Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

kwadratowe gwiazdy pewnie dlatego że z boxa modelowane.

trochę mało detali na tej planecie, pierścienie też możnaby urozmaicić (np. przez kilka większych kamieni)

Napisano

True. Pas asteroid to świetne miejsce do wypróbowania scatera na kilku warstwach. Brakuje jakiejś masywniejszej skały. No i trochę mnie dziwi czemu planeta świeci? Reakcje termonuklearne raczej na gazowych gigantach nie zachodzą.

Poza tym dość przyjemne. Przydałoby się nieco zmienić kompozycje (planeta za wysoko nieco). I wywalić to obleśne coś w górnym prawym rogu. Po co to? Żeby sknocić obrazek?? Nie rozumie i nie znoszę tych postXPkowo-htmlowych frendzli na grafikach.

Napisano

Za szybko do finished poleciało - mam świadomość, że "w ramach troszkę-się-nudzenia", ale mimo wszystko to jest "galeria".

Troszeczkę dopieścić i coś z tego może być.

Napisano

Dzięki za komentarze. :)

Macie rację w większości spraw, w sumie patrząc teraz to faktycznie może z tego być coś więcej niż "zabicie nudy". Siądę więc sobie do tych pierścieni, doszczegółowię mapkę planety i poprawię starfield.

Ale świecenie planety zostaje - tak mi się podoba i z taką wizją było robione, niezależnie czy jest realistycznie. ;)

Ach, i jeśli można prosić o nie przenoszenie do WIP'a. Jak zrobię poprawki to postnę tu revised finał. :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności