde, szkoda, bo illy'ego strasznie chcialem zobaczyc :P
wzielo mnie na ironie :) zobacz do "z drugiej strony ekranu"
Napisano

no dobra. tym razem możesz, ale oddasz mi połowę swoich kulek :D

bajdełej: jedziecie samochodem czy z nami ciapongiem?

Napisano

nie , ja cisne autem, w nd mam szkole...

jeszcze nie wiem o ktorej bedziemy wracac, z checia bym pogral jeszcze w snukera ;).. ale to zobaczymy jak bedzie .

do zo w sobo :*

Napisano

ej. zostaniesz z nami do 20-21 pograsz w "kulki trącane patykiem na zielonym dywanie", wypijesz szlachetny napój zwany colą (bo prowadzisz) i pojedziecie do domu. zajedziecie w jakieś 1,5h i po problemie :]

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Kto jeszcze nie wybrał godzin wyjazdu niech postara się do 12:00 być na dworcu w Gliwicach. Rezerwujemy pizzerię, żebyście się mogli posilić po trudach podróży :)

Napisano
  • Autor

Małe przemeblowanie przez zmianę miejsc.

linelk9.jpg

-AGmakonts - nie gra w pb | + 1 osoba

-Ania + brat

-Lumpy

-knysha

-chveti

-Valery

-slim_sandman

-PikSar

-jerzyna

-Lailonn - nie gra w pb

-Kliment Woroszyłow

-dariusz

-Leru

-krzyhhh

-Jonasz_Real

-RA - nie gra w pb

-kome - nie gra w pb

-tweety

-nielot007

-Rafaello

-Barcisz + 3

-Vorek

-Shogun3D + 1

-mkk3a

-dyonizoss

-david14

-Gniew

-chudy

-arevulopapo

-Scud + 2

-Jim mee +2

-nazps | nie gra w pb

o - zgłosili się na nocleg.

linelk9.jpg

Napisano

mam zla / badz tez dobra wiadomosc niestety nie pojawie sie na meetengu.. coz ciezko sie wytlumaczyc bo to pare dni przed.. poprostu zrzadzenie losu.. najpierw okazalo sie ze w nowych punciakach jest wada fabryczna i mnie umowili na wizyte w salonie w sobote .. ale kij jakos bym sie wymigal niestety dzis (notabene obecny na tym forum Tomasz K. ;) ) zostalem zawalony praca co w polaczeniu z studjami mnie eliminuje .. coz wiecej moge zec poza smutkiem ktory pozostaje po kulce ktora miala trafic w Leru ..

Napisano

"pikawa dziurawa" - arytmia z niewydolnością krążeniowo-naczyniową, powodowaną ubytkiem masy mięśniowej w mięśniu sercowym lub komorze prawej przy wpuście Auputhullis Ignacum przy wstępie więzadełka małego. jesli ubytek występuje w komorze lewej występuje wtedy arytmia opłucna zwana też dychawicą osierdziową (-> osierdziowa dych.).

da się, żyć i biegać też. nie wolno tylko jeść tłustych potraw, opalać się na słońcu i prać rzeczy w OMO color :D

Napisano

domagam się odpowiedzi jak wyglada nocleg, czy brać psiwór i karimatę czy jest wyrko w cenie

w razie braku odpowiedzi będę powtarzał posta aż skończy mi sie prąd albo dostane bana

Napisano
  • Autor

Brać psi wór, łóżek jest 15 - Was trochę więcej w tym kilka kobiet.

Nie wiem jak się podzielicie ale ktoś będzie musiał iść na kompromis :)

Napisano

krzyhhh - co do piwa to prawie codziennie łatam kilkoma litrami i jakoś tamto dalej dziurawe i jeszcze mózg sie robi dziurawy;]

Napisano
Was trochę więcej w tym kilka kobiet.

khe, khe... ja mam szeroki śpiwór, miejsca zawsze dla dwoje wystarczy :) oferty płci żeńskiej only na PM :]

Napisano

Zarejestrowani do sierpnia 2004 roku biora lozka, reszta na podlodze spi :D

joke ;)

Napisano

z doświadczenia wiadomo... że ci najbardziej pijani dostają najlepsze miejscówki :p

Napisano

tez sie zdziwilem ze AG nie bawi sie w kulki z farba :(

jak cos to ja moge odstapic miejsce czyli lozko :)

moze byc podloga moze sie wyprostuje garb mi rosnie :D

wazne ze bedzie cieplo i sucho ;)

khe, khe... ja mam szeroki śpiwór, miejsca zawsze dla dwoje wystarczy :) oferty płci żeńskiej only na PM :]

tweety wybierz Leru pewno nie wysle oferty bedzie sie wstydzil :D