naeq Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Witam wszystkich :)) Pierwszy raz w Polsce... Linkin Park i koncert z Pearl Jam. Postanowiłem że nie zawiodę siebie i pójdę na niego... ale sam ?? ooo nie :)) Grunt to niezła imprezka z kolesiami co wiedzą co i jak xD Tzn. Zbieram Ekipę fanów/słuchaczy/przygodowców :D którzy wraz ze mną pójdą na ten koncert :)) oczywiście dobra zabawa gwarantowana ! Bilet: 110 zł (nie tak źle) http://www.ticketpro.pl/index.php?lang=PL&event=250 Oczwyiście idziemy na płytę xD Jeżeli ktoś był by chętny to posty w tym wątku, oczywiście dla osób z poza katowic spotkamy się dużo wczesniej i gdzieś się zgadamy itd itp :)) Pozdrawiam i liczę na was !! P.S. w Marcu nowa płyta !! xD Więc...
DraB Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Chlopie szykują sie 2 piekne miechy :D 13 Czerwca - Linkin Park + Pearl Jam 3 Lipca - Red Hot Chilli Peppers (!) 5 Lipca - KorN na wszystkich będę :D
Shalivan Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Heja Falkolmie ;) po pierwsz ejak jż ci mowiłem na gg Perl Jam z Linkin Parkiem gra a nie odrotnie, troche szacunku dla wielkich (mimo że perl jamu mało slucham) anyway jak skombinuje kase mozesz namnie liczyć ;) przynajmniej na mje chęci ...
naeq Napisano 13 Luty 2007 Autor Napisano 13 Luty 2007 Spokojnie spokojnie Perłowy Dżem swoją drogą, rozumiem że jest tak a nie inaczej... lecz przez całe życie (od pierwszego albumu linkinów :P) czekałem na takie wydarzenie :)) DraB - Nom Polska stała się w mych mniejszym za**pi*m niż się spodziewałem xD jednak ktoś o nas pamięta :P licze na to że Gdy dojdzie do koncertu linkinów będziesz z nami xD
DraB Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Hmm ja chyba bede z ekpią z Liceum ale nie zaszkodzi sie tam spotkac na plycie :D A najlepsze jest to Będzie to pierwszy w historii zespołu występ w Polsce i jedyny w tej części Europy w ramach obecnej trasy. *RHCP
Shalivan Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 DraB co prawda to prawda. mirjmy nadzieje że metallica też zawita do nas w tym roku :)
AGmakonts Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 echh czemu kurde moje klimaty nie przyjadą do polski:(
Leleń Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Długość trasy: 59.96 km Średni czas pokonania trasy dla średniej prędkości 60.0 km/h: 0 h 59 min ahahaha JADEM :D
Shalivan Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Długość trasy: 59.96 km Średni czas pokonania trasy dla średniej prędkości 60.0 km/h: 0 h 59 min ahahaha JADEM :D dł trasy 2-3 km Średni czas pokonania trasy dla średniej prędkości 60.0 km/h: oj lepiej sie nie rozpędzać :D bo przejade. hehhe nie śmieszne jak ktoś nie ma na bilet :P. Ale to w takim razie mam idee !! Zróbmy minizlot przed koncertem :) w centrum katowic do pubu albo co ! :) co wy na to ?
Lumpy Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Na RedHotów może. Dokładnie tak jak pisze Shalivan, Pearl Jam lepszy do LP. Kurde, jak będzie kasa to może się wybiore ;)
CzAk1 Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 LP! Super...uwielbiam ich muze...a w przyszłym miesiącu ma się pojawić nowa płytka. W końcu!;]
AGmakonts Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Shalivan - te sygnały na domowy to odemnie ale mi fon padł to tak btw a co do muzy satyricon, nevermore, meshuggach, katatonia, nie wiem gorgoroth cokolwiek teraz będe jachał na canibali do krakowa
misiold Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 choć wole Pearl Jem to LinkinParku tez słuchałem z naciskiem na słuchałem. Za spodkaniem Jestem Za!! jestem Za!! Jak bedzie piwo jestem Za !!
DraB Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Też rozważałem Canniballi ale uznałem że jestem za mało twardy :D
AGmakonts Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 cholercia dokładnej daty teraz nie pamiętam bardzo niebawem jutro poleze jeszcze raz plakat zobaczyc to napisze
DraB Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Cannibal Corpse wystąpią 12 marca w Krakowie w klubie Loch Ness.. -----------------------
mentaller Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 heh, tanie piwo tam mają... mieszkam w krakowie, a żadnych plakatów cannibala nie widziałem, jedynie KAT i frontside ;].
AGmakonts Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 fronside tez gra? o kurde a co do canibali to połowa gliwic w plakatach a na riverside sie ktos zbierałby?
Knysha Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Kurde, pojechalbym, ale nie wiem jak z czasem - sesje mam wtedy :U
mentaller Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 nie pamiętam dokładnie kiedy, ale frontside chyba 3 marca.
naeq Napisano 13 Luty 2007 Autor Napisano 13 Luty 2007 yy, wydawało mi się ze to watek o LP no ale okey.... No to fajnie że się zbiera grupa ludzi chcących :)) Ten kto chce (zachęta: Piffffko) niech gada do mnie na gg > 2320686
maras Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 ja na pewno wybieram się na linkinów i pewnie będe miał z 2 wolne miejsca w samochodzie więc jak ktoś z Wroca lub okolic chce się zabrać niech da znać:)
naeq Napisano 1 Marzec 2007 Autor Napisano 1 Marzec 2007 Więc jak ludziska ?? Ja osobiście kupuje bilet w najbliższy poniedziałek, a co z Wami ?? Może zrobimy listę kto i co i gdzie i jak ?? i tak wstępnie sie umówimy ponieważ wiadomo do czerwca wszystko się może zmienić, myślę że będzie jazda i nie zapomniane PoGo xD hehehe xD No i mam nadzieje że każdy kto dołączy do nas znajdzie sobie jakiś transport, ja osobiście mam 200 metrów do stadionu śląskiego więc... heh :)) Pozdrawiam
misiold Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Mnie można sie spodziewać prawie na pewno, na Pearl Jam, na LP też, powspominam lata młodości. Jak bedzie fajnie funduje kolejkę.
naeq Napisano 3 Marzec 2007 Autor Napisano 3 Marzec 2007 misiold - jeżeli będzie, nie zapomnimy twoich słów po koncercie :)
Shalivan Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Ten kto chce (zachęta: Piffffko) My twoich też nie ;)
Joint Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 OMG LinkinPArk :/ Ludzie czy wy wogule nie macie gustu ? Ja polecam w tym roku heineken OPENER FESTIWAL !!! Będe tam z grupką moich ziomków... Bedzie alternatywny rock;metal;"blork" :D Ja tam wole bardziej metalowe klimaty, ale oldshoolem tez nie pogardze... Lp troche komercyjny shit jak nietylko mój gust :]
Joint Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Znaczy się... powiem tak, LP jest dobry jak na POP; fajne wpadające nieraz w ucho melodyjki, ale to komercyjna do bulu machina; z hiphopem zmieszana do tego... ale to Ameryka... Nie wiem słuchałem tego w gimanzjum, przeszło mi i dobrze :P Z metalu polecam; normalny MĘSKI TRASH; nie jakieś gejowskie darcie ryja jak np. ATreYou;DryKillLogiC czy takietam...:) - MEGADETH; melodyjne to nawet zwłaszcza 1wsze albumy:))_ A tak z pogranicza Rocka&Metalu np. znany dobrze DREAM_THEATER; :cool:.
AGmakonts Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Joint - ja tam tez miłosnikiem Lp nie ejstem ale wychodze z załozenia ze komercha musi być zeby mogło istniec cos orginalnego
misiold Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 LP nie słucham ale kojarzy mi się właśnie z gimnazjum [młode late, szczęśliwe lata] i dlatego jadę na ten koncert i do wakacji rzucam w piach palenie...no i jest też powód by się zadłużyć w monopolowym.
Joint Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 nom to ja tez tam bede tak na 50%... koledzy chcą jechać... Ale ja z Koszalina jestem daleko ;d
naeq Napisano 13 Czerwiec 2007 Autor Napisano 13 Czerwiec 2007 Pozdro dla wszystkich fanów LP którzy będą na koncercie :)) Ja się zbieram, mam ekipę z LP Zion, Będzie Jazda niebywała :D W końcu to już dziś !! nareszcie sie wyszaleje za wszystkie czasy :D
kropa Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 Zrób dużo fotek i wrzuć kilka bo bardzo ich lubię i chętnie zobaczę jakieś zdjęcia :)
Sisio Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 O, nikt nie wspomina o Metal Hammerze w sierpniu (Tool, Coma, Delight i jeszcze coś), a to moim skromnym zdaniem obok OpenEra (Sonic Youth!) będzie największe wydarzenie muzyczne w roku (w 2006 takim wydarzeniem był oczywiście koncert Toola, hehe). S. PS. [Kij w mrowisko mode on]...a LP jest moim zdaniem nudny (tak jak i PJ ostatnimi czasy)...[Kij w mrowisko mode off]
SoAd Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 O właśnie Sisio dobrze mówi, tylko ceny trochę wysokie :/ Właściwie to chcę też jechać na Opener'a, a właściwie tylko na 2-gi dzień na Muse'a i Beastie Boys. Jedzie ktoś z kuj-pom?
Robertus Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 No i juz po :) Nie jestem superfanem tych kapel ale obiektywnie musze ocenic ten koncert jako BARDZO DOBRY :) Dobra muza, dobra zabawa , dobra (prawie) organizacja calosci. Przegieli moze z cena parkingu ale co tam :D
Fargate Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 Szkoda że nie zauważyłem tego tematu wcześniej :( W każdym razie ja byłem, i jestem zadowolony - nawet bardzo. Świetnie zagrali, publiczność nie zawiodła (fanatyczni "pseudo fani" Pearl Jam'u dali jednak popis, kto był i sie z nimi zetknął, ten wie o co mi chodzi) Jednak większość prawdziwych fanów dobrego grania doceniła występ obu grup :) IMO w pewnych momentach ludzie przeginali z pogo (po grzyba przesuwać cały tłum? albo wciągać dziewczyny o wzroście 1,5 m?) Jednak nie zapomnę akcji w tunelu, wyszło genialnie. Mam nadzieje że nie zapomną o Polsce i uwzględnią ją w swojej nowej trasie koncertowej :P
DraB Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 Koncert był zaj...... - świetny ;) Teraz czas na RHCP :D
naeq Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Napisano 14 Czerwiec 2007 Było po prostu ZAJE____IE !! Macie tutaj taka mała tapetkę którą zrobiłem :) Byłem tam z przodu:)
Kris_R Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 Też byłem :D A jak! Co poszalałem to moje :) Nie oddam.
Rekomendowane odpowiedzi