araneus Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Z okazji Dnia Kobiet składam życzenia Wszystkiego Najlepszego wszystkim Paniom :) P.S. Przy okazji ostrzeżenie dla Panów - nie zapominajcie o tym dniu (kwiatek). Chociaż podobno najlepszy sposób żeby zawsze pamiętać to raz zapomnieć ;)
Gordy Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Lepiej pamiętać o kobietach cały rok a nie tylko 8 Marca. Chcesz być miły, to kupuj przez cały rok.
mirach Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Trzymam sie tej samej zasady Gordy :) A kwiatki szybko więdną...
MaGuu Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 A kwiatki szybko więdną... Zależy czyje :P Trzeba być dobrym cały rok, ale kobiety są wyczulone na punkcie tego jednego jedynego dnia, nie obchodzi ich to ze cały rok dostawały codzień co najlepsze, ze je wielbiliśmy i wynosiliśmy na piedestały, wystarczy zapomnieć o tym jednym dniu i zamieniamy sie w bezdusznych potworów ;)
illy Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Leru - wszystkiego najlepszego z okazji twojego swieta ;*
mirach Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Zależy czyje :P Jeśli jest sie wystarczająco konsekwenty można ususzyć nawet kaktusa :D wystarczy zapomnieć o tym jednym dniu i zamieniamy sie w bezdusznych potworów Ja mam tak codziennie, wystarczy ze zapomne o obiedzie i moge mieć odgryzioną rękę albo coś... żywienie małej, acz żarłocznej istotki to niebezpieczna sprawa :D ... ze szczurzycą mam podobnie... O,o
illy Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 eeee za tydzien nasze swieto http://dezintegracja.blox.pl/2006/03/14-marca-Dzien-steka-i-loda-czyli-czego-to.html
Leru Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 oj illy dziękuję, jesteś takim słodziutki :* Gordy -> lepiej by brzmiało "kup też w ciągu roku bez okazji" o!
KLICEK Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Leru wszystkiego dobrego zycze Ci w Twoim dniu :) A wszystkim prawdziwym paniom na naszym forum, rowniez zycze wszystkiego najlepszego :* ps. Leru Ty nie dostaniesz takiego ladnego :)
piksar Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 nie przyzwyczajajcie się do kobiet kobiety trzeba trzymać krótko (rok, dwa)
chveti Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Zależy czyje :P MaGuu kupuje sztuczne :D best wishes ladies.
arcade Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Ja też składam najlepsze życzenia forumowym kobietom :) Nie ma ich wiele więc tym bardziej powinny być rozpieszczane :)
pecet Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Nie ma ich wiele więc tym bardziej powinny być rozpieszczane ja bym ich tak zabardzo nie rozpieszczał, muszą wiedzieć kto rządzi ;)
!Ewert Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 hmmm... dzień ten nareszcie sie kończy panowie a tylko jedna "******" podziękowała:D coś mało ich:D
Leleń Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 sto lat Ania, sto lat mloda, sto lat Leru, sto lat pozostalym dziewczynkom :*
Dirk Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Dzień się kończy a ja dopiero teraz składam życzenia wszystkim paniom na forum i nie tylko:). I oby panowie kupowali kwiaty dla pań nie tylko 8 marca :)
kropa Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Ja też składam najlepsze życzenia forumowym kobietom :) Nie ma ich wiele więc tym bardziej powinny być rozpieszczane :) Lubię być rozpieszczana :)
Rekomendowane odpowiedzi