Napisano 23 Luty 200718 l Zrobione w ramach "troszkę-się-nudzenia" z jednej strony, z drugiej troszke dla odmiany. Maya, mental ray, PS, nothing fancy.
Napisano 23 Luty 200718 l kwadratowe gwiazdy pewnie dlatego że z boxa modelowane. trochę mało detali na tej planecie, pierścienie też możnaby urozmaicić (np. przez kilka większych kamieni)
Napisano 23 Luty 200718 l True. Pas asteroid to świetne miejsce do wypróbowania scatera na kilku warstwach. Brakuje jakiejś masywniejszej skały. No i trochę mnie dziwi czemu planeta świeci? Reakcje termonuklearne raczej na gazowych gigantach nie zachodzą. Poza tym dość przyjemne. Przydałoby się nieco zmienić kompozycje (planeta za wysoko nieco). I wywalić to obleśne coś w górnym prawym rogu. Po co to? Żeby sknocić obrazek?? Nie rozumie i nie znoszę tych postXPkowo-htmlowych frendzli na grafikach.
Napisano 23 Luty 200718 l Za szybko do finished poleciało - mam świadomość, że "w ramach troszkę-się-nudzenia", ale mimo wszystko to jest "galeria". Troszeczkę dopieścić i coś z tego może być.
Napisano 24 Luty 200718 l Autor Dzięki za komentarze. :) Macie rację w większości spraw, w sumie patrząc teraz to faktycznie może z tego być coś więcej niż "zabicie nudy". Siądę więc sobie do tych pierścieni, doszczegółowię mapkę planety i poprawię starfield. Ale świecenie planety zostaje - tak mi się podoba i z taką wizją było robione, niezależnie czy jest realistycznie. ;) Ach, i jeśli można prosić o nie przenoszenie do WIP'a. Jak zrobię poprawki to postnę tu revised finał. :)