Karrde Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 Zrobione w ramach "troszkę-się-nudzenia" z jednej strony, z drugiej troszke dla odmiany. Maya, mental ray, PS, nothing fancy.
Ania Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 kwadratowe gwiazdy pewnie dlatego że z boxa modelowane. trochę mało detali na tej planecie, pierścienie też możnaby urozmaicić (np. przez kilka większych kamieni)
Hynol Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 True. Pas asteroid to świetne miejsce do wypróbowania scatera na kilku warstwach. Brakuje jakiejś masywniejszej skały. No i trochę mnie dziwi czemu planeta świeci? Reakcje termonuklearne raczej na gazowych gigantach nie zachodzą. Poza tym dość przyjemne. Przydałoby się nieco zmienić kompozycje (planeta za wysoko nieco). I wywalić to obleśne coś w górnym prawym rogu. Po co to? Żeby sknocić obrazek?? Nie rozumie i nie znoszę tych postXPkowo-htmlowych frendzli na grafikach.
piotrek Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 Za szybko do finished poleciało - mam świadomość, że "w ramach troszkę-się-nudzenia", ale mimo wszystko to jest "galeria". Troszeczkę dopieścić i coś z tego może być.
Karrde Napisano 24 Luty 2007 Autor Napisano 24 Luty 2007 Dzięki za komentarze. :) Macie rację w większości spraw, w sumie patrząc teraz to faktycznie może z tego być coś więcej niż "zabicie nudy". Siądę więc sobie do tych pierścieni, doszczegółowię mapkę planety i poprawię starfield. Ale świecenie planety zostaje - tak mi się podoba i z taką wizją było robione, niezależnie czy jest realistycznie. ;) Ach, i jeśli można prosić o nie przenoszenie do WIP'a. Jak zrobię poprawki to postnę tu revised finał. :)
maczuga Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Chyba sobie to dam na tapetę :) Czemu tytuł "Duality"?
Rekomendowane odpowiedzi