Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich :))

Pierwszy raz w Polsce... Linkin Park i koncert z Pearl Jam.

Postanowiłem że nie zawiodę siebie i pójdę na niego... ale sam ?? ooo nie :))

Grunt to niezła imprezka z kolesiami co wiedzą co i jak xD

Tzn. Zbieram Ekipę fanów/słuchaczy/przygodowców :D

którzy wraz ze mną pójdą na ten koncert :))

oczywiście dobra zabawa gwarantowana !

Bilet: 110 zł (nie tak źle)

http://www.ticketpro.pl/index.php?lang=PL&event=250

Oczwyiście idziemy na płytę xD

Jeżeli ktoś był by chętny to posty w tym wątku, oczywiście dla osób z poza katowic spotkamy się dużo wczesniej i gdzieś się zgadamy itd itp :))

Pozdrawiam i liczę na was !!

P.S. w Marcu nowa płyta !! xD

Więc...

• Odpowiedzi 48
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Chlopie szykują sie 2 piekne miechy :D

13 Czerwca - Linkin Park + Pearl Jam

3 Lipca - Red Hot Chilli Peppers (!)

5 Lipca - KorN

na wszystkich będę :D

Napisano

Heja Falkolmie ;) po pierwsz ejak jż ci mowiłem na gg Perl Jam z Linkin Parkiem gra a nie odrotnie, troche szacunku dla wielkich (mimo że perl jamu mało slucham) anyway jak skombinuje kase mozesz namnie liczyć ;) przynajmniej na mje chęci ...

Napisano
  • Autor

Spokojnie spokojnie Perłowy Dżem swoją drogą, rozumiem że jest tak a nie inaczej... lecz przez całe życie (od pierwszego albumu linkinów :P) czekałem na takie wydarzenie :))

DraB - Nom Polska stała się w mych mniejszym za**pi*m niż się spodziewałem xD jednak ktoś o nas pamięta :P licze na to że Gdy dojdzie do koncertu linkinów będziesz z nami xD

Napisano

Hmm ja chyba bede z ekpią z Liceum ale nie zaszkodzi sie tam spotkac na plycie :D

A najlepsze jest to

Cytat
Będzie to pierwszy w historii zespołu występ w Polsce i jedyny w tej części Europy w ramach obecnej trasy. *RHCP
Napisano

Długość trasy: 59.96 km

Średni czas pokonania trasy dla średniej prędkości 60.0 km/h: 0 h 59 min

ahahaha JADEM :D

Napisano
  Leleń napisał:
Długość trasy: 59.96 km

Średni czas pokonania trasy dla średniej prędkości 60.0 km/h: 0 h 59 min

ahahaha JADEM :D

dł trasy 2-3 km

Średni czas pokonania trasy dla średniej prędkości 60.0 km/h: oj lepiej sie nie rozpędzać :D bo przejade.

hehhe nie śmieszne jak ktoś nie ma na bilet :P. Ale to w takim razie mam idee !!

Zróbmy minizlot przed koncertem :) w centrum katowic do pubu albo co ! :)

co wy na to ?

Napisano

Na RedHotów może.

Dokładnie tak jak pisze Shalivan, Pearl Jam lepszy do LP.

Kurde, jak będzie kasa to może się wybiore ;)

Napisano

LP!

Super...uwielbiam ich muze...a w przyszłym miesiącu ma się pojawić nowa płytka. W końcu!;]

Napisano

Shalivan - te sygnały na domowy to odemnie ale mi fon padł to tak btw a co do muzy satyricon, nevermore, meshuggach, katatonia, nie wiem gorgoroth cokolwiek teraz będe jachał na canibali do krakowa

Napisano

choć wole Pearl Jem to LinkinParku tez słuchałem z naciskiem na słuchałem.

Za spodkaniem Jestem Za!! jestem Za!!

Jak bedzie piwo jestem Za !!

Napisano

Też rozważałem Canniballi ale uznałem że jestem za mało twardy :D

Napisano

cholercia dokładnej daty teraz nie pamiętam bardzo niebawem jutro poleze jeszcze raz plakat zobaczyc to napisze

Napisano
  Cytat
Cannibal Corpse wystąpią 12 marca w Krakowie w klubie Loch Ness..

-----------------------

Napisano

heh, tanie piwo tam mają...

mieszkam w krakowie, a żadnych plakatów cannibala nie widziałem, jedynie KAT i frontside ;].

Napisano

fronside tez gra? o kurde a co do canibali to połowa gliwic w plakatach a na riverside sie ktos zbierałby?

Napisano
  • Autor

yy, wydawało mi się ze to watek o LP no ale okey....

No to fajnie że się zbiera grupa ludzi chcących :))

Ten kto chce (zachęta: Piffffko) niech gada do mnie na gg > 2320686

Napisano

ja na pewno wybieram się na linkinów i pewnie będe miał z 2 wolne miejsca w samochodzie więc jak ktoś z Wroca lub okolic chce się zabrać niech da znać:)

Napisano
  • Autor

Więc jak ludziska ?? Ja osobiście kupuje bilet w najbliższy poniedziałek, a co z Wami ?? Może zrobimy listę kto i co i gdzie i jak ?? i tak wstępnie sie umówimy ponieważ wiadomo do czerwca wszystko się może zmienić, myślę że będzie jazda i nie zapomniane PoGo xD hehehe xD No i mam nadzieje że każdy kto dołączy do nas znajdzie sobie jakiś transport, ja osobiście mam 200 metrów do stadionu śląskiego więc... heh :)) Pozdrawiam

Napisano

Mnie można sie spodziewać prawie na pewno, na Pearl Jam, na LP też, powspominam lata młodości.

Jak bedzie fajnie funduje kolejkę.

Napisano
  • Autor

misiold - jeżeli będzie, nie zapomnimy twoich słów po koncercie :)

Napisano

OMG LinkinPArk :/ Ludzie czy wy wogule nie macie gustu ? Ja polecam w tym roku heineken OPENER FESTIWAL !!! Będe tam z grupką moich ziomków... Bedzie alternatywny rock;metal;"blork" :D Ja tam wole bardziej metalowe klimaty, ale oldshoolem tez nie pogardze... Lp troche komercyjny shit jak nietylko mój gust :]

Napisano

Znaczy się... powiem tak, LP jest dobry jak na POP; fajne wpadające nieraz w ucho melodyjki, ale to komercyjna do bulu machina; z hiphopem zmieszana do tego... ale to Ameryka...

Nie wiem słuchałem tego w gimanzjum, przeszło mi i dobrze :P

Z metalu polecam; normalny MĘSKI TRASH; nie jakieś gejowskie darcie ryja jak np. ATreYou;DryKillLogiC czy takietam...:)

- MEGADETH; melodyjne to nawet zwłaszcza 1wsze albumy:))_ A tak z pogranicza Rocka&Metalu np. znany dobrze DREAM_THEATER; :cool:.

Napisano

Joint - ja tam tez miłosnikiem Lp nie ejstem ale wychodze z załozenia ze komercha musi być zeby mogło istniec cos orginalnego

Napisano

LP nie słucham ale kojarzy mi się właśnie z gimnazjum [młode late, szczęśliwe lata] i dlatego jadę na ten koncert i do wakacji rzucam w piach palenie...no i jest też powód by się zadłużyć w monopolowym.

Napisano

nom to ja tez tam bede tak na 50%... koledzy chcą jechać... Ale ja z Koszalina jestem daleko ;d

Napisano
  • Autor

Pozdro dla wszystkich fanów LP którzy będą na koncercie :)) Ja się zbieram, mam ekipę z LP Zion, Będzie Jazda niebywała :D W końcu to już dziś !! nareszcie sie wyszaleje za wszystkie czasy :D

Napisano

Zrób dużo fotek i wrzuć kilka bo bardzo ich lubię i chętnie zobaczę jakieś zdjęcia :)

Napisano

O, nikt nie wspomina o Metal Hammerze w sierpniu (Tool, Coma, Delight i jeszcze coś), a to moim skromnym zdaniem obok OpenEra (Sonic Youth!) będzie największe wydarzenie muzyczne w roku (w 2006 takim wydarzeniem był oczywiście koncert Toola, hehe).

S.

PS.

[Kij w mrowisko mode on]...a LP jest moim zdaniem nudny (tak jak i PJ ostatnimi czasy)...[Kij w mrowisko mode off]

Napisano

O właśnie Sisio dobrze mówi, tylko ceny trochę wysokie :/

Właściwie to chcę też jechać na Opener'a, a właściwie tylko na 2-gi dzień na Muse'a i Beastie Boys.

Jedzie ktoś z kuj-pom?

Napisano

No i juz po :)

Nie jestem superfanem tych kapel ale obiektywnie musze ocenic ten koncert jako BARDZO DOBRY :)

Dobra muza, dobra zabawa , dobra (prawie) organizacja calosci.

Przegieli moze z cena parkingu ale co tam :D

Napisano

Szkoda że nie zauważyłem tego tematu wcześniej :(

W każdym razie ja byłem, i jestem zadowolony - nawet bardzo. Świetnie zagrali, publiczność nie zawiodła (fanatyczni "pseudo fani" Pearl Jam'u dali jednak popis, kto był i sie z nimi zetknął, ten wie o co mi chodzi) Jednak większość prawdziwych fanów dobrego grania doceniła występ obu grup :)

IMO w pewnych momentach ludzie przeginali z pogo (po grzyba przesuwać cały tłum? albo wciągać dziewczyny o wzroście 1,5 m?)

Jednak nie zapomnę akcji w tunelu, wyszło genialnie. Mam nadzieje że nie zapomną o Polsce i uwzględnią ją w swojej nowej trasie koncertowej :P

Napisano

Koncert był zaj...... - świetny ;)

Teraz czas na RHCP :D

Napisano
  • Autor

Było po prostu ZAJE____IE !! Macie tutaj taka mała tapetkę którą zrobiłem :) LP_07_bw_zion.jpg Byłem tam z przodu:)