Gość norbert26 Napisano 14 Styczeń 2008 Napisano 14 Styczeń 2008 Ja rok temu też dostałem misia, ale w teraz liczę na jakiś bardziej oryginalny prezent. Nie wiem tylko co kupić swojej dziewczynie. Właśnie odpaliłem jakąś wyszukiwarkę i może to mi pomoże wybrać jakiś sensowny prezent na walentynki. Co roku mam ten sam problem co wybrać :/ Pozdrawiam Norbert
Touch Napisano 14 Styczeń 2008 Napisano 14 Styczeń 2008 Spróbuj może na http://www.toys4boys.pl/index.php :D A tak całkiem serio, to prezent bywa zwykle odzwierciedleniem tego jak dobrze znamy tą drugą osobę, więc nikt inny jak Ty sam powinieneś to wiedzieć;) Albo z jajem, albo jw.;) Pozdr
JunioR Napisano 14 Styczeń 2008 Napisano 14 Styczeń 2008 a ja na walentynki kupilem bratu PS3 a on mi colina dirt, fajna gra :)
DraB Napisano 14 Styczeń 2008 Napisano 14 Styczeń 2008 a ja na walentynki kupilem bratu PS3 Przygarnijcie mnie :D
pecet Napisano 14 Styczeń 2008 Napisano 14 Styczeń 2008 JunioR długo to skrywałem ale wreszcie musze się przyznać, kocham Cię! a teraz dostane ps3? :D
hcpiter Napisano 14 Styczeń 2008 Napisano 14 Styczeń 2008 A ja to bratu na walentynki kupilem drugiego pada do ps3 zeby mojego nie tykal bo zawsze brudne lapska ma :D a i tego Colina dirt bo byla przecena :p A sam dostalem ps3 :p
JunioR Napisano 14 Styczeń 2008 Napisano 14 Styczeń 2008 Przygarnijcie mnie :D hehe spoko ;) JunioR długo to skrywałem ale wreszcie musze się przyznać, kocham Cię! a teraz dostane ps3? tzn. jak jestes dziewczyna to luzik ;D nie mam nic przeciwko ;p
!Ewert Napisano 14 Styczeń 2008 Autor Napisano 14 Styczeń 2008 o wątek powrócił a ja nie mam laski! @:D@
colgatte Napisano 14 Styczeń 2008 Napisano 14 Styczeń 2008 Przynajmniej nie będziesz musiał się głowić, co jej kupić - same polusy!
syriusz 27 Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 Głupie amerykańskie święto, wcisneli nam kilka lat temu i się przyjeło, tandeta i tyle, tak jak chcą nas przekonać do halloween, mamy przecież polskie święto "Noc kupały" to polskie święto zakochanych o bardzo długiej tradycji !!!! Żadne walentynki się nie umywają!!! http://pl.wikipedia.org/wiki/Noc_Kupa%C5%82y Kto się z tym zgadza?
Shogun 3D Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 Ja się zgadzam. O wiele bardziej wolę sobie poskakać przez ognisko a potem zaciągnąć pannę w krzaki.
kamilsien Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 osobiście wole zaciągnąć faceta na wóz :P za dużo Wiedźmina. a co do walentynek, My staramy sie je najzwyczajniej bojkotować, wychodzi to z różnym skutkiem. zazwyczaj kończy się na jakimś słodkim sercu, bo słodycze wcianamy namolnie. poza tym - jesteśmy dość specyficzni. gdyby mi Jedyny dajmy na to namalował zapalniczką/latareczka "Kocham Cie", to turlałabym sie przez miesiąc, a on razem ze mną. jakoś takie photoblogowe wyznania budzą w Nas niesmak. kartki, laurki można było dawać sobie w przedszkolu. imo, to rozwiązanie dla tych, co kompletnie nie maja pomysłu. jakieś figurki? szlag by mnie trafił, gdybym dla przyzwoitości musiała trzymać jakieś serducho na półce... misiów też nie lubię, wole dobre piwo, dlatego dostaje dość dużo butelek w ubranku na wszelakie święta. imo, najlepszy prezent to kwiaty, dobra kolacja i 'no' (dla JunioRa), ale czy do tego potrzeba Walentynek? dzień jak kazdy inny. a jak ktoś już chce koniecznie coś oryginalnego (bo o to staramy sie tylko na urodziny/święta) to polecam jazdę na gokartach. niesamowite wrażenia. zwłaszcza jak wpadniecie do parku maszyn i wyjdziecie z siniakiem na cale udo :P
JunioR Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 imo, najlepszy prezent to kwiaty, dobra kolacja i zajebisty sex, ale czy do tego potrzeba Walentynek? dzień jak kazdy inny. 18 lat i *** sex pfff... a co do reszty Twojej wypowiedzi to sie zgadzam, piatka! :)
syriusz 27 Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 Ja tam wolę polską tradycję i puszczanie wianków :)
hcpiter Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 ja rowniez bardziej wole takie staropolskie zwyczaje, ktore nie wiem dlaczego nie sa *praktykowane* jakies walentynki bez sensu wogole one sa jakies usa glupoty wymyslaja a pozniej wszyscy sie przyjelo :/ syriusz 27 podal dobry przyklad, owiele ciekawsze i w lepszej porze roku niz luty :D
syriusz 27 Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 Proponuje więc propagowanie Święta Kupały a walentynkom mówimy stanowczo "NIE":p
kamilsien Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 JunioR, ja tam z tym problemu nie mam, szczerze... :p coś w tym gorszącego? specjalnie dla Ciebie mogę dopisać, iż w domyśle 'no', bo i tak większość właśnie na to ma ochotę. zwłaszcza na forum dla grafików :P Syriusz27, co do święta Kupały. znajoma opowiadała (JunioRze, dodam, iż starsza, tak z 23 lata, ona chyba może), iż gdzieś na Podlasiu dalej ten zwyczaj jest praktykowany, acz tam raczej nie chodzi o miłość a po prostu o grupową orgie, czego ja zwolennikiem nie jestem.
Shogun 3D Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 No, jak Wianki to Wianki: Caps, w krzaki - jeden wianek. Caps, w krzaki - drugi wianek... itd...
Rekomendowane odpowiedzi