nielot007 Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 W sobote i niedziele na przelomie marca i kwietnia bedzie mozna spotkac sie posluchac "wyklady" artystow impreza ktora bedzie trwac od 10:00 do 17:00 odbedzie sie w Los Angeles ps.gdyby nie zlot w gliwicach to bym pojechal ;) zapraszam!! wiecej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Szkoda przepuścić taką okazję. Jedziemy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Humor was nie opuszcza, widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 a to gdzies za opolem jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 no za opolem a konkretnie w gliwicach w klubie black ball:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 będe na 100% :) takie imprezy nie zdarzają się często w okolicy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 A moze ktos to nagra i bedzie mozna zapodac se z tuby?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 nie moge jechac, szkole mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Kurcze pieczone, randkę mam wtedy... Kobieta mnie zabije jak znowu przełożę... Przepadło. Buuu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 A ja, jezeli pan pozwoly, z przyjemnoscia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Piszmy od nich maila, ze niestety max3d.pl nie przyjedzie - musza przelozyc, nie ma bata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 no kurcze!!! ja akurat wracam do Polski żeby poznać ciekawych ludzi i postrzelać w nich w Gliwicach i wcale nie żałuje ;-))) ale nie mamy się co martwić, słyszałem że kolejne wykłady będą u nas w pięknym kraju, Polska! ;-))) a jak nie to możemy sami sobie zorganizować takie wykłady, przecież mamy tylu utalentowanych ludzi na tym forum i nie trzeba nam Gnomon workshop!!!!!! ;-))) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi